Ljudski vrt zapisan v zgodovino

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

14. maj 2008 20:02

Jooooj, Spagon, kako bi šla s tabo....upam, da bom vsaj za polfinale v kakšni dalmatinski oštariji ob velikem ekranu grizla nohte! Za Angleži je tudi meni žal. Pa ravno Hrvati so jih nabili...no, ja, prijatelj Anglež pravi, da ni hujšega kot poraz s Francozi ali Nemci, da o ŠKOTIH ne govorimo! mamaF - Mojca

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

15. maj 2008 11:03

Za Začetnico in zame: Pravi moški. mamaF - Mojca

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

15. maj 2008 13:57

"Vidi paradoksa", eden redkih dedov na kulinariki, za fusbal mu totalno vseeno, medtem, ko kulinarične dekline pokate od navdušenja. Tinc2 na kolko pa greš v Radencih? lp

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. maj 2008 14:54

Jaz Angleže po kriteriju fotogeničnosti vedno izločim. Z izjemo Becsa so vsi ostali taki....da se človek vpraša, če je bila Mati Narava zadeta, ko je tisti dan gene za Angleže mešala....??? Jaz bolj na latte machiatto in na čokoladice padam..... Vendelina jr.

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

15. maj 2008 16:16

Vendy Angleži res niso lepotci imajo pa poseben šarm in srčnost. So simpatični že ko so tako grdi...v prvo ligo grejo P. Crouch, Rooney in Rio Ferdinand hehe Ampak men se Angleži totalno dopadejo. Ajde Beckham je klasični cuker, ampak meni so zelo všeč tudi Frank Lampard, John Terry in Steven Gerrard, pa seveda Michael Owen, samo kaj ko ga ni več kaj dosti videti Ker jih tokrat ne bo na Euru, bom pač navijala za druge najljubše: Portugeš y Espana! saš

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

15. maj 2008 16:23

Meni je bilo najbolj svetovno, ko so se Roonyjevi sorodniki na zaroki stepli s sorodniki zaročenke. Toje fešta.

Vendy in čokoladice, nicht schlecht...

mamamia

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

15. maj 2008 16:25

ZAČETNICA je napisal/a:
mamamia"when you try black, you never go back...." mamamia
A to je zdaj moderno? Men pa ni bilo to nikoli zanimivo, morda zato, ker jih tukaj v Mb ni toliko, pa tudi, kar sem živela v LJ jih nisem kaj dosti srečevala. Ne pravim, da nebi, če bi se s kom toliko zbližala, pa bi mi bil zabaven in vse to kar iščem pri moškem, ampak samo zaradi barve??? Začetnica

Pa saj ne gre za barvo.....Mamamia

mamamia

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

15. maj 2008 16:29

mamamia je napisal/a:

ZAČETNICA je napisal/a:
A to je zdaj moderno? Men pa ni bilo to nikoli zanimivo, morda zato, ker jih tukaj v Mb ni toliko, pa tudi, kar sem živela v LJ jih nisem kaj dosti srečevala. Ne pravim, da nebi, če bi se s kom toliko zbližala, pa bi mi bil zabaven in vse to kar iščem pri moškem, ampak samo zaradi barve??? Začetnica

mamamia
haahahahhahhahahhha mamamia carica si Tu na kulslo ste pa res face! saš

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

15. maj 2008 16:31

mamamia je napisal/a:

ZAČETNICA je napisal/a:

mamamia
valjam se od smeha...:)))))))))))))))))))))))))))) komentar najdete pri vicih...:))))))))))

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti