Ljudski vrt zapisan v zgodovino

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

13. maj 2008 14:58

Kaj se je tale tema razživela: se vidi, da je pomlad, pa mesec maj, love is in the air.... Nikoli nisem marala nogometa (mi je dolgčas zraven), ampak vidim, da se splača pogledat... Hvala vam, da ste mi odprle oči..... Lep dan, s soncem obsijan vsem nogometnim fenicam, SMILE28

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

13. maj 2008 15:15

Mene gledanje kateregakoli sporta brezupno dolgocasi, z izjemo umetnostnega drsanja. Tripam pa na kolesarje v živo, zlasti tiste v bermudkah, predvsem pa na ljubljanske policaje na Peugeuotovih biciklih, ti so res paša za utrujeno oko! :))))))))

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

13. maj 2008 17:04

Mila mati moja, Začetnica ne ga sračkat s takimi. Še dobro da sedim. Če jih ne bi poznal, bi mislil, da so kaki manekeni za kufre. Ko igra portugalska reprezentanca pa še jaz gledam nogomet. Aja, btw, zakaj Ronaldino ne sme več igrati v napadu? Ker ima zobe v ofsajdu. jass

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. maj 2008 8:33

jass je napisal/a:
Če jih ne bi poznal, bi mislil, da so kaki manekeni za kufre. Aja, btw, zakaj Ronaldino ne sme več igrati v napadu? Ker ima zobe v ofsajdu. jass
Pa veš, da bi bila dobra reklama, mene je kar naenkrat prijelo, da bi šla kufer kupit! Tista z Ronaldino-m je pa dobra... Začetnica

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

14. maj 2008 9:27

Punce drage, a katera zbira sličice za v album Euro 2008? Sicer tipčki na slikcah niso niti malo sexy, za silo pa že gre... V glavnem, moj sin in jaz vsak dam od zadaj naprej in od spredaj nazaj predebatirava oba albuma (ima tudi tistega s karikaturami) in tako že dva meseca poslušam strategije 10-letnega mulca, koga bo kateri selektor dal v napad, pa v obrambo..... Skratka,podvojenih nalepk je že malo morje in če se katera loti še tega športa, naj se javi. Po mojem bo moj mulc z veseljem kaj prispeval. Je bil pa moj nr.1 zmeraj Oliver Kahn (latinosi mi ne ležijo preveč, no, ja v resnici samo Italijanov ravno ne (pre)nesem najbolje), potem pa Pepe Reina, pa Casillas, Thierry Henry mi je tudi kar všeč, pa Samuel Eto.... Ah, še slab mesec! mamaF - Mojca

tinc2  

član od: 24.3.2008

sporočila: 51

14. maj 2008 10:17

ne spoznate se samo na predpasnike in to plave,ampak se spoznate tudi na nogomet tinc2

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

14. maj 2008 10:52

tinc2, prepozno si se včlanil, da bi lahko v tako kratkem času dojel, na kaj vse se me spoznamo. Ma ni je skrivnosti na tem svetu, ki je člani Kul slo ne bi razvozlali....če samo ne vemo, jih je med nami nekaj takih, ki znajo tudi kaj poiskat pri tistih, ki vedo.

In ko mi začne ežoj pojasnejvati vse fizikalne in kemične reakcije, do katerih prihaja med kuhanjem riža, spoznaš, kako lepo gresta z roko v roki naravoslovje, družboslovje in nekaj tako zelo preprostega, kot je naša kuharska pamet.

Ti rečem, ni ga čez kulianriko. Da smo zdrave punce pa kaže dejstvo, da kar skočimo ob lepih mladcih s čvrstimi in spretnimi nogami...

Lahko pa začnemo stave za rezultate sklepat, da nas dear Vendy oskubi do konca....

Mamamia

mamamia

tinc2  

član od: 24.3.2008

sporočila: 51

14. maj 2008 11:08

Moram takole reči,na kulinarikom se nič ne spoznam,kuhati ne znam nič.Edino gospodinje v lepih predpasnikuh rad gledam. Na nogomet pa se kar spoznam, saj mi je le-ta skoraj poklic. Vidim, da ste prave gospodinje. Ne samo predpasniki,tudi šport vas zanima. Bo katera tekla na maratonu to soboto v Radencih? Jaz bom. tinc2

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. maj 2008 11:40

Jaz nebom, ker sem kolesar. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti