Predsednik

tema je zaklenjena

funuk11  

član od: 30.10.2006

sporočila: 197

12. nov 2007 8:41

Mi smo tudi želeli , da zmaga Dr.Turk. funuk11

šnorca  

član od: 10.11.2007

sporočila: 142

12. nov 2007 8:42

Ovčka, to res ni bilo mišljeno kot izzivanje, pač nisem spremljala zadeve in pika - tudi toliko ne, da bi videla kakršnekoli pobliske. Me je pa začelo zanimati, ko sem prebrala tisto zgoraj, zato sem tudi vprašala. Ne vem, zakaj bi to pomenilo, da komurkoli ne privoščim navdušenja. Zanimivo, kako smo včasih misunderstood. šnorca

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

12. nov 2007 9:35

Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

12. nov 2007 10:07

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z izidom volite. buča

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

12. nov 2007 10:08

helenag je napisal/a:
Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag
Uf, tale je pa huda!!??? Sedaj govorim na splošno; nima veze z doktorjem... roko na srce, Helenag, ali ti ne grejo na živce ljudje, ki okrog prinašajo državo, da oni dobijo več denarja od države oziroma državi dajo manj denarja kot bi morali. To gre vendar na račun vseh ostalih državljanov. Mi smo pač v fazi, ko nam država nekaj da (otroški dodatek, prispeva k plačilu vrtca) in me zmoti, ko nekateri prikazujejo manj dohodkov, kot jih dejansko dobijo, da jim država prispeva več. Ampak to je že druga tema! veverica

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

12. nov 2007 10:20

helang, če boš ti neki naštudirala in počela enako, boš končala v arestu. To je rezervirano le za nekatere.

veverica, a si ti po župi priplavala. Od kdaj obstaja država ( kot institucija ), zmeraj so bili ljudje, ki so zraven korita in so to fajn izkoristili. Ni jo države na svetu, da se to ne dogaja, zakaj bi pa naša bila boljša od drugih.

Drugač, niti ne vem ali je to pri Turku res ( neki že mora bit, on je zmeraj bil zraven korita, pa naj si bo YU ali SLO, sicer tako kot veliko drugih ).

Kakorkoli že, saj je tudi moj predsednik: čestitke

Pa rekel bi ( una prej za hec, jaz mislim zares ): izbrali ste nam ( jaz ne hodim na volitve ) verjetno, manjše zlo. 

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

12. nov 2007 10:29

Kdorkoli, ki je napisal še kaj več od svoje diplomske naloge, v simslu, da piše strokovne članke, knjige itd, ta se je vedno v svojih delih skliceval tudi na tekste, ki jih je že napisal in to seveda tudi navedel v seznamu virov. Kdorkoli je vsaj malo študiral in sicer tako, da je iskal knjige v knjižnici od različnih avtorjev (skratka, da se ni do diplome prišlepal s kratkimi obnovami iz skrpita) in je te knjige tudi prebral, je videl, da avtorji navajajo tudi svoja dosedanja dela. Kdor iz dejstva, da je nekaj stavkov ali pa da se način izvedbe določene misli v dveh delih ponavaljata, dela kraval, zgolj kaže na to, da mu je nivo, forma in omika univerzitetnega dela rahlo do pretežno tuja. In s tem, ko presoja o stvareh, o katerih nima dovolj znanj in izkušenj, zgolj in samo kaže na svoje pomankljivosti. Se mi zdi, da je pri nas včasih preveč k(K)opitarjev in premalo čevljev... Vendelina jr.

Mic  

član od: 18.3.2007

sporočila: 197

12. nov 2007 10:50

Ne morem verjet!

Odkar spremljam kulinariko so se politične teme zelo hitro zaključile, ker je bil marsikdo sit politike, marsikoga ni zanimala itd.. Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

12. nov 2007 10:55

Mic je napisal/a:
< Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.

Jaz pa ne vidim nestrpnosti. Nekateri so očitno veseli, da je zmagal njihov kandidat in ne njegov protikandidat. Ja pa malo kritike sedanje oblasti sem opazila, nestrpnosti pa ne. Mirno lahko podaš tudi svoje mnenje matilda

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. nov 2007 11:11

helenag je napisal/a:
Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag
Mislim da mu ljudje niso to prepisovanje samega sebe blazno zamerioli. So si rekli, če so samo to odkrili narobe, potem ne bo hudega. Pa tisto no, da ni bil na prvi bojni črti, kot g. Peterle PS - Če bo tema zašla v nestrpnost, jo bomo zaklenili. Dokler pa poveste, ali ste veseli ali niste pa... res ni nič narobe. Dejstvo je da dva od treh volilcev sta izbrala g. Turka, eden pa g. Peterleta. Če (narobe) sklepamo, da je na KulSlo približen vzorec državljanov Slovenije, potem je na tri uporabnike, ki obiskujejo KulSlo eden vodil g. Peterleta. Res se pa zdaj v temi oglašajo le tisti, ki so volili (ali vsaj pravijo da so) g. Turka. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti