Poizkuševalec

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

12. jan 2008 12:59

Ognjič, 1:0 zate Drugače pa pri meni nič novega. Lp Hribovc

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

12. jan 2008 13:29

slepakura: počasi se v raj gre (pravi ena moja prijateljica) .

hribovc, ti se pa men nikar ne dobrikaj, ker: ne znam kuhat, sovražim peglezen, ne znam sladkarij pečt, ne pospravljam rada , tud, če ima kdo voljo me to vse naučit, povem, da "loše pamtim, brzo zaboravim" in ni vredno truda ...tak, da...kakšne druge vrline te pa najbrž ne zanimajo

Bom druge vrline kar naštela: kakšen pelinkovc al pa tavžentrože na tešče (za razkužilo, seveda), uživanje v zapravljanju (seveda ne iz mojega prštofelna), kakšen 6-pack pivička na dan (sem imela komplekse zaradi majhnih..., rezultat je lepo viden in drži vse, kar poje Šifrer v tisti svoji pesmici)...ja, to je vse, česar se trenutno spomnim

Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 12. jan 2008 13:37:15

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

12. jan 2008 13:57

Ognjič je napisal/a:
Ja, a ne boste nič povedal, kako zdej zadeve potekajo...kdo s kom in zakaj ne Če je hribovca ta prava v roke dobila, ziher kje nadomešča pomivalni stroj [grin]...vsako železo se da ukrivit, pa da se en dedc nebi [jezik]. Un seljo (Mali varaš) je pa itak preveč priden, že en mesec 5 m2 zajčnika pokriva [joj][opa][klepetulja][cccc][bah]...predno takšnem brzincu dopoveš, kaj bi...pride menopavza [jezik][srecen][:P] Ognjič [vrtnica]
Ognjič, nič bat, nič se ti ne dobrikam, ampak si tako lepo življensko napisala Lp Hribovc

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

12. jan 2008 14:06

Upravičeno sem lahko užaljen edino jaz, kar tudi SEM. S tem, ko ste zaklenile temo, ste mi odvzele pravico in priložnost, da najdem sebi sorodno dušico. Se je kdo vprašal, zakaj je "Tejakit" predlagala naj se zaklene. Ne morem se znebiti občutka, da se boji konkurence in me hoče samo zase. Tumpika, zate vem, zakaj pogrešaš "Ženitovanjski oglas". Ti bi se samo hecala in @ guncala. Da pa bo radovednost potešena. Ja,s tumpiko se poznava. Sva virtualna znanca iz urgence (prs. ne zameri, bi se slej, ko prej razvedelo). Vračam rokavico Iščem samsko dekle med 28 in 36 leti. Ona : dobra gospodinja in kuharica, zaposlena, izobražena(vsaj VI.st.), avto, nekadilka, atraktivnega in seksipilnega videza, z bujnim oprs..., rdečelasa, visoka med 175 in 185cm, športnica, nežna, romantična, ljubi naravo in ples. Zaželjeno lastno stanovanje, ni pa pogoj. Otroci niso ovira (samo, ne s celim tropom). Jaz : vse zgoraj opisane lastnosti. Imam alergijo na živalsko dlako. Tako, da ... ! Javite se deklice, katera izpolnjujete kriterije. Ostale, obvoz P.s.: to ni noben štos

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

12. jan 2008 14:34

Mali varaš je napisal/a:
Ona : dobra gospodinja in kuharica, zaposlena, izobražena(vsaj VI.st.), avto, nekadilka, atraktivnega in seksipilnega videza, z bujnim oprs..., rdečelasa, visoka med 175 in 185cm, športnica, nežna, romantična, ljubi naravo in ples. Zaželjeno lastno stanovanje, ni pa pogoj. Otroci niso ovira (samo, ne s celim tropom).

Pa ti to resno ali kaj !?

marelica

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

12. jan 2008 14:51

Preden se spravite na tejokit, naj rečem samo to, da sem tudi sama isto predlagala. In bila uslišana.

Loni Makaroni

Alka Vujica  

član od: 10.1.2008

sporočila: 14

12. jan 2008 15:04

Mali varaš,moj profil v celoti ustreza pogojem,ki jih navajaš.Razen enga.Nisem rdečelasa,sem namreć bjonda.Zato pa lepo pojem in imam hišo. Alka Alka Vujica

pikica82  

član od: 7.9.2006

sporočila: 236

12. jan 2008 15:09

Dajte tega "zajedalca" odstranit, drugače bodo zaklenili še to temo. Lp, pikica82

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

12. jan 2008 15:10

Ah, Mali varaš, itak misliš, da nas varaš. Nisi, za kogar se izdajaš, da si.

Če ti je ona zaklenjena tema edina šansa, ti manjka iznajdljivosti. Ampak vidim, da si se preselil sem.

Eni so za štose, eni ne vedo, da so oni prvi za štose, pa je špetir tu. En se pa štosira. En je on iz prve povedi.

rimljanka

slepakura  

član od: 9.1.2007

sporočila: 326

12. jan 2008 15:38

Brez njemu ustreznega odgovora tudi mali varas ne bi prezivel na forumu. slepakura

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti