Zakaj ste se včlanili

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. sep 2008 19:19

Jaz sem se včlanila, ker sem nekaj vprašala, mislila sem si pa enako kot Atina : Kaj za vraga imajo tolk za povedat, da imajo toliko poslanih sporočil...

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. sep 2008 19:22

Kdaj sem ji pa tolk naklofala???  Navsezadnje bo imel še mož prav, da preveč govorim.

tarčica  

član od: 9.9.2007

sporočila: 168

15. sep 2008 19:22

Zato, ker mi je v vaši družbi fajn. Zato, ker je kup dobrih receptov - posledično tudi dobrih ljudi. To je moje mišljenje. tarčica

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

15. sep 2008 19:43

Zato, ker mi je ta stran full zanimiva. Odkrila sem veliko novih receptov, ter se posledično naučila tudi mal drugače kuhat, da ni vsak dan isto. Pa še fanta sem zagrela za to, ko ne ve kaj bi kuhali, pa gre in lepo pogleda na to spletno stran. Pravi da je fajn. No pa tudi tort sem se lotila delat na drugačen način, z veliko različnimi nadevi, prej sta obstajala samo vanilja in čokolada Čestitke vsem, ki pomagajo pri tem da je ta stran vedno boljša. Lp mina20

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

15. sep 2008 19:47

Jaz pa sem kar nekaj časa na praznovanjih rojstnih dni vrstnikov mojih otrok poslušala (in jo tudi preizkušala) o torti Nutella. Vse mame so poznale ta recept z interneta, pa sem si še jaz rekla, da moram nideti, kako se naredi to čudo. In sem šla na Google, pa me je prineslo sem, k vam. Torte Nutella sicer še do sedaj nisem spekla.......sem pa preizkusila kar nekaj krasnih receptov s te strani. In tudi debate so mi v glavnem všeč, zato.....ja, moram priznati, da dan brez Kulinarike ob dopoldanski kavi nekako ni tapravi. Me že otroka hecata, da sem KUlSlo odvisnica. Saj imata prav ampak za zdravje škodljva ta odvisnost še ni, zaenkrat imajo moji kar dosti koristi od nje. Na mizi, seveda. mamaF - Mojca

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

15. sep 2008 20:06

Zakaj? Jaz nekako sodim med člane s starejšim stažem, Jerneja & co. pa spremljam praktično od samega začetka, čeprav od samega začetka nisem član.

Ker rad gospodinjim in kuham iz užitka, ne iz potrebe; ker sem tu spoznal svojo Najboljšo prijateljico, ki mi je stala ob strani ob najtežjih trenutkih, pa je srečno poročena. In ne samo nje, še marsikatero drugo. Ker se tu najdem, saj sem v družbi podobno mislečih ljudi.

Pa ker vsak nekaj ve in če vse skupaj združim, dobim ogromno, pa ne samo jaz.

Drejček

aby  

član od: 18.5.2008

sporočila: 539

15. sep 2008 20:09

.. Ker rada pohvalim kar je dobro Na splošno se mi ta stran zdi zelo prijetna in ugotavljam, da se je moja kuha precej izboljšala (tudi po mnenju okuševalcev:) odkar pridno ustvarjam po vaših receptih aby

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

15. sep 2008 20:14

Priznam, včlanila sem se iz koristoljubja (a mi boste zdaj pol odpustili?). Sem mislila, da mi bo ta stran v službi še prav prišla - in mi tudi je, brez nje bi bilo po moje na mojih urah pol manj otrok, ki se želijo naučiti kuhanja. Tudi v privat življenju mi pride zelo prav - posebno takrat, ko imam preveč časa

LP

P.s. Tiste druge polovice, ki mi je ne boste oprostili, pa ne velja dvojno štet!

cervus

iza56  

član od: 19.8.2008

sporočila: 26

15. sep 2008 20:45

Kar se včlanitve tiče, sem bolj nova - še nisem stara cel mesec. Včlanila sem se zato, da sem članici z bolečim ušesom svetovala nujen obisk zdravnika (po lastnih izkušnjah je edino to pomagalo). Sicer pa Kulinariko obiskujem že nekaj let. Tu se najde toliko zanimivih tem! Ne samo kuhanje - kuham žal ne prav veliko, zelo rada pa prebiram recepte in uživam ob fotografijah. Tematike so najrazličnejše in pogosto mimogrede, ne da bi sama posebej spraševala, najdem rešitev za kakšen svoj problem. Ali pa v klepetu s sodelavci, prijateljicami ali domačimi rečem: "Na Kulinariki sem prebrala..." Se mi zdi prav fino. iza56

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

15. sep 2008 20:57

Ker sem davno tega hujšala po ločevalni.. in naletela na en blazno dober forum o tem ravno na kulinariki.

In ko sem nehala hujšat in začela spet normalno kuhat, ... me je zasvojila do konca.

Sedaj sem 18 ur na dan z enim očesom vedno tukaj . In ker si težko vzamem čas za tekanje po barih s kolegicami, sem si kar tukaj našla zamenjavo (in to odlično - moje kolegice v večini ne kuhajo in "nimajo pojma") .

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti