Poizkuševalec

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

31. dec 2007 11:28

Ko je en moj kolega spoznal sedanjo ženo, smo vsi mislili, da je ena pač, tak povprečna. Potem pa smo se na eni fotografiji z neke čage spraševali, kera lepotica je to gor. Pa je bila ona. Je reko toti kolega: Takšno jaz vedno vidim. Vse lepo, zdravo in SREČNO! __________________________________ Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš. Ta svet je lep, če nekoga rad imaš, če stisneš roko komu, ki ga kaj boli. Ta svet je lep, če si človek do ljudi. tumpika ma vas rada

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

31. dec 2007 12:47

peugeot, nekaj podobnega sem jaz mislila.....pa me očitno ni nihče razumel lepota in grdota sta relativni, vsake oči majo svojga malarja tumpika ta tvoja pesmica je pa prav fajn krokodilček

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

31. dec 2007 12:53

hribovec oprosti, ma tako mi je zvenelo.....drugič kar napiši "keš pičke"-kot pravi naš priznani reper v svoji pesmici krokodilček

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

31. dec 2007 14:06

Vsake oči imajo svojga malarja in še sreča. Kaj bi pa bilo, če bi bila ena vsem všeč? Še več prepirov in .......... Mi je zadnjič zamala povedala da je moral varnostnik v šoli klicat policijo ker so se tri dečve steple za tipa. Kam smo prišli? LPni, moj kuha da ne bo s šporhetom kaj narobe. Previdnost je mati modrosti. lp Vesna

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

31. dec 2007 15:41

Reca je napisal/a:
Mi je zadnjič zamala povedala da je moral varnostnik v šoli klicat policijo ker so se tri dečve steple za tipa. Kam smo prišli?
Pred davnimi časi, ko sem hodila v šolo varnostnikov sicer nismo imeli, so se pa punce parkrat steple zaradi kakšnega fanta. Tako,da je to že stara zadeva. Policije pa tudi niso klical,i so se punce same pomirile in so še danes najboljše prijateljice. Lp Nasha

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

31. dec 2007 15:47

nasha je napisal/a:
Reca je napisal/a:
Mi je zadnjič zamala povedala da je moral varnostnik v šoli klicat policijo ker so se tri dečve steple za tipa. Kam smo prišli?
Pred davnimi časi, ko sem hodila v šolo varnostnikov sicer nismo imeli, so se pa punce parkrat steple zaradi kakšnega fanta. Tako,da je to že stara zadeva. Policije pa tudi niso klical,i so se punce same pomirile in so še danes najboljše prijateljice. Lp Nasha

Punce, sem delala v nočnem lokalu in ničkolikokrat to doživela  Pa jih je bilo prav smešno gledat- avše, avšaste. Pa nebi rekla, da bi se teple za tipa, ki je tega vreden- ne, kregale so se za kakega šmekija, ki je itak podiral vse po vrsti (in bi tako ali tako vse slej ko prej prišle na vrsto )

Lep dan in veliko se smejte

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

31. dec 2007 16:44

Jaz sem hodila v tako srednjo šplo, da mi bi bili Hribovc, Peugeot in Ežoj zdajle malo nevoščljivi. Na celi šoli smo imele tri fante, pa še ti trije so se obnašali kot ženske, tako da se ni bilo treba tepst. lp Vesna

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

31. dec 2007 17:08

hahaha Peugeot

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

31. dec 2007 18:23

Jaz pa sem hodila v tako srednjo šolo, da smo v razredu imeli presežek enega dečka.

Zdaj je že dolgo tega, na tejle zadnji, okrogli obletnici mature, so se tisti dečki naredili v dedce. Eni v take, ki jih ne bi imela, pa če bi jih s "šreklom za mano metal", no, ja nekateri pa so taki, da so v tisti temni opravi, obrito brado in dišeči po dobri vodici po britju kar dobri tipi, pa prej niso toliko obetali.

Se kdo spomni obdobja ZSMS, za katero trdijo, da je bila politična organizacija. V teh vrstah sem preživela kar nekaj let in sem se naužila gledanja odnosov med godnimi in iščočimi. Kot je zapisal Iztok Mlakar, " je že vedla, ka bi jaz rad...", sem imela možnost videti marsikaj. Od prave Sodome in Gomore, do nežnih hrepenenj in neizpolnjenih želja. Predrznih fanatlinov in cagavih fantov.

In tudi zato, ne glede na moje osebne izkušnje, me boste težko prepričali, da niso zaželene prijetne lastnosti. Spričo pridobljenih izkušenj sem si zaželela, da bi bila v naslednjem življenju malo butasta, pa da se ne opazi preveč, pa mi bo šlo bistveno boljše.

Aja, v srednji šoli sem bila dolga leta zaljubljena v sošolca, ki je resda bil zelo dober učenec, ampak drugač epa mamin sinek, neprijetno bitje, ki mi na vsaki obletnici gre ne jetra bolj kot kdajkoli prej. Vendar to vidim šele zdaj. Izkušnje ?

Po vseh letih lahko rečem, da se mi pogled vedno spočije na kakem včečnem bitju, ustavi na kakih modrih očeh, čeprav že dolgo nihče ne potegne več trenuha k hrbtenici, ko me sreča. Ljubi moji, oči so za  kaj lepega pogledat, no.

Tale tema me nekako prepričuje o tem, da tudi na tržnici, kjer je v obilju vsakovrstne ponudbe, izberete iz svete preproščine obtolčene, od vseh pozabljene sadeže, čeprav vam za isti denar ponujejajo zdrave in sočne. Menieniste prepričali. Normali ljudje pričakujemo normalne sopotnike, s katerimi se je vredno truditi tudi ob njihovih slabih dneh. Najboljše, kar si lahko privoščimo.

Še dejstvo, ki ga poudarja tale tema. Hči moje prijateljice, ki leze proti 30, pa ne zna "ama čist nč", razen da se šlepa na zgarano mamo, ki ji servisira gospodinjske usluge, beri likanje, pranje in seveda kuhanje, ni dojemljiva za moje predloge, da je pa vendarle potrebno znati kaj skuhati.  Moški zanesljivo večkrat jejo kot pa seksajo.

Vsem, ki se boste ustavili ob tej temi pa želim, da bi svoje potrebe po bližini in hrani izpolnili s tistim, ki si ga boste izbrali po svojih intimnih kriterijih.

F r i n a

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

31. dec 2007 20:17

frina je napisal/a:

Tale tema me nekako prepričuje o tem, da tudi na tržnici, kjer je v obilju vsakovrstne ponudbe, izberete iz svete preproščine obtolčene, od vseh pozabljene sadeže, čeprav vam za isti denar ponujejajo zdrave in sočne. Menieniste prepričali. F r i n a

Frina, kaj pa BIO   Vse  krmežljavo, dvakrat dražje , gre pa za med  .

Res je, najprej pogledaš zunanji videz. A če človeka dalj časa poznaš in ti je po karakterju všeč, zunanjosti naenkrat nekako sploh ne zaznavaš več. Oziroma naučiš se razbirati poteze, ki tudi na prvi pogled nesimpatičen obraz  naredijo prijeten,  manekensko lep obraz brez čustev je pa kaj lahko nekaj praznega, hladnega in zame neprivlačnega. Na lepotce padajo najstnice, ko prideš k pameti pa lepoto najdeš marsikje.

Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 31. dec 2007 20:17:55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti