31. jul 2008 8:16
Uuuu, ežoj, tebi se pa dogaja. Lepo da si se oglasil, prav nasmejala sem se sedajle. Jelenckova
31. jul 2008 8:16
Uuuu, ežoj, tebi se pa dogaja. Lepo da si se oglasil, prav nasmejala sem se sedajle. Jelenckova
31. jul 2008 9:43
Ežoj, bravooo in hvala lepa za opis iz prve roke ter z lica mesta. Pozdravček in srečno! P.S. Ne glej preveč dekoltejev, da v kakšnega ne padeš notri!
31. jul 2008 10:32
Takole pa sem sama zabeležila par trenutkov na morju: http://www.youtube.com/watch?v=ZFTPp53kokM katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
31. jul 2008 10:37
Katka, ni kaj. Z veseljem sem si ogledala tvoje sličice. Nam zaupaš, kako se tale stvarca naredi. Lp in hvala že vnaprej. limonca26
31. jul 2008 10:46
ežoj, vdihni vsak nepozabni trenutek ! Hvala za skrajšan potopis, in močno upam, da ustno ob kozarčku kaj več. Do takrat pa uživaj še malo za tiste, ki ne vemo več, kaj je to dopust.
kobra 1
31. jul 2008 11:13
Limonca, to se naredi v windows movie makerju (je vgrajen v windowse). Delo z njim je kar enostavno, če si domača nasploh z delom na računalniku. Notri se uvozi fotografije, ki se jih potem ureja po svoje, na koncu pa se vse skupaj shrani kot film. Potem pa se ga naloži na internet na www.youtube.com. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
31. jul 2008 12:21
Katka, res luštno, pa še pesmica je lepa. Jelenckova
1. avg 2008 7:50
Ežoj verjetno niti ne opazi komarjev, ko pa zjutraj umiva zobe s sto grami vodke(Rusi povečini naročijo žganje v gramih ).
Ežoj mej se, pa Oljo in Oksano pozdravi ...
1. avg 2008 14:04
Evo, spet jaz, za danes je bil napovedan soncni mrk, zacetek v 16,41 po lokaknem casu ( SLO cas+7 ur ), kolikor sem jaz razumel na TV so povedalo, da ga bojo prestavili na jutri, ce bo slabo vreme , pa ni bilo treba, bilo je lepo vreme ( mrk se je ravno koncal ). Vceraj sem nabavil karto za krasnojarsk, odrinem jutar ob 19 po lokalnem casu ( tukaj na zeleznici velja moskovsko vreme, lokalno je le za primestni promet ). Kot sem ze povedal, zelo je vroce, in se jaz vceraj odlocim, da namocim svojo rit v Obu, na mestni plazi, ki je mimgrede polna. Pridem, se slecem zraven enih fantov, lepo tetoviranih z nekaksnimi krizi ( saj jaz nimam predsodkov ), skopam se, poprosim fante da me poslikajo, seveda tako, da se vidi most na Obu, pa nekaksna fontana na Obu ( tukaj so usekani na fontane, delojocih velikih sem videl pet ). Vse OK, ko prihodnjic pridem iz vode, fanti izginuli, skupaj z mojo " peder tasno " in v njej fotoaparat in majhen daljinogled, ter mapa mesta. Vsi posnetki so tako sli, sedaj sem na zacetku. Kaj pa cem ( na policijo ne grem, se tam da izgubim par ur ) danes zjutraj grem kupit nov fotoaparat. Najdem priblizno takega kot stari ( kodak, zaradi programa v racunalniku ), placam nekje 150 EUR ( aparat, baterija, spominska kartica ), grem, po nekaj sto metrih sem v metroju, prileti fant iz trgovine za mana, ces, neki so se zmotili v ceni. Si mislim, to ne bo slo, morda kaj malega doplacam, veliko pa ne. Dajo mi na telefon eno ( ki zna za silo anglesko ), ki mi razlozi, da so se zmotili in moram doplacat 200 R ( priblizno 5 EUR ). V redu recembom doplacal, oni vzamejo moj fotoaparat, ponovno odcitajo kodo, staknejo glave skupaj, spet preverjajo kode, gledajo v neke bukle, recejo, da so se zmotili,( se opravicijo ) in mi vrnejo 1700 R ( priblizno 50 EUR ). Tako sedaj spet imam fotoaparat, tako mi je tudi treba, ce grem na mestno plazo prosit fanfe, da me oropajo ( ko se gres takole potepat po svetu, nekatere stvari moras vzet v zakup ). Na splosno pa: sem mislil, da je tale azijski del rusije nekaj zapuscenega, zanikrnega, pa sploh ni res. Ze, ce pogledas iz vlaka vasi, so bolj urejene kot v evropskem delu, Novosibirsk je pa totalno presenecenje: lahko se namesti nekje med berlinom in Parizom in marsikaksno mesto bo prekasal. Edino sem jaz dobil stanovanje v menda najbolj zanikrnem bloku v Novosibirsku. Saj ni vazno, da je zanic, je vsaj drago. Cas mi bo potekel, tale zmaj, ko pazi na racunalnik, menda kar izkluci. prihodnjic se oglasim iz Krasnojarska, ce bo slo lep pozdrav ezojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami