19. mar 2013 15:10
Ja wunderscön, bravo
. Prav z veseljem prebiram kam je koga zaneslo in kdo se kje in kako razvaja.
Zato pa imam tale forum in vse tako rad. Ker je kot ena napeta knjiga polna preobratov
Trixi je napisal/a: |
Evo, ravnokar sem prišla domov vsa blatna in prepotena. Nabrala sem ogromno regrata, čistila ga bom doma. Sem sicer del poti prehodila čez gozd kjer se sinček nabral zvončke. Sonček je v zavetrju neverjetno topel, pravi balzam za dušo in telo. Če pomislim, kakšno vreme je bilo včeraj. Evo zdaj pa še najdit idejo za kosilo....sem prav utrujena... Kjer je volja, tam je pot. Trixi |
A ne da je lepo!!! Jaz sem moral v (kar je večini v breme in groza) bolnico in sem si prav veselo žvižgal na poti tja, kakor na poti nazaj. Neverjetno, kakšno moč ima ta naš sonček in VITAMIN D. NA ŠE MNOGO MNOGO LET, dragi moj sonček!!
Pultica: To pa je bila ODISEJADA. Skoraj kot STAREC IN MORJE. In da ne boš mislila, tudi mene je danes zjutraj klicala maman in omenila GRMENJE!!! Zgleda da na oni strani Pohorja že pomlad cveti. Jaz, veliki ljubitelj strel in grmenja, pa vas otožnih učk samo poslušam/berem . S katerega konca ste?
Pa tudi lep in pester dan je za vami...tako kot za Trixi.
Jaz pa že od jutra v pogonu. Čaj, domači piškoti, BEZNICA, zajtrk, časopis, pomivanje/pospravljanje, priprava kosila, nakup (1.del...sedaj sledi še drugi, jutri pa pol tretji in tako oblaufam vse trgovine/centre katere ponujajo kaj posebnega), bolnica (zelo pozitivno in veselo po pregledu in takšen tudi prišel domov. Zaenkrat nič hudega. ufff), kosilo, pomivanje, sedaj še malo KULINARIKO zagulim, nato pa hitro v knjižnico, lekarno po nove kemikalije (bo že tako, da kakor se števec prevaga na 3, se zadeve konkretno spremenijo , pa hitro domov pogleda drugi dvd GONE WITH THE WIND. Ni jih čez stare klasike...
Kaj pa jutri za zajtrk? Kakšne ideje?
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---