13. maj 2008 13:47
Evo Vendy posebej zate (pa za ostale za oči spočit), Portugalska: Začetnica
13. maj 2008 13:47
Evo Vendy posebej zate (pa za ostale za oči spočit), Portugalska: Začetnica
13. maj 2008 13:54
Aaaa, tu tiči zajec! Saj sem vedela... "Vsaka ima svoje veselje...bederce so moje. Ah nekaj pa rabimo za sprostitev in zakaj to ne bi bila lepa moška telesa?! Teli so pa vredni "smrtnega greha". ...svoje veselje... PERUTNIČKE... so pa moje. Pozdravček!
13. maj 2008 13:57
Yeeeees! Vidim, da se je tudi dragička vključila... Vendelina jr.
13. maj 2008 14:08
vau, začetnica razjasnila si mi obzorja... To so nogometaši Čas je, da se začnem zanimat tudi za nogomet,... K
13. maj 2008 14:10
Samo spodaj desno piše rezervirano, tace vstran! Začetnica
13. maj 2008 14:10
Pičica, se kar bojim, da se bodo tudi meni razširilo obzorje... Čaki malo, nad čem so pa moški tako navdušeni??? A mogoče nad frizurami ali kovčki? Pozdravček!
13. maj 2008 14:12
Jaz imam Potugalce na ozadju v službenem računalniku....za nasmešek..... mišika
13. maj 2008 14:16
dragička je napisal/a: |
Pičica, se kar bojim, da se bodo tudi meni razširilo obzorje... Čaki malo, nad čem so pa moški tako navdušeni??? A mogoče nad frizurami ali kovčki? Pozdravček! |
13. maj 2008 14:30
dragička je napisal/a: |
Pičica, se kar bojim, da se bodo tudi meni razširilo obzorje... Čaki malo, nad čem so pa moški tako navdušeni??? A mogoče nad frizurami ali kovčki? Pozdravček! |
Dragička, dokler se ti bo samo obzorje širilo, tako v redu....
Mene pa na ture spravi Raul (Real AMdrid, Španija)...koja faca je to, erotika kar šprica od njega. In tile Portugezi na teh fotkah so tudi greha vredni, za očke spočit, ni kaj.
Ma punce, vam rečem, tale Kulinarika je zakon: ni ga čez dobre, čvrste bedrce (pozabimo malo na slovnico), pa kakšno sexy okroglo ritko...
Hm, ob vsem tem našem početju se s partnerji sploh ne bomo več kregale, kaj gledat po TV....
Pa odbojakrji in vaterpolisti so tudi tipčine, pravi dedi, vam rečem. In koledar rokometašev Gorenja - golih - tudi ni bil slab....
Sem se kar razživela...Mamamia
mamamia
13. maj 2008 14:53
Jejžeš Uroša bi rada videla od rokometašev! Zdaj pa moram dati hormone malo na odmor. ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Pohorska gibanica