Predsednik

tema je zaklenjena

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

12. nov 2007 8:12

Čestitke novemu predsedniku tudi s celjskega konca! Gospodu Peterletu nihče ne oporeka strokovnosti in dobrih namenov,predvsem pa volje za delo in udejstvovanje,dejstvo pa je,da je tokrat iskal zaveznike na napačni strani! Pa tudi to,da govoriš o kulturi govora in nastopanja,potem pa se spuštiš na tako nizek nivo.... oprostite, to je ravno tako, kot da jaz otroku vcepljam, da ne sme preklinjati, sama pa za vsako malenkost uporabim kako sočno. Pa še to:če je Turk v dotičnem obdobju res naredil kaj narobe, ja zakaj ga pa niso takrat zbombardirali??? Lepo vas prosim, tako naivni nismo pa niti Slovenclji... helenag

šnorca  

član od: 10.11.2007

sporočila: 142

12. nov 2007 8:21

helenag je napisal/a:
Pa tudi to,da govoriš o kulturi govora in nastopanja,potem pa se spuštiš na tako nizek nivo.... oprostite, to je ravno tako, kot da jaz otroku vcepljam, da ne sme preklinjati, sama pa za vsako malenkost uporabim kako sočno. Pa še to:če je Turk v dotičnem obdobju res naredil kaj narobe, ja zakaj ga pa niso takrat zbombardirali??? Lepo vas prosim, tako naivni nismo pa niti Slovenclji... helenag
S čim pa se je spustil tako nizko? Oprostite, žal nisem spremljala prevolilne kampanje, me pa vseeno zanima. šnorca

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. nov 2007 8:31

Namesto da bi govorila o tem, kaj bo kdo naredil kot predsednik je g. Peterle g. Turku ves čas očital, kje je bil leta 1991 ko se je on boril za neodvisnost. Drugo kar so našli pa je, da je prepisal oz. dvakrat uporabil dele neke svoje raziskave, za katero je dvakrat dobil plačano (precej dobro bi rekel). G. Turk pa se je ves čas moral braniti. To je bilo v drugem delu kampanije. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

ovčka  

član od: 1.6.2007

sporočila: 174

12. nov 2007 8:32

šnorca, tudi jaz je nisem spremljala, pa sem lahko vseeno videla hudobne pobliske v očeh enega od obeh. Mislim, da malo provociraš, pa nič zato.Novi predsednik bo tudi tvoj predsednik. Malo navdušenja pa nam le lahko privoščiš, a ne? JUHU! ovčka

funuk11  

član od: 30.10.2006

sporočila: 197

12. nov 2007 8:41

Mi smo tudi želeli , da zmaga Dr.Turk. funuk11

šnorca  

član od: 10.11.2007

sporočila: 142

12. nov 2007 8:42

Ovčka, to res ni bilo mišljeno kot izzivanje, pač nisem spremljala zadeve in pika - tudi toliko ne, da bi videla kakršnekoli pobliske. Me je pa začelo zanimati, ko sem prebrala tisto zgoraj, zato sem tudi vprašala. Ne vem, zakaj bi to pomenilo, da komurkoli ne privoščim navdušenja. Zanimivo, kako smo včasih misunderstood. šnorca

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

12. nov 2007 9:35

Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

12. nov 2007 10:07

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z izidom volite. buča

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

12. nov 2007 10:08

helenag je napisal/a:
Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag
Uf, tale je pa huda!!??? Sedaj govorim na splošno; nima veze z doktorjem... roko na srce, Helenag, ali ti ne grejo na živce ljudje, ki okrog prinašajo državo, da oni dobijo več denarja od države oziroma državi dajo manj denarja kot bi morali. To gre vendar na račun vseh ostalih državljanov. Mi smo pač v fazi, ko nam država nekaj da (otroški dodatek, prispeva k plačilu vrtca) in me zmoti, ko nekateri prikazujejo manj dohodkov, kot jih dejansko dobijo, da jim država prispeva več. Ampak to je že druga tema! veverica

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

12. nov 2007 10:20

helang, če boš ti neki naštudirala in počela enako, boš končala v arestu. To je rezervirano le za nekatere.

veverica, a si ti po župi priplavala. Od kdaj obstaja država ( kot institucija ), zmeraj so bili ljudje, ki so zraven korita in so to fajn izkoristili. Ni jo države na svetu, da se to ne dogaja, zakaj bi pa naša bila boljša od drugih.

Drugač, niti ne vem ali je to pri Turku res ( neki že mora bit, on je zmeraj bil zraven korita, pa naj si bo YU ali SLO, sicer tako kot veliko drugih ).

Kakorkoli že, saj je tudi moj predsednik: čestitke

Pa rekel bi ( una prej za hec, jaz mislim zares ): izbrali ste nam ( jaz ne hodim na volitve ) verjetno, manjše zlo. 

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti