Za vse, ki ste to včeraj zamudili.
Kultno.
http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_show.php?media_
Vendelina jr.
Za vse, ki ste to včeraj zamudili.
Kultno.
http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_show.php?media_
Vendelina jr.
2. jun 2008 14:02
Meni je bilo všeč! Morda se bo našel kdo, ki se bo zgražal, a dejstvo je, da se je treba znati nasmejati tudi na lasten račun!
2. jun 2008 14:17
Mislim, Svetlana ne izgubi tudi niti enega nastavka... Meni je najboljši tisti del, kako je slovenceljna poskusila naučiti, kdo je napisal prvo slovensko knjigo, pa je enkrat rekel, da je to Slomšek, drugič pa, da je to Jančar..... Vendelina jr.
2. jun 2008 14:41
Ja,res je bila enkratna,predvsem njen izraz na obrazu ob omembi besede OTROK....mislim ej,a je to za vas fenci...dobro da ne živimo tako blizu njenega domovanja,no par minut stran z avtomobilom smo,hčerki obožujeta mačke in če bi se znašli na njeni parceli in bognedaj še mačko prijeli....no saj je povedala kje bi pristal otrok ....kar se pa tiče pisanja knjig za otroke-brez pripomb. kuharca37
2. jun 2008 14:53
Sem se že sinoči sladko nasmejala. Je treba pač vzeti v zakup sloveceljne, hehe....pa duhovstvo z gozdovi tudi.
Kyara
2. jun 2008 15:34
TORTICA je napisal/a: |
Meni je bilo všeč! Morda se bo našel kdo, ki se bo zgražal, a dejstvo je, da se je treba znati nasmejati tudi na lasten račun! |
in da je v vsakem od nas nekaj Slovenceljna, pa če si priznamo ali ne
Cila
2. jun 2008 15:41
Oddajo sem spremljala bolj tako - na pol, nekatere stvari so me navdušile, sem se pa že neštetokrat spraševala, kako je mogoče, da ženska, ki je napisala tako čudovite stvari za otroke, otrok v bistvu sploh ne mara - a je med vami kdo, ki mi to lahko razloži??
rrr
2. jun 2008 16:13
Mislim, da ima Svetlana čisto rada ljudi vseh starosti, da ji pa grejo nazarensko na jetra slovenceljni in človekarji (to je še en izraz za nekoga, ki izgleda kot človek, se obnaša kot človek, je iz tega planega, pa v bistvu ni človek - ko so jo vprašali, kdo bi bil človekar, je takoj ustrelila, da bi bil to Mićo Mrkaić). In če ji gre kaj nazarensko na jetra, tega ne skriva. Razliika med njo in nami je predvsem v tem, da ravno ne pačimo izraza od groze in gnusa, če se nam približa slovencelj, ona pa to naredi.... In dajmo si priznati, da vsakega od nas kakšen otroček tu in tam fino iritira (recimo tisti skeč z Jurčkom) in si mislimo, pa saj otroček je čisto ljubek, ni ubogec kriv, če ima butaste starše, ki nimajo pojma, kako bi ga vzgajali. Meni je še vedno v spominu lansko letovanje, ki bi bilo b.p., če ne bi na poti v obe smeri zraven potovala še ena družina, katere otroka (se mi zdi da 2 in 4 leta) sta v času od prihoda na letališče, poleta in razvoza do hotelov) in totalno neozdivanje staršev na to, kaj otroka počneta....v bistvu so iz nas naredili potencialne serijske morilce....In kako se je na avtobusu slišal en velik vzdih olajšanja, ko je šla tista familija iz avtobusa v hotel in smo si ostali (vključujoč nekaj familij z otroki) mislili - Oh, hvala bogu, ne bo jih v našem hotelu!!!! Aja, pa spomin iz predprejšnjega vikenda: brniška razgledna terasa, odrasli gledamo, kje so letala in kdaj bo pristalo letalo, na katerem bo tisti, ki smo ga prišli čakat - na terasi se pa lovi kakih šest predšolskih otrok, tekajo med mizami do hladilnika s sladoledi, se z rokicami odbijajo od hladilnika, vmes se še malo pomažejo, ker so prej jedli sladoled...in tečejo do druge strani, kjer na steni puščajo odtise svojih ročic, pomazanih s sladoledom in čokolado in civlijo od navdušenja....medtem, ko njihovi starši gledajo dol na avione in se delajo, da tistih otrok v bistvu ne poznajo. Pa če ni to cort, potem RES ne vem, kaj je cort....upam, da se bere moj sakrazem. Da ne rečem, da ima verjetno vsak od nas tudi kako sorodstvo/znanstvo, ki se ga fino ustrašiš, če slučajno pridejo na obisk.... Vendelina jr.
2. jun 2008 16:24
ko nam je Svetlana enkrat držala "govor"je rekla,da ona ne piše za otroke!! Knjige ki jih imajo moji in vaši otroci je napisala zato,da je preživela in da bi se odrasli našli v njih.,,, Sem pa oddajo gledala samo zaradi nje,saj jo ponavadi ne spremljam. anaeva
2. jun 2008 17:20
zakaj pa meni noče vrtet videa? nike
2. jun 2008 17:36
Nike, meni ga tudi ne, že celo popoldne se mečem na zobe, da imam že čisto razbite, in butam z glavo ob steno, da sem zamudila Makarovič in Mlakarja - ali je res, da so ob sobotah ponovitve???? Kdaj???
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Pad Thai s piščancem