4. jun 2008 17:17
Javljam se drugi predstavnik nežnejšega spola, ki občasno zajadra čez tele forume:
Meni osebno niso nikoli preprečevali ničesar, kar je običajno predstavljeno kot tabu ali kot prepovedan sad: za alkohol mi je mama rekla, naj se prvič napijem doma, da sprobam, kaj to sploh je. Prav tako za cigarete. Ko sem prejadral iz pubertete iz adolescenco, sem bil oborožen s praktično vso možno teorijo o spolnosti in z kontracepcijskimi metodami, ki jih je dolžan (sic!) uporabljati moški. Glede na to, da imam trenutno za seboj diplomo iz kemijskih znanosti, sem bolj za fizikalne metode kontracepcije kot pa za (bio)kemijske.
Prva praksa je prišla v drugem letniku faxa, ko sem bil star cca. 21 let; prej se mi namreč nobena ni zdela toliko vredna, da bi jo peljal do konca. Še enkrat poudarjam, od domačih nisem bil deležen nobenih prepovedi, ker se moja starša predobro zavedata, da prepovedi obrodijo kvečjemu kontra efekt. Iz lastnih izkušenj in napak, ki jih ne na meni ne na mojem bratu nista ponavljala.
Zatorej, otrok je od rojstva, ko začne samostojno dihati in živeti, samostojno bitje s svojim pogledom na svet, in od staršev ne rabi blokad ali tabujev, temveč pomoč, da se bo v kriznih situacijah pravilno obrnil in iz vsake situacije potegnil maximalni možni izkoristek. Če ne je ovca in Slovencelj/ka. In zato se mora zahvaliti izključno svojim staršem.
Če bom pa kdaj imel svoje otroke, pa priznam, da me bo bolelo, da bodo kaj skrivali pred mano samo zato, ker sem pač moški in so določene zadeve t.i. ženske: lady Vendy in ostale, tudi meni kot moškemu ni težko pospremiti potencialne partnerke ali potencialne hčere h ginekologu - to sem enkrat že naredil in me kaj malo briga, če sem bil eno dobro uro edini moški v čakalnici.
Če bom oče, bom to v celoti ali pa sploh ne bom oče, kajti vloga očeta je, da otroku pokaže, kako naj se samozavestno postavi zase in bori za nekaj, kar bi rad. Ne pa, da je mevža, ki nase vali vso krivdo za vse neumnosti tega planeta ...
http://www.sexation.info/sl/
Drejček