Kakšno mnenje imate za najstnico, ki ima fanta pri 14-tih letih? Ali je res v sedanjem času vse hitreje?
mišika
Kakšno mnenje imate za najstnico, ki ima fanta pri 14-tih letih? Ali je res v sedanjem času vse hitreje?
mišika
neznan uporabnik
4. jun 2008 7:30
ja kaj je pa pri tem tako narobe? opažam v današnjem svetu, da imajo celo 12 letnice fanta...seveda je primerno da ima 14 letnica fanta, ampak ne na tak način kot 18 letniki ali več...smatram da je zveza pri 14 držanje za rokice pa kakšen lupček pa kakšen sprehod pa kino...to je pa vse...če je pa kaj več se mi pa ne zdi primerno... lp lovebeyba
4. jun 2008 7:38
odvisno koliko je star fant,.. tudi 8 letnice ga imajo, tudi v vrtcu se mojčkajo,.. anaeva
4. jun 2008 7:41
moja 16 letnica še ni zaljubljena. 13 letnica pa nonstop.... Ampak tako pač, da je ona zaljubljena, po možnosti vsak teden v drugega. Poznam tudi kakšno, ki fanta ima. Ampak kot je rekla lovebeyba, odvisno na kakšen način. klavdija
4. jun 2008 7:42
Odvisno od vpletenih oseb. Verjemite, da se ne gledata . Sicer pa je v zahodnem svetu povprečna doba "vkup dajanja" ravno nekje pri teh letih... Nisem dovolj pametna, ker sama nisem v tej situaciji, verjetno pa ne bi ravno do plafona skakala katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
4. jun 2008 7:55
To je čisto normalna stvar, itak je že ena napisala, da imajo tudi v vrtcu že simpatije.
Je pa prav, da se skupaj vsedeta (če si mama tej najstnici) in kakšno rečeta o spolnih odnosih in kontracepciji, ker je škoda, da si zaradi nevednosti pokvari mladost. Pa h ginekologu jo je treba napotit. In škoda je zapravljati čas z mislijo, da je vzela na znanje, da je za spolno aktivnost še prezgodaj.
Ognjič
4. jun 2008 7:58
Ja baje je to samo držanje za rokice in poljubčki.... Pogovori pa so vsakdanji, vendar nikoli ne veš, kaj razmišlja v svojem svetu..... mišika
4. jun 2008 8:01
Čisto moje "starokopitno" mnenje in razmišljanje "zdrave kmečke pameti": ni šans! Pa ginekolog in kontracepcija pri 14ih??En forum nazaj pa je ravno tekla beseda o škodljivosti kontracepcije.Ljudje božji,pa to so še otroci! Pogovor pa ja.Ampak ne šele pri 14ih ampak veliko prej. Kristina Sporočilo je spremenil(a) Kristina dne 04. jun 2008 08:02:33
4. jun 2008 8:04
Kakšnega fanta neki pri 12., pri 14. - lahko je samo simpatija! Vemo, da so take damice vsak teden v drugega zaljubljene. Mislim, da starši ne bi bili prav nič srečni in zadovoljni, če bi vsak teden skakala od postelje do postelje. Kaj vse to povleče za seboj. Moje mnenje je, drži dekle nazaj dokler se le da. Pusti ob strani vso demokracijo in pravico mladine do zasebnega življenja - kako že rečemo: od demokracije do anarhije je samo en korak. Pozdravček!
4. jun 2008 8:21
mišika je napisal/a: |
Ja baje je to samo držanje za rokice in poljubčki.... mišika |
Če verjameš ja... saj sem jaz mami isto govorila, ko sem bila tako mlada Seveda mi ni verjela, jaz pa ne znam lagati in so se začele teme o štorkljah. Mami je tako ali tako že celo življenje moja najboljša prijateljica in zaupnica, tako da je vedno vedela vse o vsem. Od prvega seksa, alkohola in drugih traparij, ki jih počnejo najstniki, pa mi ni nikoli ničesar oporekala. Ker je vedela, da moram dati to skozi. Celo sama mi je rekla, naj dam čim več fantov skozi, da jih spoznam in da ne bom zagrabila prvega, ki pade s tovornjaka (jps, lastne izkušnje dajejo dobre nasvete). Poslušaj nasvet Ognjič-ice, Kristina in dragička, vidve pa sta na žalost malo v zmoti. Če boš otroku nekaj oporekal, bo to še toliko bolj zanimivo- ali še slabše, če otroku ne zaupaš, bo počel traparije za tvojim hrbtom. Poznam primere, ki so tako počeli, ker so jim doma dihali za vrat... in ti primeri so kmalu zabredli v težave, jaz, ki sem imela z mami odkrite pogovore, pa "dobro furam dalje". Znorela sem se, dala skozi več in še malo in niti ene stvari v mojem življenju mi ni žal. Če pogledam nazaj, sem res počela neumnosti, da bi se lahko vsak pokrižal, ampak življenje mi je dalo veliko izkušenj in zato sedaj lahko gledam na vse to s trezno glavo, saj ne potrebujem nikakršnega eksperimentiranja več.
Drugače pa... glede na to, kar sem že doživela do sedaj, me ne preseneti več nič. Kar se sedaj dogaja po svetu, je šlo čez vse meje in očitno je postalo »vse normalno«. Na žalost... Prilagoditi se moramo razmeram, drugega nam ne preostane...
Lep dan in veliko se smejte
4. jun 2008 8:29
Zdrava kmečka pamet, starokopitnost in podivjani hormoni nimajo nič skupnega. Vedno se najde priložnost in prostor tudi za tisto, kar je po zdravi kmečki pameti pri teh letih prepovedano.
Se pa seveda strinjam, da je pri teh letih to ena izmed mnogih simpatij. In se tudi strinjam, da ni OK pustiti punčke pri teh letih zvečer v lajf in jim vse verjeti. Vendar pa se priložnost najde tudi podnevi...
Iz lastnih izkušenj pa lahko povem, da drugi stavek tega posta drži, kot pribit. Ker pa nisem imela pojma o kontracepciji, se je seveda zgodila tudi posledica podivjanih hormonov in podivjane pameti. Ki je danes prijazen fant s skoraj 190 cm.
Smo imeli v šoli enkrat za napisat spis (temu se menda zdaj reče esej) z naslovom "prepovedan je še pelin sladak"... Drži, kot pribito!
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 04. jun 2008 08:36:39Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Pecivo iz bučk