16. sep 2008 12:30
Že dolgo preden sem se včlanila sem te strani pregledovala. Potem pa sem se včlanila - tudi že kar nekaj časa nazaj. Ko včasih pogledam še kakšne druge kulinarične strani se mi ne zdijo niti pol toliko domače in prijazne kot so te. To najbrž naredijo tudi ljudje, ki se na takšen virtualen način družijo.
So mi pa poleg receptov všeč predvsem forumi, všeč mi je tudi 5 strani raznih pripomb in mnenj o določenem receptu, ker se vedno kaj pametnega izve ali pa si potem tudi sama skombiniram stvari.
Kaj me moti - v bistvu ne veliko. Predvsem me moti to, da se pri katerem receptu razpravlja na dolgo in široko od kje je prepisan, kdo je pravi avtor in se vedno spomnim na večno dilemo ali je bilo prej jajce ali kura. V bistvu mislim da večina članov objavi recept zato, ker ga želi deliti z drugimi, mislim da je tistih, ki direktno recepte prepisujejo iz kuharskih knjig malo (če sodim po sebi se mi to ne da početi). Tudi jaz včasih koga vprašam za recept in ga imam zapisanega na popacanem listu - ne vem pa od kod je - zato ga jaz raje ne objavim, nekdo pa ga, čeprav vira v vresnici ne pozna.
Ustvarjalcem te strani, vsem, ki tu sodelujete in vsem tistim, ki nas zaenkrat le opazujete vse dobro.
l.p.
tedi