5. feb 2008 9:54
Danes zjutraj je imela Rebeka intervju v oddaji "dobro jutro" na nacionalki. Predstavila je tudi svoj spot. Lepo je povedala, če bi mislila na zmago, bi počakala, da bi ga posnela z nacionalko. Število glasov je dokazalo, da smo se Slovenci pač odločili za Rebeko, da pa skoraj nič manj nismo cenili Lange. Vendar tako pač je, da zmaga samo eden. To je demokracija. Sprijaznit se bomo morali, da dokler imajo različne narodnostne skupine, ki živijo v Sloveniji, slovensko državljanstvo, so to Slovenci, pa če nam je prav ali ne. In po ustavi imajo enake pravice kot jih imamo mi. Sem pa zelo prizadeta, ker smo skoraj vse popljuvali kar povprek. Motijo nas zobje Darje Švajger, Alenke Godec ipd. Hvala bogu, da so ohranile nekaj svoje prave podobe. Ali ni že preveč umetnih blondin, naštukanih las in krasno izdelanih porcelanastih zob in do popolnosti oblikovanih ustnic - vse po isti šabloni. Ko se tako dodelane osebe pojavijo na odru, marsikdaj skoraj ne veš, katera pevka je, če ne bi bilo podnapisa - prave lutke. Prav določene pomanjkljivosti matere narave dajo človeku poseben čar in karizmo. Pa da me ne boste narobe razumeli, nisem noben nasprotnik kozmetike in mode, celo obožujem jo, ampak samo do normalne meje. larisa1