11. nov 2007 23:04
Tudi mi se veselimo! Juhuhu!!! lidka
11. nov 2007 23:04
Tudi mi se veselimo! Juhuhu!!! lidka
11. nov 2007 23:11
Zakaj pa podpirate Tuerka (ali Peterleta)? šnorca
11. nov 2007 23:21
Jaz Turka podpiram, ker je jasen, s svojimi stališči, in zadnji teden se ni spustil na Peterletov nizek nivo, kultiviran. Peterle mi že kot oseba na pogled in na sluh ni všeč. Težko bi ga pet let gledala in poslušala skoraj pri vsakih poročilih. Vsa zahvala tudi predsedniku Drnovšku, ki je kljub svojemu zdavstvenemu stanju obdržal pokončno hrbtenico in se ni uklonil drugemu Janezu. pehtranka
12. nov 2007 7:51
Se bo vlada zamislila nad rezultatom?! Mislim, da ne. So preveč samovšečni. Lep dan vsem! mestnac2
12. nov 2007 7:55
Upam, da bo svoje obljube držal, koliko se bo dalo. Drugače pa čestitke! Kyara
12. nov 2007 7:57
Šnorca, ne podpiram Petrleta, ker je preveč cerveni človek in preveč vsiljuje svoje prepričanje. Nikomur ni potrebno ničesar vsiljevati, ampak smo izbrala pač manjše zlo, da se malo pohecam. Naš predsednik itak nima bogve kako velike funkcije in možnosti sam odločanja. Kyara
12. nov 2007 8:12
Čestitke novemu predsedniku tudi s celjskega konca! Gospodu Peterletu nihče ne oporeka strokovnosti in dobrih namenov,predvsem pa volje za delo in udejstvovanje,dejstvo pa je,da je tokrat iskal zaveznike na napačni strani! Pa tudi to,da govoriš o kulturi govora in nastopanja,potem pa se spuštiš na tako nizek nivo.... oprostite, to je ravno tako, kot da jaz otroku vcepljam, da ne sme preklinjati, sama pa za vsako malenkost uporabim kako sočno. Pa še to:če je Turk v dotičnem obdobju res naredil kaj narobe, ja zakaj ga pa niso takrat zbombardirali??? Lepo vas prosim, tako naivni nismo pa niti Slovenclji... helenag
12. nov 2007 8:21
helenag je napisal/a: |
Pa tudi to,da govoriš o kulturi govora in nastopanja,potem pa se spuštiš na tako nizek nivo.... oprostite, to je ravno tako, kot da jaz otroku vcepljam, da ne sme preklinjati, sama pa za vsako malenkost uporabim kako sočno. Pa še to:če je Turk v dotičnem obdobju res naredil kaj narobe, ja zakaj ga pa niso takrat zbombardirali??? Lepo vas prosim, tako naivni nismo pa niti Slovenclji... helenag |
12. nov 2007 8:31
Namesto da bi govorila o tem, kaj bo kdo naredil kot predsednik je g. Peterle g. Turku ves čas očital, kje je bil leta 1991 ko se je on boril za neodvisnost. Drugo kar so našli pa je, da je prepisal oz. dvakrat uporabil dele neke svoje raziskave, za katero je dvakrat dobil plačano (precej dobro bi rekel). G. Turk pa se je ves čas moral braniti. To je bilo v drugem delu kampanije. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. nov 2007 8:32
šnorca, tudi jaz je nisem spremljala, pa sem lahko vseeno videla hudobne pobliske v očeh enega od obeh. Mislim, da malo provociraš, pa nič zato.Novi predsednik bo tudi tvoj predsednik. Malo navdušenja pa nam le lahko privoščiš, a ne? JUHU! ovčkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Čarobna zelena torta