13. jan 2008 17:21
Božček, se boš še ubil, pol bom pa jaz kriva kakšnega koristolovstva... aja, samo toliko v vednost, tudi varaš -če nisem poročena oz. v resni zvezi, še ne pomeni, da nimam "dedca" katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. jan 2008 17:21
Božček, se boš še ubil, pol bom pa jaz kriva kakšnega koristolovstva... aja, samo toliko v vednost, tudi varaš -če nisem poročena oz. v resni zvezi, še ne pomeni, da nimam "dedca" katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. jan 2008 20:58
Ali pa alternativa: sabo nosiš pručko pa je. jade
13. jan 2008 21:02
Ežoj al pa da te ena malo na......gne. ursa40
14. jan 2008 20:40
Katka,
naša stvar dobro napreduje. Kot sem povedal, rastni hormon nisem dobil, ampak očitno neki drugega pomaga ( morda je NPK ): malo prej sem se meril in mi do 190 cm manjka manj kot 20 cm. Torej, jaz sem optimist.
ežoj
14. jan 2008 20:49
NPK - ne prenesem kretenof ??? tumpika
14. jan 2008 20:54
Predno se vržeš v neko vezo, premisli! 1. Samski ženski nije potrebno kuhati, pospravljti, prati in peglati za moškiga 2. Samski ženski nije potrebno prenašati moškiga, keremu je vrhunec preživljanja nedeljskega popoldneva gledaje forumule 1 3. Samski ženski nije potrebno prenašati slaboumnih komentarof moškega, kak je jegova mama bojša kuharca 4. Samski ženski nije potrebno odraslemu fantku moškega spola razlagati, čemu je namenjen likalnik ali koš za smeti 5. Samska ženska si lahko vedno omisli čistokrvniga in že zdresiraniga psa, ki ji bo zvest do svoje prerane pasje smrti. tumpika
14. jan 2008 22:01
tumpika se za*ebava ( ker nas nima več rada ): NPK= N ajboljši P oboljševalec K arizme.
Drugač, bolj resno: moški, ženska, ljubezen, sex............... nobeden si ni to izmislil, to je pač narava in naravno sosledje: rojstvo, odraščanje, zrelost, ljubezen, otroci..........Če nekdo hvali samski stan, to je nenaravno, da ne rečem na nek način izprijeno, je protinaravno in se ( vsaj pri mladih ) na nobeden način ne more opravičit.
ežoj
14. jan 2008 22:26
leeep zares je samski staaannn (ampak ne vsak dan ) OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami