Poizkuševalec

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

30. dec 2007 21:17

Ja madonca, tukaj zganjate, nevem kakšno filozofijo naj povem še enkrat : iščemo dve dami ( svobodnih nazorov, pa karkoli to pomenilo ), lahko so  ( še boljše če so ), mal bolj obilne, za silvestrovanje. A je dovolj jasno? ežoj

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

30. dec 2007 21:35

Krokodlček, mi lahko poveš, kje sem ti dal vedeti, da ste ženske nepotrbna nadloga, ki preveč stane. Morda tole: ] ..."To da nič ne iščeš pa najdeš pa tudi ni res. No edino kaj takega, kar te na daljši rok preveč stane [;) Nikoli nisem imel takega mnenja, se pa opravičujem, če si tako razumel- a. S tem sem mislil na tiste, ti jih je omenjal peugeot (ki jih zanima samo debelina denarnice.) Mislim pa da se to kmalu ugotovi. Seveda če ne dobiš "rdeče megle" pred oči. Lp Hribovc hribovc

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

30. dec 2007 21:38

Hm, ne vem, no, meni se pa zdi, da mate tu en: "crno-bjeli svjet" - pa stavri niso tak trapaste: ali si lep in pokvarjen ali pa grd in dobrega srca! Evo, jaz priznam, Peugeot (upam, da sem prav napisala), meni je pa važno, da mi je fant luškan! Privlačen, seksi, reci kar češ, lahko je dober ko kruh, ampak če mi ni všeč, pač ne bom spala z njim, pa konec! Za prijatelje mi je pa čisto vseeno, kako izgledajo. Pa mislim, da fantje isto (čeprav ste res malo manj zbirčni navadno, ampak to je zato, ker imate pač milijone tistih semenčic, me pa samo 1 jajčece vsak mesec, pa moramo malo boljše razmislit, kdo ga je vreden;) To pa seveda še ne pomeni, da bom z nekom, samo zato, ker je dober za pogledat (take se gleda, dobre za avtopopravljat - h takim se pelje avto, itd...)! Skratka, kakorkoli obračate, normalno je, da hribovc išče punco svojih let, normalno, da si vsaka želi met fanta, ki ji dobro izgleda, pa če priznajo ali ne;) NObena ne bo rekla, da se ji njen ljubi zdi grd, torej... nobena ni izbrala nekoga, ki je dober po srcu, kako izgleda ji pa ni bilo važno (oz. če hočete: vse so našle nekoga, ki je dober po srcu in čisto slučajno, po nekem bizarnem naključju tudi dobro izgleda;) Kar se tiče denarnice in avta pa - moj lubi še par let potem, ko sva bila skup ni imel niti izpita, kje je šele avto (še pred pol leta sva imela moj avto- starega razmahanega axa;) Hecno je, kako spoznavate toliko takih punc (ali fantov)... Jaz jih pa tako redko kje vidim... Mogoče pa se gibljete v takih krogih, samo ideja... Ker na našem faksu si recimo res z lučjo iskal kako plehpunco ali metroseksualca... PS: jade, evo, moj bratec je ravno tak primerek, v kopalnici preždi precej več časa kot jaz, ki sploh nisem opazila, da nimava špegla v stanovanju... in se na sploh bolj rihta (kavbojke ne pridejo v poštev, razen za delat kako usrano delo;)... Pa je sicer zelo v redu dečko, zdaj je tudi našel zelo v redu deklico in komaj čakam, da dobi moja mala še kakega zelo v redu bratranca ali sestrično (bo še malo za počakat, sta malo mlajša od mene, ampak tak dolgo pa verjetno tudi ne, leto, dve...) Skratka, ne bit tak našpičeni;) Dobri in slabi so na obeh bregovih in to, da nekdo dobro izgleda, še ne pomeni, da je blesav, niti to, da je bolj povprečen, ne pomeni, da je dober po srcu. Lepotec je lahko bahav, grdavš pa zakompleksan - lahko je pa tudi obratno: bahav grdavš in zakompleksan lepotec, no, navsezadnje je vseeno, z nobenim ne bi hotela bit:) PPS: peugeot, mene bi bolj odgnala tvoja jeza in nestrpnost kot povprečen izgled. Pa naj se punce, ki imajo veselje z nakitom in kozmetiko in ne vem še čim, kar pač dosti stane, spentljajo s fanti z veliko denarja - zmagovita kombinacija, naj uživajo skupaj, kaj imam jaz ali ti zato kaj manj? Saj te nihče ne sili, da rineš v tako... Eni nisi všeč zaradi videza, drugi zaradi denarja, tretji, ker ne mara športa, četrti, ker recimo ne maraš njene najljubše jedi. A je važno? Ne moreš bit vsem všeč in se jezit na tiste, ki jim nisi, ker zato nimajo (po tvoje) dovolj dobrega razloga, je po moje brezveze oz. včasih celo malo otročje... Navadno so razlogi bolj kompleksni in jih samo sami ne maramo videt, ker vemo, da ga nekje res lomimo... Veri

Veri  

30. dec 2007 21:38

ežoj, vso srečo pri iskanju:) Veri

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

30. dec 2007 21:42

ežoj je napisal/a:
Ja madonca, tukaj zganjate, nevem kakšno filozofijo naj povem še enkrat : iščemo dve dami ( svobodnih nazorov, pa karkoli to pomenilo ), lahko so  ( še boljše če so ), mal bolj obilne, za silvestrovanje. A je dovolj jasno? ežoj
To Ežoj, akcija teče, kajne. Se pravi iščeš dve dečve (nisi skromen, kar je res je res , pa zakurjen šporget, pa kar rata, rata, kajne. Samo pazi da se res ne bo preveč kadilo Vso srečo ti želim Hribovc

Veri  

30. dec 2007 21:55

krokodilček je napisal/a:
veri: saj veš, ko si sam nobenega od nikoder.....ko si vezan, z otrokom pa okoli tebe kot čebele na med krokodilček
Hm, krokodilček, veš, da res ne bi vedela... Nisem bila sama že ohoho časa - v bistvu odkar me fantje kolikortoliko zanimajo... Pa prej tudi nisem nobenega iskala, ampak ker sem bila še najstnica, jih je bilo pač "po defaultu" skoz veliko okoli;) PS: kdo je Quasimodo??? Veri

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

30. dec 2007 22:04

Veri je napisal/a:
PS: kdo je Quasimodo??? Veri

Veri tale http://www.thecryptmag.com/Online/40/Images/Quasimodo.gi 

Naš notredamski zvonar  To boš ti kmalu morala vedeti  

Lep dan in veliko se smejte Sporočilo je spremenil(a) Simona84 dne 30. dec 2007 22:06:51

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

31. dec 2007 10:01

Veri, to si pa lepo napisala, res...

Načeloma ne maram nekih posploševanj, sploh, kar se tiče in v imenu iskanja partnerja. Saj veste, da je kaj odvisno tudi od značajskih, osebnostnih lastnosti, profila osebnosti, itd. ... Je že res, da sem spoznala nekaj krasnih in čudovitih ljudi, v moškem spolu. Z enim sicer živim in vzgajava otroka, je moj mož,so pa vseeno še kje kaki krasni, kot osebnosti govorim. Da ne bo zvenelo čudno... He, he.

lidka

Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 31. dec 2007 10:05:06

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

31. dec 2007 11:01

Ja Veri v marsičem imaš prav.Pa vendarle,deluješ kot tipična predstavnica tistega kar sem rekel.Pozor,deluješ.Verjamem da v resnici nisi takšna. Nekaj si že ugotovila Marsikomu na prvi pogled zdajšni mož,žena,fant ali dekle na prvi pogled ni bil čisto všeč.Pa so vendarle skupaj.Zakaj?Ker so začutili nekaj tistega kar se skriva pod kožo.Če se imata dva rada,sta si všeč eden drugemu,kaj si mislijo ostali ju verjetno ne briga,ali pač?Mene ne briga ali je moje dekle všeč celi vasi ali ne,meni je boginja.Zame je najlepša na svetu pa čeprav se 8 od 10 ljudem zdi čisto povprečn-a,zakaj je temu tako pa ve srce,ne samo oči.Pravim ne samo oči. Izgled je minljiv,notranjost je večna. Pa Srečno in zdravo 2008 ti želim,kakor tudi ostalim Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 31. dec 2007 11:02:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti