4. feb 2008 11:43
Meni so bili veliko bolj všeč Lango, škoda, da niso zmagali, Rebekina pesem mi pa niti približno ni všeč. tadeja 13
4. feb 2008 11:43
Meni so bili veliko bolj všeč Lango, škoda, da niso zmagali, Rebekina pesem mi pa niti približno ni všeč. tadeja 13
4. feb 2008 12:07
Na žalost sem ugotovila, da imamo zadnje čase vse več izvajacev, ki jim ni mar kako pesem izvajajo. Enostavno uživajo pri tem, da poslušajo svoj glas, kaj pojejo in kako pojejo pa jim ni mar. Pa glavno da imajo fletne oblekice. Staša
4. feb 2008 12:10
frina ne bodi brihtna. vem kaj lahko naredim. rada berem forume pol pa naletim na takega ki ne paše na kulinariko yoli
4. feb 2008 12:28
Samo če pomislimo,da že par let nazaj zmagovalne pesmi na Evroviziji tudi nimajo bogve kakšno besedilo.Lani je bila ena izjema.Prej par let je pa zmagal tisti kateri je bolj rožljav in iztopal s svojo podobo.Tako da recepta za zmago ni. Kateri koli bi zmagal za tistega bi držala pesti na Evroviziji in tako bom tudi naredila. Se pa strinjam da so mi bile nekatere pesmi kot plagiati,kot da sem jih že slišala.Recimo 4play ,ko sem jo poslušala sem dobila občutek da sem jo že slišala. balonka
4. feb 2008 12:28
Mene vedno spravi v smeh Vendelinina pripomba o vaskih frizerjih...Nema veze z Emo, bom pa vseeno povedala: tri leta nazaj sem bila v prestolnici,imela cel popoldan casa, pa sem slucajno dobila fraj pri pri eni znani "mestni" frizerki"- pa kaj, saj se ja ne imenujejo frizerke, je prevec ponizujoce...grozno dragi in grozno znani,in ker je slucajno "ravno odpovedala ena pomebna stranka" , me je vzela. Ni me spoznal lastni moz...imam sliko za spomin...oskubla me je pa tako-po glavi in denarnici,da ni za povedat! Ostajam pri vaski (beri predmestni) in v mojem primeru je vaska frizerka kompliment!!! Eme pa ze leta ne gledam, po tem kar ste napisali, najbrz nisem nic zamudila.Imam pa zelo rada glasbo.GLASBO ! lucka Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 04. feb 2008 12:29:59
4. feb 2008 12:35
Tole je za ladies frino in Ognjič. Punci, če bosta metali kozarce v steno, kar dajta, včasih prav zapaše. Ognjič, lahko še kakšnega v mojem imenu, jaz danes do poznega večera na bom prišla do posodja... Meni je pa itak simpa tisti "skupaj pojeva" z ozkim ojem... http://www.youtube.com/watch?v=5EpNtZMWABc&NR=1 Vendelina jr.
4. feb 2008 12:35
SUD3 je napisal/a: |
frina ne bodi brihtna. vem kaj lahko naredim. rada berem forume pol pa naletim na takega ki ne paše na kulinariko yoli |
Sud3, po moje najbrž nisi opazila, da obstaja možnost, da izklopiš teme Ostalo, ki se ne nanašajo na kulinarična vprašanja. To narediš z vklopom filtra. Tako si prikrajšana za muke pri branju kulinarično nespodobnih tem ( ki pa nas nekatere tudi zanimajo, in na tvojo smolo ne moraš odrejati, da se obravnavajo samo tebi ljube teme). Potem boš res lahko brala samo recepte.
Mogoče bi moral urednik pripraviti še kak filter, ki bi nas prikrajšal za kake nesramne besede, kot v gornjem citatu.
F r i n a
4. feb 2008 12:40
SUD3, veliko je tem, ki niso kulinarične, pa pašejo sem gor ravno toliko kot ema. Kar se tiče nasmeha Godčeve, se pa ne strinjam. Ženska ima tako karizmo, toliko pozitivne energije in kot taka s svojo simpatičnostjo in pristopom do publike ne rabi nikakršnih kozmetičnih olepšav. Je dobra pevka, ki se očitno dobro počuti v svoji koži in to tudi izžareva. Ali je pa dobra bleferka Skratka, mene njeni čekani nič ne motijo. Saj Barbrin nos tudi ni idealen, pa ji pustijo pet, celo v USA... petkica
4. feb 2008 12:40
no no no umiri se, saj ni tko hudo, se pač ne strinjam. kadar koli kamor koli koga pošljemo so graje in negativne pripombe. zaka nebi enkrat za soremembo podprli naše pa lp Sporočilo je spremenil(a) SUD3 dne 04. feb 2008 12:56:44
4. feb 2008 13:07
Zakaj misliš,Vendelina,da smo Slovenci nestrpni do ciganov.Zato ker plačujemo davke,oni pa povečini ne.Zato,ker registriramo avto,oni pač ne,jim ni treba,ker se jih vsak kifeljc boji,in se obrne stran,ko se peljejo mimo.Zato,ker imajo več v žepih,kot v košari,ko gredo mimo blagajne,greš ti tudi tako mimo?Verjetno da ne.Sosed je zamenjal žlebove,je računal da jih bo imel na strehi še za vnuke,še dobro da starih ni zavrgel,ker sedaj zopet po tastarih kaplja,ta nove so že pretopili.Vendelina,NE vSI niso takšni,ampak večina pa.Nedolgo nazaj so se punce pritoževale,da ne morejo do stanovanja,kaj šele do svoje hiše,...No Cigani so jo dobili od države.pa še so lahko zbirali in prebirali.Če misliš,da smo nekateri nestrpni,si jih pa domov pelji,pol pa še na Zaplano.če jim bo primankovalo svežega zraka.Proti ansamblu nimam nič.ampak proti temu,da smo nestrpni,..... anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Mini čokoladni hlebčki