Zakaj ste se včlanili

BiBaBuBa  

član od: 11.5.2008

sporočila: 62

18. sep 2008 15:03

Ker je moji mamici v službi večkrat dolgčas, veliko brska po internetu in tako je odkrila tudi kulinariko. Vsakič, ko je prišla iz službe je domov prinesla kakšen nov recept in ga naslednji dan preizkusila. Vedno je bilo vse tako dobro... Ker mi radovednost ni dala miru in ker sem želela tudi sama kdaj kaj poeksperimentirati v kuhinji, me je zanimalo od kod ji vsi ti recepti. Kulinarnična Slovenija. Aha, kaj pa sploh je to? Hitro za računalnik in seveda prebrskat to kulinariko. No, od sedaj naprej sem neprestano na kulinariki. Ko potrebujem kakšen recept ali pa nasvet. Punce in seveda tudi fantje, super ste BiBaBuBa

Mojca32  

član od: 22.8.2005

sporočila: 69

18. sep 2008 15:59

Res je. Ta naša ljuba kulinarika je droga. Hvala bogu, da s samo pozitivnimi posledicami. Tokiko različnih tem kot se jih tu obdela, se jih nikjer. In moram priznat, da je včasih o kaki stvari lažje debatirat in cognito, ko pa če imaš sogovornika pred očmi. Upam, da bo Kluslo ostala še dolgo tako dobra kot je. Zato pa vztajam tako dolgo. Mojca32

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

18. sep 2008 17:44

Včlanila me je takrat sosedova osemletna smrklja, ki se je igrala z mojim računalnikom, kjer je bila seveda odprta kulinarika. Pravzaprav je včlanila sebe in tudi prispevala komentar ali dva (na žalost tudi oceno, ki je ne morem zbrisat). Ker sem že prej neprijavljena dosti čekirala stran in tudi kakšen recept z nje pobrala, sem pač posvojila ta obupen nick in ostala gor – in ne grem več dol.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti