Ljudski vrt zapisan v zgodovino

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

15. maj 2008 17:51

Spagon: odličen izbor Angležev - ne pozabim na Rooneya - a ni ljubek? (Becksa izločim, ker mi s cukrom posuti žele bombončki ne grejo po grlu) - brez zamere punce, moj okus je res malo....če vam povem, da se mi zdi care bivši sodnik Pierluigi Collina (ja, tisti, sovi podoben)...se boste smejale..saj se jaz tudi! Vendy, Angleži so pač...saj res niso lepi, no...so pa...luštni! Si gledala kaj zadnja dejanja Lige prvakov - kolko lušnih čokoladic in kapučinčkov igra v angleških klubih, v bistvu so vsi skupaj kot ena kokosovo - kavna sladica (ja, saj že veste, da mi je Bela tropska torta všeč). In tako, pa še malo bolj proti kakavu gre pri Francozih. Lepo, a ne! mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 15. maj 2008 17:51:58

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

15. maj 2008 18:42

Ah zadnje dejanje lige prvakov mamaF! Igrajo sami moji ljubčki Sem vesela da je angleški finale, komaj čakam! Ampak Pierluigi? Ajoj...no ma 100 ljudi 100 čudi....me ga je blo vedno malo strah Drugače pa zbiram tud nalepke ja, fant mi jih redno kupuje in ko odpirava, sva ko kaka otroka. Vesela Tako da se lahk še zmeniva kaj za izmenjavo saš

mamaF  

15. maj 2008 19:09

http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html Tudi jaz že komaj čakam Moskvo! Sicer so moji favoriti iz Liverpoola odpadli, pa kaj čem. Bom pa za druge rdeče navijala! Aja, Pierluigi, kaj čem, saj doma ga ne bi glih imela, ma na igrišču se mi je zdel pa zmeraj tak džek! Pri mojem sinu se nalepke sicer kar dobro menjujejo, če pa rabiš kakšno specifično, sporoči, mogoče pa imamo dvojno! Ej, punce, ne veste kako sem vesela, da nisem prav osamljena med moškimi fuzbal navdušenci! mamaF - Mojca

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

16. maj 2008 10:15

Joj, proxima, ti pa pri tisti black diskusiji kar z džonom u čelo....Have a little mercy Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

16. maj 2008 10:21

Kje pri vicih? Ne najdem. Mamamia

mamamia

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. maj 2008 10:37

mamamia je napisal/a:

Pa saj ne gre za barvo.....Mamamia

mamamia
Ja ampak baje je barva s tistim povezana... Začetnica

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. maj 2008 10:38

mamaF je napisal/a:
Pierluigi Collina mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 15. maj 2008 17:51:58
Collina je pa zakon, on je seksi samo zato, ker tak grdo gleda, da se vstrašiš! Začetnica

mamamia  

16. maj 2008 10:40

ZAČETNICA je napisal/a:
mamamia je napisal/a:

Pa saj ne gre za barvo.....Mamamia

mamamia

Ja ampak baje je barva s tistim povezana... Začetnica

Seveda, z barvo je marsikaj povezano...temnejša ko je, bolj se dimenzije spreminjajo....

Ja, se vidi, da je zunaj pomlad...

Mamamia

mamamia

mamaF  

16. maj 2008 10:50

Mamamia, tu je ta vic od proxime (o barvah): Črta ločnica Mujo, navdahnjen z globalizacijo, sklene, da je pravzaprav dolgocasno imeti samo bele otroke, in se odloci, da bo naslednji, ki ga bosta imela s Fato, crn. Zal trije naslednji poskusi ne uspejo, vsi otroci se rodijo beli. Zato gre k crnemu Unproforcu in ga prosi za nasvet, kako napraviti crne otroke. Unproforc ga poslusa in nazadnje vprasa: "Pa, jel" ti ovaj tvoj, znas, hmmm, barem ovoliki..." (pokaze dolzino 35 cm). "Nije", prizna Mujo, "ali ovoliki jest..." (pokaze dolzino 20 cm). "A sto se tice debeline, jel" barem ovakav..." (pokaze Unproforc obseg steklenice vina). "Nije", prizna Mujo, "ali ovakav" (pokaze obseg steklenice Bandidosa) "jest..." Unproforc se zamisli in nazadnje izjavi: "Znam ja, Mujo, gde se krije problem - ulazi ti previse svjetla!" mamaF - Mojca

mamamia  

16. maj 2008 11:06

A, to je to. Ales klar.

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti