22. sep 2008 10:34
Vesela sem rezultata, upam, da bodo izpolnili vsaj kakšno obljubo. daga
22. sep 2008 10:34
Vesela sem rezultata, upam, da bodo izpolnili vsaj kakšno obljubo. daga
22. sep 2008 10:55
Mene pa zanima, kje bi lahko izvedela kaj več o našem parlamentu, volitvah (kako deluje, na kakšen način pridejo v koalicijo, kdo je v opoziciji itd. ) Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
22. sep 2008 11:14
a pod Janševim režimom kjer je ostalo...brezplačen vrtec,zastonj malica za dijaka,brezplačni učbeniki v oš,višji otroški dodatek,...pa še kaj vam tud ni všeč... kuharca37
22. sep 2008 11:22
ksenjako je napisal/a: |
Mene pa zanima, kje bi lahko izvedela kaj več o našem parlamentu, volitvah (kako deluje, na kakšen način pridejo v koalicijo, kdo je v opoziciji itd. ) Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k |
22. sep 2008 11:28
Jaz sem se tudi razveselila rezultata. Sedaj lahko vsaj upam, da bom mogoče lahko tudi uradno starš svojemu sinu
m.m.
22. sep 2008 11:32
Danes so leve in desne stranke stranke kapitala, ne sociale, čeprav večina v naslovu nosi ime SOCIALNI XY. Tudi liberalne stranke so stranke, ki se zavzemajo za liberalizacijo, a ne ljudi, ampak kapitala. Skratka, denar, sveta vladar. Socialnega naredijo točno toliko, da si zagotovijo podporo na volitvah.
Jernej - zasebno mnenje
22. sep 2008 11:40
kuharca37 je napisal/a: |
a pod Janševim režimom kjer je ostalo...brezplačen vrtec,zastonj malica za dijaka,brezplačni učbeniki v oš,višji otroški dodatek,...pa še kaj vam tud ni všeč... kuharca37 |
22. sep 2008 11:44
Ja, mamaF, le zakaj. Meni je bilo najbolj smešno, ko so štiri leta nazaj pri nas, ki smo sicer še danes brez pločnika za pešce, pa greste poleti po stari cesti vsi na morje skozi naš kraj, so asfaltirali skoraj vse poljske poti, ja prav ste prebrali, poljske poti, ki sploh niso občinske ampak od lastnikov parcel. Malčica
22. sep 2008 11:46
Le roi est mort, vive le roi!
Moje mnenje je, da slabše kot je bilo do zdaj ne more biti, kljub vsem ostalim interesom pa mislim, da bo leva vlada precej bolj naklonjena bolj človeški ureditvi republike.
Drugače pa samo copy-paste Jernejev post. Dokler se ta način razmišljanja ne spremeni, bomo vsi skupaj bolj ali manj le številke.
LP
Drejček
22. sep 2008 11:48
jernej je napisal/a: |
Sem spet videl ga. Antona na TV-ju, zadnja 4 leta ga nisem prav velikokrat. Me pa zanima kaj bo z večnim ministrom |
Tudi meni ni čisto jasno, kdo še sploh voli Rop-a (ki je popolnoma pogrnil v prejšnjem mandatu...). "Večni minister" pa (trenutno še) ni na mandatnih listah, ki so objavljene tukaj:
http://volitve.gov.si/dz2008/rezultati/izvoljeni_ka
Upam, da se mu je mandat končno iztekel
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Evitine Jakobove pokrovače