Odločanje za potomce

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. sep 2008 19:58

Sama imam izredno rada otroke, to ve tudi polovica foruma, dva sta skoraj kot moja, ju hodim iskat v vrtec, previjam ritke, vstajam in čuvam tudi ponoči, avtosedeže imam v svojem avtomobilu. Ampak svojih otrok pa nimam namena imeti.

1. Zakaj le? Psihično enostavno nisem tako močna, da bi se bila sposobna spoprijeti še s tem, konec debate, da še enkrat pristanem na psu kot sem že. In kaj bo potem iz mojega otroka, ker ne bom sposobna skrbeti zanj.

2. Aja, sebičnost še enkrat, otrok po naravni poti tako in tako ne morem imeti. A naj se čez balkon vržem ali kaj? Sem idealni kandidat za zdravljenje neplodnosti. Na to zdaj gledam drugače kot sem pri 24ih, ko so mi to prvič omenili.

3. Pa če sem še enkrat lahko sebična - tudi nisem pripravljena živeti z nekom v razmerju, konec debate. Absolutno pa mislim, da mora imeti otrok oba starša.

Loni Makaroni

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

21. sep 2008 21:41

Loni, pošteno povedano. To ni nobena "sebičnost". Pri sebi si razčistila in veš, kaj hočeš in kaj zmoreš. In mislim, da se odločaš zrelo in odgovorno, kakorkoli si se pač odločila . Sebično bi bilo, če bi rinila z glavo skozi zid za vsako ceno, kljub zavedanju vsega, kar si zgoraj naštela. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 21. sep 2008 21:44:00

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

21. sep 2008 21:56

Loni, trikrat hura za tvojo iskrenost. Prav imaš.

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti