22. jul 2008 5:26
Loni, dej mal " easy ", tebe bo pobralo od zdravega življenja
ežoj
22. jul 2008 5:26
Loni, dej mal " easy ", tebe bo pobralo od zdravega življenja
ežoj
22. jul 2008 7:43
Ežoj, kaj ko bi ti mene zraven vzel? Tolčem tudi ruščino, ti bom pomagala kupit en krasen vezen prt (Rusinje so šefice za to!) da boš po vrnitvi domov Dragički z njim pred nosom mahal ... bo čisto zelena od zavisti Nena-morje
22. jul 2008 16:32
ežoj je napisal/a: | ||
Lahko si ti svobodno hodila tudi do zdej, tisto kaj ti štorklja prinese v naročje ni bilo zaradi hoje ( po moje ). ežoj |
In ti to men šele zdaj poveš?
jade
22. jul 2008 20:35
Ojla! Danes smo se vrnili iz 10 - dnevnega dopusta na otoku Čiovo, potem pa še 1 dan Međugorja in 1 dan Mostarja. Bilo je čudovito! Škoda, ker vse lepo tako hitro mine. leny
22. jul 2008 21:55
Včeraj priletela iz enotedenskega popotovanja po Maroku. Nepozabno, pa tudi iz kulinarične plati zanimivo. Nena-morje, žefran ima v Maroku ceno 10€ za g, pa se mi je zdelo veliko. Ga imam še iz Turčije, zato sem tokrat nabirala ostale zadeve. Edino malo skeptična sem bila okoli nakupa kačjih kož in posušenih plazilcev, ki so jih bile trgovinice z začimbami polne. Nenako nisem vedela, kaj naj z njimi. Vandrovka pa še par utrinkov http://vandrovka.moj-album.com/album/12914953/ Sporočilo je spremenil(a) Vandrovka dne 22. jul 2008 22:45:22
27. jul 2008 7:44
Nena-morje je napisal/a: |
Ežoj, kaj ko bi ti mene zraven vzel? Tolčem tudi ruščino, ti bom pomagala kupit en krasen vezen prt (Rusinje so šefice za to!) da boš po vrnitvi domov Dragički z njim pred nosom mahal ... bo čisto zelena od zavisti Nena-morje |
27. jul 2008 7:50
Ežoj, čuvaj se in srečno pot! Pozdravček!
27. jul 2008 8:32
vandrovka, zelo verjetno bi s kačjimi kožami in suhimi plazilci na carini imela probleme, ker je veliko plazilcev zavarovanih....in zato seveda trgovina in promet z njimi prepovedana.
rimljanka - zasebno mnenje
27. jul 2008 12:49
Si kar mislim, Rimljanka. Čeprav so imeli tega tam na vsakem koraku. Pa se mi res ne sanja, kaj s tem počnejo. Razen vračev, ki so dajali vsega po malem v nekakšne svinčene tulce in zraven mantrali proti čemu vse te bo to zaščitilo. Je pa zanimivo videti, ni kaj. Ežoj, jaz rusko sicer ne znam, sem pa kar pripravna za kakšne kufre nosit. Sem se ponujala že mamamiji za v Iran, pa sem jo mogla pol kar sama mahnit na pot. No, z mojim dragim. Vandrovka
27. jul 2008 13:42
Ežoj, uživaj, kolikor se le da! Pa ne kakšne Rusinje domov pripeljat ... tudi v Slo jih je kar nekaj lepo zaobljenih in z D košaricami! lp Nena PS: za mene so pa najlepše ženske Indijke! Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Hoppy brioš