15. jan 2008 16:22
Kaj je zdaj to, ne mi Ežoja sekirat, Stana a vidiš ti to kaj se dogaja? Pa še z glazuro ga dražijo, aja sej res Ežoj kako kaj sijajnost čokoladne glazure??? jade
15. jan 2008 16:22
Kaj je zdaj to, ne mi Ežoja sekirat, Stana a vidiš ti to kaj se dogaja? Pa še z glazuro ga dražijo, aja sej res Ežoj kako kaj sijajnost čokoladne glazure??? jade
15. jan 2008 16:48
Ežoj ne se grebst za Katko, ona tako dobro kuha, da te bo preveč futrala, pa se lahko prekomerno zrediš, pa kakšen holesterol se poviša, pa cukr....
Aja pa Katko tud nehite sekirat.
Tumpika zakaj pa nas ti nimaš več rada?
jade
15. jan 2008 18:14
Vendelina jr. je napisal/a: |
A si ti jezen nase, na ženske nasploh, na konkretne ženske in od tu izvajaš splošni sklep, na družbo, ki se evidentno ne razvija tako, kot si si ti zamislil....ali pa je zgolj slabo vreme? Pa daj malo se pozitiviraj. Vendelina jr. |
Vendi dušo, tudi to je odgovor ki kaže več..........pa pustimo to. Večkrat sem v debatah videl da napišejo od " ad rem na ad hominem ", to se mi tako učeno zdi, rad bi to uporabil, pa ne vem kaj pomeni.
Bodi lepo pozdravljena.
ežoj
15. jan 2008 18:28
Ej ti moja virtualna prijeteljica, pa kaj se greš, ne mi vse pokvarit, poglej kaj jaz vse počnem, da pridem do Katke, pa še dobro mi kaže, predvsem zaradi dobrih nasvetov Ognjič. Glede cukra...... ravno sem danes gledal kako tebe sekirajo pri uni torti ( menda policijski ), češ preveč cukra, pa a so oni zmešani ali kaj? Kako bo v sladici cukra preveč? Pa še glede cukra, danes sem imel kontrolko, le da mi je zdravnice zbežala ( baje na vaš konec ), ( uno tvojo torto obvezno poskusim, drži palce, pri katji mi dobro kaže, ravno imam za njo dobre novice ). Čokoladna glazura tudi pride na vrsto. ežoj
15. jan 2008 18:31
lidka je napisal/a: |
Kaj je zdej Katka in Ežoj, vsaj dejt??? lidka |
lidika, ne nič prehitevat, rekla je " ko bodo vidni rezultati ", po moje je to že, bomo videli.
ežoj
15. jan 2008 18:35
Men se zdi, da nas ma naša Katka že pol kufer. Katka
jade
15. jan 2008 19:35
Hvala, jade Sicer pa je itak vse skupaj štos, se vsaj malo nasmejimo. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
15. jan 2008 20:58
Kataka: vesele novice,
zjutraj vsujem v čevlje nekaj NPK vse še mal zalijem z vodo ( destilirano ) in čevlje obujem, to je vsa modrost ( mal sicer žuli, pa se tudi čudno sliši ko hodim ampak za ljubezen mi ni težko ). Danes sem si rekel, moram nekaj ukrepat glede pleše, pa je ognjič svetovala cvetal ( ma ognjič je prava zakladnica idej, a ne kot ena moja virtualna prijateljica ki svetuje pručko ), pa še vsujem v čevlje dve žlici cvetala.
Rezultat: ne boš verjela: do 190 cm mi manjka manj kot 15 cm, pa nobene pleše ni videti, si mislim, lahko bi padel en dejt ( kot bi rekla lidika). Dej mal rzmisli pa sporoči..........
ežoj
15. jan 2008 21:12
Ezoj, daj no, ne pusti se babnicam. Saj ni vazna velikost, to ti bo vsaka priznala, samo na skrivaj. Zato ti kar mirno nagelj v gumbnico in puseljc v roko! Pa dihat se nauci (za ovratnik) - toliko pa ze dosezes, a ne? Revez se vam bo se zastrupil! slepakura
16. jan 2008 16:11
Ežoj, ežoj kapitalno stvar si pozabil. Niso samo centimetri, ki morajo gor, bi še kakšno leto moral obrnit na dol. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 16. jan 2008 17:01:00Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem