Zakaj ste se včlanili

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

16. sep 2008 8:29

Zato, ker se tukaj počutim kot v dobrem domu.

Diši po topli kuhinji, si pomagamo, sem in tja tudi skregamo (beri nestrinjamo), istočasno sem vedno, ko se mi zahoče v dobri družbi

Pa še knjig mi ni treba brat, kadar gre ežoj na potovanje ... Skratka, se dogaja

kobra 1

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

16. sep 2008 8:30

Jaz sem kuhanje obvaldala, pa sem samo prebirala recepte, včasih kaj pametnega potegnila dol...to je trajalo kaki 2 leti. Potem pa so me prsti zasrbeli in sem se včlanili in od takrat kar naprej visim tu gor.

Spoznala sem dosti krasnih ljudi, še več receptov, našla nekaj prijateljic....enko mislečih ljudi, ljudi z drugačnimi mnenji....skratka, na vsej črti dobro, koristno in krasno kulinariko, ki jo ne zapustim tako zlahka.

Kyara

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

16. sep 2008 9:15

meni je pa zelo všeč da poleg novih receptov dobim nasvete in zraven izvem marsikaj novega. To vpliva na splošno večjo razgledanost in ne vem, no ampak odkar imam kulinariko, drugih forumov sploh ne potrebujem. Super je ker je iskalnik, ne trošim več denarja za revije z recepti, ko imam težavo, se obrnem na vas in vem, da jo bom z vašo pomočjo sigurno rešila. Lepo je tudi, ker je to res pozitivna stran, kjer se vsako slabo voljo ali namero hitro razprši, ni tistega hudobnega obkladanja in obtoževanje, če pa že je, se to hitro poniči, Ostanimo še naprej takšni kot smo ... ariella

pujsek  

član od: 10.9.2008

sporočila: 129

16. sep 2008 9:33

Včlanila sem se pred nekaj dnevi in sicer sem si rekla, da je zdaj pa res zadnji čas, saj znam kulinariko že skoraj na pamet. Upam, da vam kdaj lahko pomagam in prispevam tudi kak dober recept. pujsek

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

16. sep 2008 10:10

Sama sem dolgo samo brala,tudi kuham rada(in jem,kar se mi pozna),je pa res da tule najhitreje dobiš odgovor na vpršanje. Včasi na netu določeno stvar iščeš dlje časa,tule pa so ljudje prijazni in to je to... petardica

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

16. sep 2008 11:19

Hm.. sama sem se zato včlanila ker sem vedno brskala po receptih in včasih kaj želela vprašati.. Pa mogoče tud z vami kdaj kej delit, na kar sem ponosna hehe.. Pa seveda tudi zato ker rada debatiram in se mi zdijo teme, ki so odprte v forumu zanimive:) tako da.. juhu hehe.. _tmickena_

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

16. sep 2008 11:37

Prvi vzrok je bila stana r., ker sem slučajno na internetu zasledila njen album (in seveda padla dol, jezik do tal ), ki me je nato pripeljal do kulinarike. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

16. sep 2008 11:52

matjaž je napisal/a:

Je že kar dolgo od kar sem se včlanu, pa ne vem več. Mende sem bil lačen in sem kak recept iskal. Pol me je pa firbec mantru sem začel po forumu brskat. Ko se pa enkrat "zagiftaš s tem" ti pa itak ni več pomoči.

Matjaž

član od 13. 1. 2002 To je pa že takooo dolgooo, takrat so vam še z naše strani Save internet na biciklu vozili...v zameno za elektriko

Ognjič

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

16. sep 2008 12:17

Meni so pa enkrat prišlel v roke ene fotokopije receptov, na katerih je bil en tak lušten kuharček. In sem sitnarila in sitnarila, dokler mi ni nekdo povedal, da so ti recepti z interneta. Potem me je pa striček Googlee sem pripeljal. Ko si pa enkrat tu, si pa itak pečen.

Julija

neznan uporabnik

16. sep 2008 12:30

Že dolgo preden sem se včlanila sem te strani pregledovala. Potem pa sem se včlanila - tudi že kar nekaj časa nazaj. Ko včasih pogledam še kakšne druge kulinarične strani se mi ne zdijo niti pol toliko domače in prijazne kot so te. To najbrž naredijo tudi ljudje, ki se na takšen virtualen način družijo. So mi pa poleg receptov všeč predvsem forumi, všeč mi je tudi 5 strani raznih pripomb in mnenj o določenem receptu, ker se vedno kaj pametnega izve ali pa si potem tudi sama skombiniram stvari. Kaj me moti - v bistvu ne veliko. Predvsem me moti to, da se pri katerem receptu razpravlja na dolgo in široko od kje je prepisan, kdo je pravi avtor in se vedno spomnim na večno dilemo ali je bilo prej jajce ali kura. V bistvu mislim da večina članov objavi recept zato, ker ga želi deliti z drugimi, mislim da je tistih, ki direktno recepte prepisujejo iz kuharskih knjig malo (če sodim po sebi se mi to ne da početi). Tudi jaz včasih koga vprašam za recept in ga imam zapisanega na popacanem listu - ne vem pa od kod je - zato ga jaz raje ne objavim, nekdo pa ga, čeprav vira v vresnici ne pozna. Ustvarjalcem te strani, vsem, ki tu sodelujete in vsem tistim, ki nas zaenkrat le opazujete vse dobro. l.p. tedi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti