Poizkuševalec

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

30. dec 2007 16:53

Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

30. dec 2007 17:00

Nič nisem zginil samo res sovražim ženske ki takoj gledajo na zunanjo podobo,kaj nosmo v srcu pa nobene ne briga nisem maneken,nisem Quasimodo,sem le povprečen človek Peugeot

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

30. dec 2007 17:03

A ne vidiš da te branim? Srček mora bit taprav!!!!

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

30. dec 2007 17:10

Hvala Peugeot

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

30. dec 2007 17:34

No,dečki,ste že našli kaj za preizkušat? iiiiiiiiiiiiiii kak je fajn ko mam pluskota Kristina

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

30. dec 2007 17:59

Reca je napisal/a:
Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna

Hribovc se je šel slikat

P.s. Joj, joj Reca, ti sploh nisi razumela kaj sem jaz želela, Jade bi pravgotovo vedela za kaj gre

Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. dec 2007 18:00:21

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

30. dec 2007 18:01

Peugeot je napisal/a:
Nič nisem zginil samo res sovražim ženske ki takoj gledajo na zunanjo podobo,kaj nosmo v srcu pa nobene ne briga nisem maneken,nisem Quasimodo,sem le povprečen človek Peugeot

Kaj je bil Quasimodo fejst?

Anamarija

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

30. dec 2007 18:02

frina je napisal/a:

Berem, berem, pa se čudim.

Tipson, ki se kliče Poizkuševalec, ima apetit in bi rad tisto dobro, s čemer se hvalimo, pojedel. Pa poplaknil, menda že.

Pa nekako se mi ne zdi, da bi se ded ženil, ali kaj podobnega. On bi samo dobro papal, kar je odlična reklama za KulSlo.

PS Se kdo spomni, kaj se je zgodilo s Kraljevimi poskuševalcem Po moje so ga skrajšali za glavo, ko je navalil na tiste mesnine.....

Hribovc, pazi se, te lahko požrešnost drago stane !

F r i n a
Kakor je meni znano, se je dvorni preizkuševalec "ulegel", da je lahko potem "do konca svojih dni" (kot v Jankotu in Metki" v miru užival v dobrotah. Pravzaprav mu ni nič manjkalo edino ... Lp Hribovc Ps: Kaj si hotela povedati s tem, da me požrešnost lahko drago stane. Zase mislim da nisem požrešen (vem kje je mera ) hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:05

Reca je napisal/a:
Frina kaj pa ti misliš o tem, da mora bit samska in do 33, ali me ki smo malo starejše ne znamo dobro kuhat? lp Vesna
Vsekakor znate, ampak če je zame primernih let, je jed še boljšega okusa Lp Hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:10

Jelenckova je napisal/a:
Reca je napisal/a:
Frina kaj pa ti misliš o tem, da mora bit samska in do 33, ali me ki smo malo starejše ne znamo dobro kuhat? lp Vesna
Mogoče bi pa rad takšno, ki imam manj izkušenj, da bosta potem skupaj jih nabirala,.. izkušnje namreč. Pri poskušanju se lahko marsikaj zgodi,.... Jelenckova
Tako je Jelenckova: vsak ima svoj okus, zato je treba včasih kaj dodati, spremeniti... Če bi kakšni starejši kaj takega rekel, bi me napadla z mulcem (upam da ne še s čim drugim), pri mlajših pa se ve kako je. Lepo te pogleda, da se ti milo stori, potem smo pa moški hitro "pečeni". Lp Hribovc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti