Zakaj ste se včlanili

dalsi  

član od: 18.9.2002

sporočila: 339

16. sep 2008 14:30

V službi smo imeli mlado pravnico, ki je rada kuhala. Dnevno sva se pogovarjali o pecivu in ostali hrani. Povedala mi je za kulinariko in od takrat sem redna gostja na teh straneh. Kadar sem v dilemi vedno tu najdem odgovor. V debate se ne vključujem velikokrat vendar vas redno spremljam. Včasih bi bilo mogoče potrebno malo več strpnosti.

lp

Marjana

mrdica  

član od: 6.4.2007

sporočila: 117

16. sep 2008 14:30

Včlanila sem se, ker so na tem forumu recepti iz "prve roke". Kar pomeni, da lahko človeka, ki je recept objavil, ali tiste, ki so ga že preizkusili, vprašam, če mi kaj ni jasno pri pripravi, sestavinah ... Tega na primer v knjigah ni. Zelo pozitivna stvar je tudi ocenjevanje jedi. mrdica

Talija  

član od: 12.9.2005

sporočila: 171

16. sep 2008 14:48

Vse moje razloge ste že napisale, tako da bi se samo ponavljala. Največ pa mi še vedno pomenijo mnenja k receptom in seveda forumi, ki te lahko obdarijo z znanjem na vseh področjih. Lp Talija

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

16. sep 2008 14:53

Ognjič in štorklja, vajina razloga sta prva liga.. Sama sem hotela objaviti recept in se je bilo treba včlaniti. Vendelina jr.

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

16. sep 2008 14:58

Včlanila ne vem zakaj sem se- se ne spomnem. Najverjetneje sem iskala kakšno mnenje oz. recept. Sedaj pa vidim, da bo kmalu 4 leta odkar sem včlanjena. Kako hitro gre čas . Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

dh  

član od: 22.3.2008

sporočila: 62

16. sep 2008 15:11

Dobila sem recept, kjer je pisalo na sliki KulSlo. Potem sem dolgo časa opazovala, no ja, prebirala, se čudila, kaj vse ljudje zmorejo, kakšni fajn ljudje so tu gor ...

In, ko sem zbrala pogum, sem se pač včlanila. Sedaj pa je kot kokain, ma ne - hujša droga - skratka, zasvojenost te zajame in konec je s tabo. Brez več ne gre. Krasno, a ne?

dh

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

16. sep 2008 18:06

Kako sem prišla na KulSlo se ne spomnim (emšo). Sem pa presrečna, da sem jo odkrila. Pa ne samo zaradi receptov (jih imam sprintanih že za dva fascikla), tudi zato, ker se vedno lahko obrnem na vas za nasvet. Hvala vsem Lili lili A.

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

16. sep 2008 21:17

Za Kulinarično Slovenijo mi je povedala mami. Ob prvem obisku (pred več kot 5-imi leti) se mi ni zdela nič posebnega. Ko pa sem pred 3 leti iskala nek recept, sem se spet spomnila na to stran. Pa me je zelo presenetila. Včalnila sem se in od takrat naprej jo vsak dan spremljam. 

marelica

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

16. sep 2008 22:43

Včlanila sem se zato, ker samo na teh forumih (z zelo zelo redkimi izjemami) člani izražajo svoja mnenja brez kritiziranja in obsojanja. Kvečjemu sem ter tja se kdo poheca, pa ne misli s tem nič hudega. Pa zato, ker sem spoznala, da se tu zbira veliko punc moje starosti in mišljenja. Zdrave Slovenske mamce. Super ste! Pa še pošteno se lahko nasmejim. tulka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

18. sep 2008 11:07

Hm, jaz sem med dolgočasenjem v službi, v popoldanskih urah, ko sem čakala, da drugi opravijo svoje delo, da lahko jaz potem nadaljujem s svojim, v iskalnik vtipkala kulinarika, ker me je ta tema pač zanimala, in sem naletela tudi na to stran. Malo brala, nekaj odgovorila in postala zasvojena do dneva današnjega. Število mojih postov pove vse, a se mi zdi, da v povprečju le nisem največja klepetulja...

Je pa tale Kulslo izbrana družba, malo takih.

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti