Poizkuševalec

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

31. dec 2007 20:46

Je že velikokrat tako, da se za videzom in prvim nastopom skriva marsikaj. Celo zelooo lepega... zato je prvi vtis lahko zelo varljiv...

In vedno je možnost za second chance, ne?

Zdaj me pa res zanima, a bo kej s to večerjo al ne??? Pri nas smo že pojedli... Pa svobodni nazori, obilne??? Ste zrihtali???

lidka

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

1. jan 2008 0:43

No, jaz bi vsekakor izbrala BIO tudi na tem področju. Peugeot, ti se pa kar smej. Fantje so se pa le imeli fajn, pa tudi me se nismo teple za njih. Veš kaj Lidka, večerja pa bo, če ne letos, pa drugo leto, ja ne bodo fantje umrli od lakote. lp Vesna

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

1. jan 2008 0:58

Sej vidim, da bo treba ORNK plan za drugo leto naredit... He, he.

Upam, da ste se, oz. se še imate fino! Srečno!

lidka

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

1. jan 2008 11:18

zakaj bi plan delali za drugo leto, saj je letošnje še dovolj dolgo pa srečno vsem skupaj reza

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

1. jan 2008 12:13

Tudi mene firbec matra. Ežoj, Hribovc no bosta kaj povedala kako je bilo? Ežoj kako je bilo z oblinami?? Lepo in radi se imejmo ursa40

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

1. jan 2008 17:28

Mogoče se pa še sestavljata skupaj, tako burno je bilo,...hm hm. Moramo počakati do jutri. Jelenckova

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

1. jan 2008 18:41

Boš šla peš čez hrib preverit????   rimljanka

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

1. jan 2008 20:45

Hehe, Peugeot, sva z lubijem skup prebrala, kar si napisal (sem mu prej dala še svoj sestavek za prebrat, revežu, se je komaj pretolkel čez;), pa se je skoraj zadavil od smeha!:) Mislim, da se mu je prav dobro zdelo, da ga imaš za takega lepotca in da sem padla samo na njegovo lepoto:) (Sam se namreč ne vidi kot zelo lepega, čeprav je meni vedno bil zelo všeč, ja, od začetka - res, da vedno bolj, ampak luškan mi je bil že, ko sem ga prvič videla in še nikoli nisem bila z nikomer, ki mi ni bil in upam, da mi nikoli ne bo treba;) Kakšen je drugim, me eno figo briga, kar se tiče tega, da bi to vplivalo na mojo odločitev ali privlačnost, ki jo čutim do njega, ker imamo pač različne okuse (meni so recimo strašno všeč natlačeni zobe, ki en čez drugega štrlijo v vse smeri (ne smejo bit pa gnili), pa seksi so mi skravžlani lasje, prijateljici je pa všeč, če ima dečko zobke narazen, da se vidi zareza in ravni lasje...), tudi isto pecivo ni vsem všeč. So pa peciva, ki so všeč več ljudem kot druga in za tista rečemo, da so še posebej dobra (čeprav kakemu friku, ki ne mara sladkarij mogoče sploh ne bo všeč, bo pecivo še vedno smatrano kot zelo dobro, ker bo všeč večini)... In če znaš tako pecivo spečt, si malo ponosen, ko ga vsi hvalijo. Isto je tu. Seveda sem ponosna na svojega lubija, na vse njegove dobre lastnosti, pa še na kakšno, ki bi jo večina označila za čudno, kdo pa celo za slabo... Ampak meni je všeč in seveda sem ponosna;) Če si ponosen, da maš lepe rože na vrtu, lepo vas prosim, kako ne boš ponosen, da maš luškanega fanta!;) A ni to malo več;) Isto je z ljudmi, tisti, za katerega večina reče, da je luškan, je pač "uradno" luškan, čeprav v kaki drugi civilizaciji ne bi bil nič posebnega ali celo grd... Delat se, da tega ni, je trapasto, ker sam sebi lažeš... Pa še kako se naštimajo naredi svoje: ko je lubi delal v taki službi, kjer je pač moral nosit obleko, srajco in kravato, so se punce povsod lepile nanj in ga osvajale, meni je bilo prav smešno:) Meni je pa najbolj seksi v kavbojkah - še sreča, ker jih narajši nosi, poleg trenirke, seveda;) Njemu sem pa najbolj všeč v trenirki (če že moram v čem bit;) - kar gotovo ni običajno za fante;) Vsekakor ne moreš bit vsem všeč: ežoju bi bila absolutno presuha (glede na to, da z leti nima problemov;), kakemu modnemu kreatorju pa predebela. Pa kaj potem? Glavno, da sem všeč sebi in njemu:) Zanimivo, mene nikoli niso privlačili šmekerji, meni enostavno nikoli niso bili luškani, niso meli smisla za humor, bebavo so se smejali in niso meli iskric v očeh... Dobri so bili edino zato, da si jih zafrkaval;) Vsi trije fantje, s katerimi sem bila, so mi še zdaj ok in mislim, da bi z vsemi lahko živela, samo z ljubim seveda najlažje in daleč najrajši. Sošolci, od oš do srednje šole (kjer sem bila v mat-fiz. razredu - beri: sami fantje, izbire kolikor češ;), so mi vedno bili všeč tisti, ki so mi še zdaj... Ne vem, očitno sem eno fazo preskočila;) Ali pa v globoki zaslepljenosti z lepo postavo ne vidim, da je moj ljubi v resnici ena grozna oseba, da sploh nima tako rad najine punčke, da ni nežen, da mi v bistvu ni všeč njegov smisel za humor, da ni pogumen... Hja, samo kaj češ, ko pa tega ne verjamem;) Veri

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

1. jan 2008 20:50

Aja, pa srečno novo leto nazaj in da bi našel eno deklico, ki ne bi gledala (samo) na zunanjost;) PS: lubi pravi, da je v bistvu evolucijsko gledano logično, da imajo dekleta rajši fante z več denarja, ker pač to nekak zagotavlja njihovim potomcem preživetje... To da si dober človek pa še ne. Seveda pa moraš biti tudi toliko pameten, da vidiš, da bo zagotovil potomcem vse, kar rabijo, ne le denarja... Meni je bilo to vedno logično, zato nekak nisem mela problemov z raznimi šmekerji, vedno so se mi zdeli strašno hecni, ker so mislili, da se da vse kupit;)... Kar se naju tiče: ko sva začela, sva bila oba študenta in oba brez denarja:) Mislim, da je bila gola privlačnost kriva, da sva skup;) Čeprav sva bila prej 1 leto prijatelja;) Tudi študirala nisva kake ekonomije ampak biologijo, ki ni ravno znana po nekih bajnih zaslužkih - ti lahko pošljem najina bančna izpiska, če ne verjameš, hehe;) Veri

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

1. jan 2008 21:34

rimljanka je napisal/a:
Boš šla peš čez hrib preverit???? [rumenimak] rimljanka
Joj, veš nazadnje ko sva šla, se ni dobro končalo. Je pa predolga pot za ne skregat se vmes Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti