30. dec 2007 14:43
Res vsaj zame no Peugeot
30. dec 2007 14:43
Res vsaj zame no Peugeot
30. dec 2007 14:44
Me zanima, če je že katero dobil, da gre k njej preizkušat, ker se novo leto bliža z največjo hitrostjo
da ne bo tam več
andreja č.
30. dec 2007 15:00
meni se dozdeva, da vi fantje tu samo bla bla bla.....dosti govorili, pol pa se zgovarjali kdor nič ne naredi tudi ostane sam predlog: javite se vsi samski in vse samske.....pol bomo pa kulinaričarji zrihtali eno v stilu "sanjski moški, ženska"....opažam, da ste se eni že pripravili za peč torte, za bit priče, muzikantje.....dobro smo začeli alo samski, v novo leto z malo več inicjative veri: saj veš, ko si sam nobenega od nikoder.....ko si vezan, z otrokom pa okoli tebe kot čebele na med malo za res malo za hec: več kot iščeš manj najdeš, ko pa najmanj iščeš pa kar iz neba pade krokodilček
30. dec 2007 15:04
kdo pa je rekel, da kaj iščem
pa še nekaj, ni policaj
Loni Makaroni
30. dec 2007 15:09
Oooo Loni, kaj si pa tako skrivnostna? Peugeot in Anamarija, absolutno nimata prav. Pri nas čist nič ne fali, pa čeprav sva toliko časa poročena kolikor časa se poznava. Pa da ne bom skrenila s teme, Krokodilček, jaz sem za. Bom 14 dni pekla, vsak dan če bo treba. še ponoč, sam da koga osrečmo. lp Vesna
30. dec 2007 15:16
A nisi ti tist hribovc s kupida morti? Lidica lidica
30. dec 2007 15:27
Reca je napisal/a: |
Peugeot in Anamarija, absolutno nimata prav. Pri nas čist nič ne fali, pa čeprav sva toliko časa poročena kolikor časa se poznava. |
30. dec 2007 15:58
Jaz pa imam eno dobro idejo, kaj ko bi hribovc in Peugeot tudi prilepila sliko sem gor, pol pa pomagamo puncam pri izboru, jaz razumem kako je težko, če se ne moreš odločiti ali, ali
Počasi in sigurno se daleč pride
Anamarija
30. dec 2007 16:02
Anamarija, meni se zdita pa tako fejst poba, da jih nebi po sliki sodila ampak po srčku. lp Vesna
30. dec 2007 16:46
Jah, medve že lahko tako misliva, vendar mladina mislim, da drugače razmišlja. AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Fokača s paradižnikom in timijanom