Ljudski vrt zapisan v zgodovino

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

13. maj 2008 8:25

In ta prispevek sem dala, da si pogledate edino pravo vzdušje v slovenskem nogometu, kot so navijanje, ves stadion je pel z Alfijem, navijanje je bilo enoglasno, res je bilo pravo praznovanje in užitek gledat celotno prireditev. mišika

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2008 8:49

Limnol, morda bi se pa dalo to reakcijo razložiti s pogojnim refleksom....? Vendelina jr.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

13. maj 2008 10:06

Hojla Vendelina, mogoče veš, kako dolgo je Pavlov vadil na psu in kako dolgo so rabile Viole? Lep pozdrav, Sonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

13. maj 2008 10:10

Vendy, žebljica na glavico...

In mišika, če bi se vsi mi na veliko večje krivice, kot je krivično sojenje (in teh je pod soncem veliko več, kajne?) odzivali z razbijanjem, kam bi pa potem prišli? In če bi ti jaz na primer obrisala eno okoli ušes zgolj zao, ker bi se mi zazdelo, da si mi naredila krivico? Bi še vedno imela razumevanje za mojo potezo, ki  je presegla normalno ravnanje?

Niso vse Viole enake. Eni navijajo z dušo in srcem, eni pa razbijajo in uničujejo, kar sem tudi jaz s svojim denarjem plačala. Eni pa malo poglejte tudi izza plašnic, je na tem svetu tudi kaj drugega kot vijolična barva. Eno je pravo nogometno vzdušje, eno je pa objestno uničevanje. In če Viole pljuvajo v lastno skledo, potem to dovolj govori o njih. Žalostno, da morajo svojo energijo sproščati na ta način.

Mamamia

mamamia

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

13. maj 2008 10:41

Ja prav imaš, da so to posamezniki, ki si ne zaslužijo ime navijača. mišika

Vendelina jr.  

13. maj 2008 12:04

Ladies, a se že kaj pripravljate na evropsko nogometno prvenstvo? Jaz komaj čakam! Najraje imam začetek, ko igrajo himne in potem se po kriteriju, katera ekipa je bolj fotogenična, odločim za to, za koga bom navijala. S tem kriterijem zelo dobro napovedujem, katera ekipa bo prišla naprej in moji favoriti se na koncu vedno uvrstijo med prve štiri. Moji recentni uspehi so: - napoved, da bodo Čehi 1996 prišli na EP v finale (Patrik Berger je bil srčkan) - napoved, da bodo Hrvati 1998 na SP prišli med prve štiri (Bilić in Asanović, pri ostalih sem mižala) - napoved, da bo Grčija 2004 evropski prvak (v finalu so bili Portugalci čisto fotogenični, ampak grški vratar je bil podoben Georgu Clooney-u in se je tehtnica nagnila na grško stran in evo) - napoved, da bo Italija v finalu 2006 na SP premagala Francijo (ves čas sem bila skeptična do francoskih frizur - vsi so bili obriti s strimerjem na nularco in sem rekla, s tako frizuro se ne sme zmagati - in evo-ti-ga-na, so pušnili tudi brez zinediranja - frizure so bile killerji). Se kar smejte, ampak, a veste, kakšen gušt je, ko s tem "babjim" kriterijem konstantno premagujem raznorazne nogometne vseznalce..... Anyway, nogomet rulz! Domžale, prvak! Vendelina jr.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

13. maj 2008 12:33

Vendelina jr. je napisal/a:
Ladies, a se že kaj pripravljate na evropsko nogometno prvenstvo? Jaz komaj čakam! Najraje imam začetek, ko igrajo himne in potem se po kriteriju, katera ekipa je bolj fotogenična, odločim za to, za koga bom navijala. S tem kriterijem zelo dobro napovedujem, katera ekipa bo prišla naprej in moji favoriti se na koncu vedno uvrstijo med prve štiri. Moji recentni uspehi so: - napoved, da bodo Čehi 1996 prišli na EP v finale (Patrik Berger je bil srčkan) - napoved, da bodo Hrvati 1998 na SP prišli med prve štiri (Bilić in Asanović, pri ostalih sem mižala) - napoved, da bo Grčija 2004 evropski prvak (v finalu so bili Portugalci čisto fotogenični, ampak grški vratar je bil podoben Georgu Clooney-u in se je tehtnica nagnila na grško stran in evo) - napoved, da bo Italija v finalu 2006 na SP premagala Francijo (ves čas sem bila skeptična do francoskih frizur - vsi so bili obriti s strimerjem na nularco in sem rekla, s tako frizuro se ne sme zmagati - in evo-ti-ga-na, so pušnili tudi brez zinediranja - frizure so bile killerji). Se kar smejte, ampak, a veste, kakšen gušt je, ko s tem "babjim" kriterijem konstantno premagujem raznorazne nogometne vseznalce..... Anyway, nogomet rulz! Domžale, prvak! Vendelina jr.
Kot da bi prišlo iz mojih ust, oz. izpod mojih prstov. Moji so Ballack, Gomes, C.Ronaldo, Dida, Ljungberg (tista reklama z gatami me je čisto vznemirila), pa oni Jugoslovanski Šved-al je Zlatan Ibrahimovič? pa še kak bi se našel. In ja-tudi jaz navijam na lepše. Saj me je sram!!! Začetnica

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8895

13. maj 2008 12:43

Ha-ha-ha... ne morem verjet... Vandelina, a si mogoče kakšna coprnica? Prav zanimivo mi je brat iz ženskih ust, to, zame, tako nedoumljivo in tako "bebasto" najbolj imenitno postransko stvar na svetu. Ne morem si, ampak ne razumem, da se 22 mladcev, kot norci podijo za eno žogo. Če je tudi kakšna zelo zelo pomembna tekma, se vključim v gledanje, ampak čez čas mi se čisto zrola v glavi in na koncu vprašam: "Kateri so pa naši?"... Potem me moški del navijačev hoče nabost na vilice... Pozdravček!

Vendelina jr.  

13. maj 2008 13:27

Ja, začetnica, Ibrahimović je baje Bih origins.... Tip ima izvrstno hojo .... v smislu se ne zaganja z rameni sem-ter-tja ko hodim, temveč hodi zravnano... za runaway oli-ti- pisto. No, kar se mene tiče, sem s pripravami začela. Sem dala uefa sajt med favorite in sedaj študiram postave. Drgaička, ne samo, da imam rada nogomet, tudi hokej in basket mi sedeta.... Samo, moram začeti gledati od začetka, da vidim, za koga se splača navijati...Kar tako, da bi se vključila nekje na sredi in takoj padla noter, tega ne zmorem (hvala bogu). Te sicer ne nameravam spreobračati, ampak ti povem, igranje državnih himen na nogometnih prvenstvnih, to je prava stvar.... Da ne govorim, da so tudi eni sodniki zelo za pogledati.... Vendelina jr.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

13. maj 2008 13:43

Za mene je pa nogomet edino tisto ta pravo. Vsaka ima svoje veselje...bederce so moje. Ah nekaj pa rabimo za sprostitev in zakaj to ne bi bila lepa moška telesa?! Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti