Poizkuševalec

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

30. dec 2007 18:14

andreja č. je napisal/a:

Me zanima, če je že katero dobil, da gre k njej preizkušat, ker se novo leto bliža z največjo hitrostjo

da ne bo tam več 

andreja č.
Se tudi ti javiš? Lp Hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:23

krokodilček je napisal/a:
meni se dozdeva, da vi fantje tu samo bla bla bla.....dosti govorili, pol pa se zgovarjali kdor nič ne naredi tudi ostane sam predlog: javite se vsi samski in vse samske.....pol bomo pa kulinaričarji zrihtali eno v stilu "sanjski moški, ženska"....opažam, da ste se eni že pripravili za peč torte, za bit priče, muzikantje.....dobro smo začeli alo samski, v novo leto z malo več inicjative veri: saj veš, ko si sam nobenega od nikoder.....ko si vezan, z otrokom pa okoli tebe kot čebele na med malo za res malo za hec: več kot iščeš manj najdeš, ko pa najmanj iščeš pa kar iz neba pade krokodilček
Pozdravljena (predvideva da si krokodilčica) Jaz nič ne dalam bla bla bla, ampak grem v akcijo. Mislim da če nebi nič naredil, nebi bilo toliko govora o tem, kajne? Tudi javil sem se, ta da ... To da nič ne iščeš pa najdeš pa tudi ni res. No edino kaj takega, kar te na daljši rok preveč stane [;) Lp Hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:25

anamarija1 je napisal/a:

Peugeot je napisal/a:
Kaj takega na hitrco ni nikol nič dobrega Peugeot

Je res, da je treba počas in z občutkom? 

Anamarija
Počasi in z občutkom bom jaz takrat poizkušal, ko bom imel kje Lp Hribovc hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:27

lidica je napisal/a:
A nisi ti tist hribovc s kupida morti? Lidica lidica
S kje sem? Kupida morti? Ne vem za kaj gre. Drugače pa: Nick hribovc ne pomeni da sem s hribov doma. Je le nick, drugače pa sem Ljubljančan. Lp Hribovc hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:29

Peugeot je napisal/a:
Reca je napisal/a:
Peugeot in Anamarija, absolutno nimata prav. Pri nas čist nič ne fali, pa čeprav sva toliko časa poročena kolikor časa se poznava.
Oprosti,osebno ne verjamem v "horuk".Pri 31. letih sm že nekaj stvari doživel tko na hitrco in sem velik skeptik.Lepo da je pri vama vse tip top,samo takih je majhen procent. Peugeot
Kdo govori o kakšnem horuku? Jaz sem se javil za preikuševalca, če se pa še kej vname (pa tudi če kastrola) je pa še bolje. Lp Hribovc hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:33

Reca je napisal/a:
Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna
A tudi Loni ni bilo cel dan? Hm, le kam bi izginila. Mogoče je pa res kakšnega hribovca našla za pokušat Lp Hribovc

hribovc  

30. dec 2007 18:37

Peugeot je napisal/a:
Nič nisem zginil samo res sovražim ženske ki takoj gledajo na zunanjo podobo,kaj nosmo v srcu pa nobene ne briga nisem maneken,nisem Quasimodo,sem le povprečen človek Peugeot
Peugeot, ne smeš ženskam reći da sovražiš, potem pa reči da imaš dobro srce. Potem ti nobena ne bo verjela. Ali se ne sliši lepše: najbolj mi stopi na žulj tista, ki takoj hoče videti sliko, za avto sepa še zmeni ne. Kaj pravite dekleta, imam prav? Lp Hribovc

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

30. dec 2007 18:38

anamarija1 je napisal/a:

Reca je napisal/a:
Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna

Hribovc se je šel slikat

P.s. Joj, joj Reca, ti sploh nisi razumela kaj sem jaz želela, Jade bi pravgotovo vedela za kaj gre

Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. dec 2007 18:00:21

Kaj spet jaz?

jade

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

30. dec 2007 18:58

"Sovražim" je bila res premočna beseda,se opravičujem. Kaj pa ti občutiš do takih žensk ki gledajo samo in izključno na zunanjo lepoto,povečini še na debelino denarice?Take "lovače" so mi šle zmeraj na nek organ,samo žal žal takih žensk je čedalje več.Roko na srce,je tudi pri nas nekaj takih "primerkov". Še enkrat se opravičujem če sem koga morebiti užalil. Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 30. dec 2007 18:59:23

hribovc  

30. dec 2007 19:09

Peugeot je napisal/a:
"Sovražim" je bila res premočna beseda,se opravičujem. Kaj pa ti občutiš do takih žensk ki gledajo samo in izključno na zunanjo lepoto,povečini še na debelino denarice?Take "lovače" so mi šle zmeraj na nek organ,samo žal žal takih žensk je čedalje več.Roko na srce,je tudi pri nas nekaj takih "primerkov". Še enkrat se opravičujem če sem koga morebiti užalil. Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 30. dec 2007 18:59:23
Jaz mislim da takih ni tukaj saj se po mojem mnenju nebi zanimale za kuhinjo ampak za kaj drugega. Drugače se pa jaz s takimi ne družim, niti se ne gibam v takih krogih. Če pa slučajno spoznaš kakšno tako, pa se kmalu vidi, da nekaj ne štima, kajne? Lp Hribovc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti