30. dec 2007 18:14
andreja č. je napisal/a: |
Me zanima, če je že katero dobil, da gre k njej preizkušat, ker se novo leto bliža z največjo hitrostjo
da ne bo tam več andreja č. |
30. dec 2007 18:14
andreja č. je napisal/a: |
Me zanima, če je že katero dobil, da gre k njej preizkušat, ker se novo leto bliža z največjo hitrostjo
da ne bo tam več andreja č. |
30. dec 2007 18:23
krokodilček je napisal/a: |
meni se dozdeva, da vi fantje tu samo bla bla bla.....dosti govorili, pol pa se zgovarjali kdor nič ne naredi tudi ostane sam predlog: javite se vsi samski in vse samske.....pol bomo pa kulinaričarji zrihtali eno v stilu "sanjski moški, ženska"....opažam, da ste se eni že pripravili za peč torte, za bit priče, muzikantje.....dobro smo začeli alo samski, v novo leto z malo več inicjative veri: saj veš, ko si sam nobenega od nikoder.....ko si vezan, z otrokom pa okoli tebe kot čebele na med malo za res malo za hec: več kot iščeš manj najdeš, ko pa najmanj iščeš pa kar iz neba pade krokodilček |
30. dec 2007 18:25
anamarija1 je napisal/a: | ||
Je res, da je treba počas in z občutkom? Anamarija |
30. dec 2007 18:27
lidica je napisal/a: |
A nisi ti tist hribovc s kupida morti? Lidica lidica |
30. dec 2007 18:29
Peugeot je napisal/a: | ||
|
30. dec 2007 18:33
Reca je napisal/a: |
Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna |
30. dec 2007 18:37
Peugeot je napisal/a: |
Nič nisem zginil samo res sovražim ženske ki takoj gledajo na zunanjo podobo,kaj nosmo v srcu pa nobene ne briga nisem maneken,nisem Quasimodo,sem le povprečen človek Peugeot |
30. dec 2007 18:38
anamarija1 je napisal/a: | ||
Hribovc se je šel slikat
P.s. Joj, joj Reca, ti sploh nisi razumela kaj sem jaz želela, Jade bi pravgotovo vedela za kaj gre Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. dec 2007 18:00:21 |
Kaj spet jaz?
jade
30. dec 2007 18:58
"Sovražim" je bila res premočna beseda,se opravičujem. Kaj pa ti občutiš do takih žensk ki gledajo samo in izključno na zunanjo lepoto,povečini še na debelino denarice?Take "lovače" so mi šle zmeraj na nek organ,samo žal žal takih žensk je čedalje več.Roko na srce,je tudi pri nas nekaj takih "primerkov". Še enkrat se opravičujem če sem koga morebiti užalil. Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 30. dec 2007 18:59:23
30. dec 2007 19:09
Peugeot je napisal/a: |
"Sovražim" je bila res premočna beseda,se opravičujem. Kaj pa ti občutiš do takih žensk ki gledajo samo in izključno na zunanjo lepoto,povečini še na debelino denarice?Take "lovače" so mi šle zmeraj na nek organ,samo žal žal takih žensk je čedalje več.Roko na srce,je tudi pri nas nekaj takih "primerkov". Še enkrat se opravičujem če sem koga morebiti užalil. Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 30. dec 2007 18:59:23 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Dušeno rdeče zelje