15. jan 2008 11:13
Mali Vraš,kot oseba,ki verjame le v dobro,bom iz tvojega pisanja potegnila pozitivno.Zato,moj zaključek je,da pišeš o tem, kako ne bi smeli biti !!!!!!!! Alka Vujica
15. jan 2008 11:13
Mali Vraš,kot oseba,ki verjame le v dobro,bom iz tvojega pisanja potegnila pozitivno.Zato,moj zaključek je,da pišeš o tem, kako ne bi smeli biti !!!!!!!! Alka Vujica
15. jan 2008 11:16
rimljanka je napisal/a: |
Mali varaš, se je tebi strgalo ali kaj?????????????????????? Samski moški pa ne zasedajo stanovanj? kašžeš nestrpnost! Ker vem, da je tvoje oglašanje "kao hec", te ne jemljem resno, kako pa te jemljejo drugi??????? [rumenimak] rimljanka |
15. jan 2008 11:28
No , gleda na pisanje Malega Varaša (prejšnje ), lahko sklepamo,kako je bilo mišljeno. Lepo pa radi se imejmo ursa40
15. jan 2008 11:33
Vidim, da ežoj spet ni uspel narediti čokoladne glazure... in da še vedno ne zna izvleči sklepov iz branja po diagonali. Namig: najdi razliko med najemniškimi in lastniškimi stanovanji. Bo šlo? Vendelina jr.
15. jan 2008 11:54
1). češ, imamo socialno državo
2). 100 samskih žensk, kupi s lastnim denarjem ( do katerega so prišle seveda pošteno ) 100 dvosobnih stanovanj in noter zganja ......ijo, ali pa zdravi komplekse, večvrednostne ali kakšne druge ( velja enako za moške )
3). 100 družin z enim, dva ali več otrok, se stiska v najemniških sobicah, ali plačujejo lihvarsko ( beri: tržno ) najemnino samskim ženskam, lastnicam več stanovanj ( do katerih so prišle, seveda na pošten način, vse velja tudi za moške ).
4). sklep: samske ženske ( moški ) ne zasedajo stanovanj.
5). poišči logiko
Namig: je ni
Bo šlo?
O čokoladnem prelivu pa kdaj drugič.
ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 15. jan 2008 12:06:42
15. jan 2008 12:07
A si ti jezen nase, na ženske nasploh, na konkretne ženske in od tu izvajaš splošni sklep, na družbo, ki se evidentno ne razvija tako, kot si si ti zamislil....ali pa je zgolj slabo vreme? Pa daj malo se pozitiviraj. Vendelina jr.
15. jan 2008 12:32
rimljanka je napisal/a: |
Mali varaš, se je tebi strgalo ali kaj?????????????????????? Samski moški pa ne zasedajo stanovanj? kašžeš nestrpnost! Ker vem, da je tvoje oglašanje "kao hec", te ne jemljem resno, kako pa te jemljejo drugi??????? [rumenimak] rimljanka |
15. jan 2008 12:36
Sicer sem pa seveda za družine in za stanovanja zanje:) Sem takoj za, da nam dajo stanovanja kar tako, na lepe oči oz. na število otrok - kje podpišem, hehe:) PS: čokoladna glazura vedno lepo uspe, trenutno jem zadnji mafin, ki sem jih spekla včeraj. Čokoladno-kokosov s čokoladno glazuro:) Lubi se ni nič pritoževal nad njo, hehe;) Veri
15. jan 2008 13:46
Varušek moj, jaz te že itak dugo razumem. Samo ku nea vem, zeke si ti meni moojega vejkiga stanovanja faušn. Sn ti itak že povedla, ka bi rejši mela tvojo vejko hišo, pa te da se ma ženla, bojo tvoja deca v moojem vejkem stanovanji. Jaz mam trenutno svojo stanovanje kot javno kadilnico. Prineseš pijačo pa lehko pri meni kediš, kejko češ. Samo v spalnici pa ne! Še ke ni jasno? tumpika
15. jan 2008 16:13
Kje pa so tiste samičke, ki same zase kuhajo? Meni je vseeno v čigavem stanovanju, svojem ali maminem Lp HribovcKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni