22. sep 2008 9:24
zadovoljna z rezultati;)... končno je en ponedeljek mal bolj vesel kastrolca
22. sep 2008 9:24
zadovoljna z rezultati;)... končno je en ponedeljek mal bolj vesel kastrolca
22. sep 2008 9:43
Res je šlo (oz. še vedno gre) na nož, a mene od vsega skupaj najbolj preseneča dejstvo, da je bilo oddanih nekaj čez 18.000 neveljavnih glasovnic Da bi bilo tooooooliko "nepismenih" ljudi, ki ne bi znali narediti krogca pred imenom....kar ne morem verjeti. Morda so pa to tisti neopredeljeni..... Res ne vem; naj me kdo razsvetli. Prosim. blažkaa
22. sep 2008 9:46
Lahko bi prišlo več žensk not.
katti
22. sep 2008 9:46
Tudi jaz zelo zadovoljna, upam da po pošti ( iz tujine) poslani glasovi ne bodo spremenili rezultata. Dovolj je bilo 4 leta Janševe in cerkvene diktature. Hvalabogu za volitve. rosie
22. sep 2008 9:52
Sama sem bila v volilni komisiji na predčasnih volitvah in poznam še nekaj ljudi, ki so bili včeraj v komisiji. Praktično vse neveljavne glasovnice so šle na račun tega, da so ljudje obkrožali po 2 - 3 stranke in ne eno. Nekateri so mislili, da bodo volili še župana, drugi predsednika države in ne vem še kaj vse. Nekateri pa se tudi malček izživljajo in prečrtajo prav vse ali kaj zabavnega dopišejo. Pa tudi sama sem že kdaj oddala neveljavno (prazno) glasovnico na kakšnem nesmiselnem referendumu, pri katerem nisem ravno vedelaza kaj se sploh gre. Tako da mene to ne preseneča. magnolija
22. sep 2008 10:02
rosie je napisal/a: |
Tudi jaz zelo zadovoljna, upam da po pošti ( iz tujine) poslani glasovi ne bodo spremenili rezultata.Dovolj je bilo 4 leta Janševe in cerkvene diktature.Hvalabogu za volitve.rosie |
Cerkvena diktatura je pustila posledice
LP, V.
22. sep 2008 10:08
še dobro da imamo volitve, da vidimo zdaj kaj zmorejo še drugi. Mislim, da slabše ne more biti, tako da sem vesela sprememb. Bravo naši!! aby
22. sep 2008 10:24
Kaj je 4 leta v primerjavi z 70 let .Sedaj se bodo spet vsi zločinci veselo muzali, ker jih bodo imeli poskrite.Z velikim upanjem upam, da bodo glasovi iz tujine prinesli pravi rezultat.
Vsi blatite prejšnjo vlado ? , kaj pa so lahko naredili v 4 letih.Toliko slabše pa spet ni.Vsaj poskušali so narediti zelo veliko, rezultati pa običajno niso vidni na kratek rok.Seveda so imeli nekaj zgrešenih zadev.Ko bi le imeli še nekaj takšnih kot je Virant, da bi malo počisti po negospodarstvu.
Moje mnenje.
lp
mizarka
22. sep 2008 10:25
blažkaa je napisal/a: |
Da bi bilo tooooooliko "nepismenih" ljudi, ki ne bi znali narediti krogca pred imenom....kar ne morem verjeti. Morda so pa to tisti neopredeljeni..... blažkaa |
22. sep 2008 10:27
VilmaS, ne bi rekla, da je pustila posledice, cerkev pa res nima nič pri tem; saj imaš v mislih višjo nataliteto, ne? Pravzaprav ima zasluge za to generacija 1950 - 1960 - med njimi sva tudi midva z možem. Takrat ( med leti 1975 don 1985) se je rodilo še relativno veliko otrok, ki zdaj postajajo starši. rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Pirin kruh s semeni