Dopust

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

5. avg 2008 12:48

Malo brkljam po vaših vtisih iz dopusta pa sem presenčen, ko vas je nekaj pravih fenov Lastova. Tudi sam tja hodim že ohoho let pa sem vedno mislil, da nas ni prav veliko ki nas tako vleče in mami divjina in prvobitnost. Zelo bom vesel, če se mi kdo oglasi da kakšno rečemo, jaz sems e vrnil z Lastova pred dobrim tednom in sem poln vtisov. Če rabi kdo kak nasvet bom z veseljem odgovoril. Kako bi bilo, če bi ustanovili KLUB LJUBUITELJEV LASTOVA ? hedonist

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

5. avg 2008 12:55

Jaz pa sem bila letos prvič v Vodicah (te pri Šibeniku) in sem resnično presenečena nad lepoto tega mesta. Slišala sem že in veliko mi jih je reklo, da so Vodice izredno lepe, a nisem vedela da tako. Res prava lokacija za lep dopust, na eni strani mirno, čisto, v mestu pa pravi poletni vrvež, ogromno za videti in doživeti. patty

ezoj  

član od: 29.4.2007

sporočila: 126

5. avg 2008 14:29

Evo spet jaz ( bo mogel izmislit kaksen drug zacetek ), ne vem ce sem ze povedal, da je Krasnojarsk zelo lepo mesto, povsod so fontane, okrog nekaj grmickov/dreves, klopic sa sedet in je zvecer tudi vse zasedeno. Punce s fanti sedijo in najveckrat pijejo pivo. Tudi same punce, po dve ali tri sedijo in vsaka drzi v roki piksno/steklenico piva..........A ni Sifrer imel eno pesem o zenskah, ki pijejo pivo................aaaa, zato pol.... ( nic, nic, o jo.. dekoltejih ne crhnem nobene vec ). Andrejka je gor zapisala kaksen je kaos v prometu v Neaplu, podobno je tudi tukaj, le, da semaforji delajo, vendar je toliko avtomobilov, da je totalni kaos. Vozijo tudi cudno, kar slalom med pasovoma ( povem naj, da so ulice vecinoma stiripasovnice, nekatere tudi sest pasovnice, ob konicah je vse zabito ). Promet je edina stvar, ki mi tukaj ni vsec. Glede mene je pa tako: sprememba nacrta. Odlocil sem se, da ne grem v Jenisejsk, prevec mi casa vzame. Mislil sem tam iti z ladjo, ki gre iz Krasnojarska zjutraj ob sedmih, voznja pa traja cca 18 ur, torej sem tam ob nekem cudnem casu, pol se mi nic ne izide, zaradi tega jutar grem z eno ladjo do bliznjeg mesta Divinogorsk, voznja traja cca 1 uro. Mislil sem iti danes, pa pridem na blagajno, da kupim karto, zberem vso znanje ruscine kar ga premorem, in trazim eno karto za divinogorsk ob enajsti uri ( prva ladja ki pele tam ), babnica me skor nadre, kako pa to mislim, ko je ura pol dvanajsti, jaz pogledam na uro in se takoj spomnem, da ure nisam nastimal na lokalni cas, seveda se opravicim in povem kako in kaj. Ko je to propadlo, pol se dam v potrago za глвни рынок/ glavni trg. Najdem in ugotovim, da je ponudba rib, posebej posusenih/prekajenih res velika, mesa vseh vrst, sadja in zelenjave, edino prtov ni videti nikjer ( dragicka, dragicka, za prt mi res slabo kaze ). Kupim nekaj borovnic ( 100R/liter ), nekaj sliv, 100R/kg, grozdja tudi 100R/kg, vse odnesem v hotel in se odpravim na zel. postajo kupit vozovnico za Irkutsk. Se dobro da sem to naredil, da nisam cekal na zadnji dan, na postaji guzva, ne bom cakal si mislim, in grem v mesto kupit vozovnico pri potovalni agenciji, je sicer nekaj malega drazje, ni pa take vrst. Vlakov za Irkutsk je dnevno 6 ( kolikor sem videl iz voznega reda, jaz sem hotel vozovnico na najboljsem ( Baikal ), vraga, vse zasedeno, dobil medto na nekem vlaku Abakan ( nikad cuo )- Irkutsk. Torej v cetrtek ob deset po moskovskem casu ( ta je na vozovnici ) odrinem za irkutsk. E *ebiga lidka ( kot bi rekel en jadin dober prijatelj ), ce si ti edina bralka, lahko ti potem naprej posiljam ZS, da ne nerviram ostale lidki en lep pozdrav iz Krasnojarska ( pa se komu, ce slucajno prebere ) ezoj

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

5. avg 2008 14:42

Neeeeee! Vsi beremo in navijamo zate! :)))))) Če boš sklenil, da ostaneš kar tam (poceni borovnice, poceni bajte, BBB=big boob babes), te pridemo pa obiskat!:)))))) lp, proxima

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

5. avg 2008 14:44

Ej, Ežoj, jaz že cel dan klikam, če si se kaj javil, sam tebe čakam tukaj. : )  Po moje nisem edina bralka, lahko pa poročaš kaj še ne ZS, pa da se ne bova na koncu še za kofe menila...

(Kli.c, kle mi še smeškoti ne delajo, bi ti kako miškico poslala).

Tudi tebi en lep pozdrav iz osrednje prestolnice, je danes sončno in toplo, pa javi se še kaj pred četrtkom!

lidka

lidka  

5. avg 2008 14:45

Čakaj, Proxima, BBB za naju ne pride v poštev, razen, če se ne začneva nalivat s pirom?

lidka

ZLATA  

član od: 31.3.2005

sporočila: 100

5. avg 2008 14:49

ežoj, super je to poročanje, komaj čakam svežih novic. ne nas razočarat. lp ZLATA

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

5. avg 2008 14:52

Lidka: saj ni nic narobe tudi z BBB=big ballz boyz...:))))))))))))

lidka  

5. avg 2008 14:56

Čakaj malo (uau, domišljija ti dela, pa to itak vem), morva Ežoja nahecat da še kaj druzga gleda okrog, : ).

Pa brez znanstvene fantastike prosim, bejb! ; )lidka

Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 05. avg 2008 15:15:41

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

5. avg 2008 15:36

Ežoj, kar tukaj na forum še dalje piši, kako se imaš in kaj se ti dogaja. In čuvaj se riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti