Najstnica

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

5. jun 2008 18:13

Simona,se mi zdi da vem kaj misliš,jih poznam tudi jaz ;).Njuno življenje,njuna stvar ;) Proxima hvala za razlago.Nisem vedela da je uvoženo...vseeno pa raje poskrbim za dobro zaščito.Vem,da je splav včasih res edina možnost ni pa vedno edina.Ne obsojam nikogar,kot sem že rekla njihovo telo in njihova odločitev,vsak naj s sabo počne kar mu paše. Glede staršev vem,sem vedno rekla da ima malokdo take... Razumem zdaj stvar malo drugače.Hvala za obrazložitev...link sem prilepila zato,da nekateri pomislijo,da splav vseeno ni nekaj kar narediš brez problemov (vsaj jaz mislim da ni) in želim,da mladi poskrbijo za zaščito.Navsezadnje imam vrh glave prijateljic,katerim moram kupovati test nosečnosti,ker si niti v lekarno ne upajo Roncolino Sporočilo je spremenil(a) Roncolino dne 05. jun 2008 18:14:37

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

5. jun 2008 18:32

Roncolino je napisal/a:
Simona,se mi zdi da vem kaj misliš,jih poznam tudi jaz ;).Njuno življenje,njuna stvar ;)

Se strinjam... ampak še vedno je tukaj marsikaj NElogičnega. In če si mislimo svoje, s tem ne naredimo nič slabega

Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti