7. mar 2013 13:39
Evo iz razgovora. To je bil prvi krog in prva sem bila na vrsti. Za menoj se je vsulo še nekaj žensk, sem kar gledala.... Pogovor je bil kar dolg, saj posedujem znanja, ki jih bodo na področju it uvedli še letos in jih je zanimalo, kako deluje v praksi.Zelo so poudarjali natančnost in tu sem omenila neljubi pripetljaj mojega moža z njihovo firmo. Vodja je zanikal, da bi se to sploh kdaj zgodilo , odkar je tam, ampak se je in bo preveril...hi, hi, pa imam nekaj v rokah....njega pa bo sigurno zanimalo, zakaj je bilo to prikrito....
Oblekla pa se se po svojih občutkih, želela sem, da se me zapomnijo. Če sem izstopala že z pisavo, naj še s pojavo. Nič vpadljivo, le izbrala sem eno zelo lepo bluzo čudovite barve, ostalo pa klasično..Konec koncev sem pred leti posnela tv reklamo za hrano Jata - domače ....sem kuhala piščanca s sladko kislo omako z sposojenim možem.....
Zdaj imam namen napisati zahvalno pismo za razgovor, pa razmišljam, da bi ga tudi na roke.....ali pa ne, da bo hitreje....Za drugi krog pa zvem čez cca 10 dni....
Da poročam, včerajšnja torta je uspela.Vse sestavine sem zmešala kar na pamet.....Evo zdaj pa kuhat kosilo....danes bo vsekakor pražen krompir, kuhana zelenjava, pa eno meso.....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi