Zakaj ste se včlanili

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

15. sep 2008 20:59

Ampak jade.... ti pa res veliko govoriš. Pa sem imela občutek da sem sama med zgovornejšimi .

Očitno več mislim, kot pišem - včasih je prav, da je tako

MM

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

15. sep 2008 21:18

.... ker so kuharji in kuharice vedno dobre, nalezljive volje ...

.... ker je tu doma optimizem in pozitivne misli ...  

.... ker je kulslo najboljša ...

.... ker je tu domišlija zaželjena...

.... ker več glav več ve...  

.... ker je na kulslo kuhinja boljša kot politika na televiziji...

.... ker se lahko pomenim/preberem o stvareh, ki me zanimajo...

.... ker lahko najdem sorodne duše...predvsem pa

.... ker rada uživam v dobro pripravljeni, lepo postreženi hrani...

Še na mnoga leta.

mamka

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

15. sep 2008 21:55

Ker me zanima vse o hrani - in na slov. spletu in širše je KulSlo brez konkurence.

Ker izvem vse, kar me zanima, in še več, še preden vprašam.

Ker je na forumih (skoraj) vedno pozitivno vzdušje in razumljiv jezik.

Nasja

metoda  

član od: 1.10.2007

sporočila: 55

15. sep 2008 22:28

Rada dobro jem še rajši pečem in razvajam domače z vedno novemi sladicami ki jih na kulinariki ne manjka.Tudi jaz sem še novinka na računalniku in ne obvladam vsega vendar se počasu učim a ne. metoda

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

15. sep 2008 22:55

Ker sem imela nekaj nadvse pomembnega () za pripomnit na enem forumu, pa ne gre drugače, kot da se včlaniš.

Ognjič

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

16. sep 2008 0:24

Je že kar dolgo od kar sem se včlanu, pa ne vem več. Mende sem bil lačen in sem kak recept iskal. Pol me je pa firbec mantru sem začel po forumu brskat. Ko se pa enkrat "zagiftaš s tem" ti pa itak ni več pomoči.

Matjaž

leny  

član od: 9.2.2008

sporočila: 335

16. sep 2008 6:50

Iskala sem kakšen dober recept za torto, potem pa me je kar potegnilo notri. Toliko zanimivega se dogaja na tej strani in ogromno nasvetov lahko dobiš, pa ne samo kulinaričnih. In toliko ljudi, pripravljenih pomagati drugim, ko so v stiski, se mi zdi, da je tukaj zbranih. Kar tako naprej! leny

m.schafe  

član od: 3.5.2006

sporočila: 254

16. sep 2008 6:58

Včlanila sem se , ker najdem ogromno kuharskih idej, od tega kaj skuhati, veliko novih receptov, pa seveda ogromno mnenj o tem receptu. Če sem vzela kuharsko knjigo, ni bilo nikjer kakšnega mnenja in pripomb o tem receptu. Vsakodnevno pregledam kaj je novega na kulinariki. Forum pa je moja prva pomoč. Takoj dobiš odgovore od prijaznih ljudi. Pa lep pozdrav! mschafe m.schafe

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

16. sep 2008 6:59

No, jaz pa zato, da bi povečala rodnost v naši deželi..... Sej ne, zdi se mi, da smo tukaj ena taka velika, luštna družina na tem forumu. Pomagamo drug drugemu z različnimi nasveti, se včasih mal skregamo, svetujemo, se nasmejemo...... pa še dve dobri prijateljici sem našla na kulinariki.... Vesela sem, da sem članica kulinarike in hvala vsem tistim, ki ste zaslužni zanjo..... Lep, prijazen dan vsem........

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. sep 2008 8:16

Veš kaj štorklja sem ti že zdavnaj rekla, da moraš moji sodelavki paketek poslat, pa še vedno čaka reva!!! Jaz pa moram priznat, da se doma nisem kaj dost naučila kuhat, ker mama nekak ni mela potrpljenja z mano. Potem sem pa enkrat želela starše presenetit za božično večerjo in potem sem komandirja v službi spraševala (ker on je bil ful gospodinjec, pa zastopli smo se) in mi je razlagal o enem fajn forumu. No večerjo sem potem naredla po njegovih navodilih, se še zdaj spomnim, da sem delala piščančje zvitke z zelenjavo v smetanovi omaki, za atija, ki ne je smetane pa eno svinjsko rolado. No potem sva s sodelavko vsak dan gledale predvsem recepte, potem pa je tudi mene kot Ognjič pritisnilo, da nekaj moram napisat, pa sem se včlanila. Zdaj pa me mate tu! Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti