Poizkuševalec

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

12. jan 2008 15:45

Mali varaš. Več ali manj vse izpolnjujemo tvoje pogoje Vendar nobena ne bo prišla v upoštev, kajti vse imamo vsaj nekaj "živalske" dlake

kobra 1

teja-kit.  

član od: 11.8.2006

sporočila: 183

12. jan 2008 16:51

Evo me, tudi tukaj. In ne, ne bom predlagala, naj se tema zaklene, kot nisem niti za tisto drugo... Je pa po pravici zacelo postajat malo "sick" vse skupaj. In ja, Mali Varas, na vsak nacin te zelim samo zase... Sicer ne ustrezam vsem tvojim pogojem s spiska, sem se pa pripravljena zato "odkupit" na kaksnem drugem podrocju Lep dan! T. teja-kit.

lesnik  

član od: 9.10.2006

sporočila: 294

12. jan 2008 17:09

Mene pa zanima,kaj Mali varaš ponuja, da si lahko privošči take zahteve (pričakovanja). lesnik

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

12. jan 2008 17:17

Po moje razen malce črnega perja bolj malo. Saj poznate tisto, kdor visoko leta nizko pade.

Superca, ker ne ustrezam njegovim pogojem.

Loni Makaroni

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. jan 2008 17:27

Mali varaš je napisal/a:
Iščem samsko dekle med 28 in 36 leti. Ona : dobra gospodinja in kuharica, zaposlena, izobražena(vsaj VI.st.), avto, nekadilka, atraktivnega in seksipilnega videza, z bujnim oprs..., rdečelasa, visoka med 175 in 185cm, športnica, nežna, romantična, ljubi naravo in ples. Zaželjeno lastno stanovanje, ni pa pogoj. Otroci niso ovira (samo, ne s celim tropom). Jaz : vse zgoraj opisane lastnosti. P.s.: to ni noben štos
Če prav razumem, on obljublja veliko oprsje - baje ima vse zgoraj opisane lastnosti... PS. jaz se za nič ne javljam, da ne bo kakega nesporazuma, ker sem samska samo na papirju, pa še tam v bistvu čez par dni ne bom več, ker bo že 2 leti odkar sva na istem naslovu:) Pa tudi premajhna sem, mam dolge lase, torej dlake;) in se ne barvam. Katka, ta bi bil pravi zate, vsaj po cm;) just kidding, predno me priflosaš!;) Veri

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

12. jan 2008 17:30

jade je napisal/a:

Ogči kaj da ne znaš pečt??? Kaj pa je tole pol?

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6312

jade

lej, lej...kdo bi si mislu ...a da jaz znam kaj tazga nardit

To je bilo prej...ko sem bila stara do 33 let , zdaj nič več ne znam 

Ognjič

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

12. jan 2008 17:45

Veri, nič nič, ustrezam res praktično v vsem, samo ravno danes sem se spet pobarvala na blond. Rdeča sem bila lani Sicer pa itak on ne ustreza MOJIM pogojem, visok nad 190cm, temnolas in temnih oči, nad 85 kg in najmanj s VII. stopnjo izobrazbe. Haha :) Sicer pa podobno kot je zapisala Loni glede iskanja...midve že veva. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

12. jan 2008 21:17

Čeglih se mi nena preveč da, bom vsem, ki štosov ne razumejo, probala prevesti Varašovo pisanje in vam dokazati, ka ni blo nič žaljiviga. Hribovc je napisal: "jaz za začetek obljubim, da si bom vzel čas, da bom odpisal na vsako ZS Lp Hribovc" MV mu odgovarja: "Želiš si dopisovati? Tukaj pa ti pomagam. Če je organizacija dela pravilna, je za vse je zadosti. Namesto mene lahko odpisuješ na zasebna sporočila. Za tebe (ti boš odpisoval moškim) bodo tematsko lažja pisma: izgini iz kulinarike, šovinist, sadist, prasec, narcisoid, izprijenec ... Za ona druga, bolj delikatna, zahtevna in konkretna, bo macho MV sam poskrbel! Te pa opozarjam, da ne bo čez par dni na forumu nova tema, z naslovom: Problem s sinom." Peugeot je napisal: "ZNAM LIKAT pa še res je,ni me sram priznat Peugeot ima" MV odgovarja njemu: "Trikrat sem prebral tvoj zadnji post. Sem vedel, da nekaj tu ne štima. Pa ti LIKAŠ in še hvališ se s tem. Kaj je s tabo vse ok ? Zdaj še samo reči, sesaš, pa okna pomivaš tudi. Zakaj pa te žensko iščeš ?! Si na Lotu zadel, pa ne veš, kak bi denar sfučko (zapravil). Ali pa bi rad vlogo zamenjal? Bi ona avto šraufala, se od frizerja do lepotilnega salona vozakala, pa vmes še za vsakim vogalom kofetkala,... vsaki mesec en blatnik stolkla. Ženske, v službo pa domov, pa še to s trolo! Mislim, da je pri tebi tako, da želi krava gnati hlapca past. Vem, kateri ti lahko pomaga in te spravi v normalne okvirje in življenjske norme. Ti si zreli za eno psihoanalitično seanso pri priznanem strokovnjaku dr. Ruglju. Poslušaj izkušenega mačkona (Ruglja), on ve, kaj babnce rabijo: trdo roko in moško besedo. No, včasih še kaj ... Preberi si zadnji tumpin post. Grše in strožje jih imaš, rajši te imajo. Ona je zate, ti nisi zanjo. Si premili! Vijadva malinovca, sta čula kdaj za Ivico Šerfezi alias Zlatni dečko in njegov mega hit iz 90-tih "Žena naj bo doma" Mali varaš" Če je blo tu kaj žaljivega, sem jaz raketa! Takšni in takšne, ki te šale ne razumete, ste ali zakompleksani do amena ali pa jezni na celi svet. Zaradi mene lahko tudi toto zaklenete. tumpika ma vas rada

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

12. jan 2008 23:25

[citat=--kobra 1--]

Mali varaš. Več ali manj vse izpolnjujemo tvoje pogoje Vendar[joj] nobena ne bo prišla v upoštev, kajti vse imamo vsaj nekaj "živalske" dlake[jezik][:P]

kobra 1 [deteljica][/citat -mam dolge lase, torej dlake;) in se ne barvam. -kajti vse imamo vsaj nekaj "živalske" dlake ...domišljija dela 300/h ... LOL LOL LOL Imam alergijo na živalsko dlako. Tako, da ... ! Zaključujem misel. Namesto ... vstavi :nisem ljubitelj domačih živali Madonca, kaj te pišem? Pa to nisem jaz ! Bolje, da končam, preden se začnem še opr. Vaš loverboy P.s.: katka lopatka, sem te dal med priljubljene. Če še modrooka bi bila ... Sem idealni zate, le mojo izobrazbo bi kompenziral s težo Mali varaš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti