12. nov 2007 8:41
Mi smo tudi želeli , da zmaga Dr.Turk. funuk11
12. nov 2007 8:41
Mi smo tudi želeli , da zmaga Dr.Turk. funuk11
12. nov 2007 8:42
Ovčka, to res ni bilo mišljeno kot izzivanje, pač nisem spremljala zadeve in pika - tudi toliko ne, da bi videla kakršnekoli pobliske. Me je pa začelo zanimati, ko sem prebrala tisto zgoraj, zato sem tudi vprašala. Ne vem, zakaj bi to pomenilo, da komurkoli ne privoščim navdušenja. Zanimivo, kako smo včasih misunderstood. šnorca
12. nov 2007 9:35
Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag
12. nov 2007 10:07
Tudi jaz sem zelo zadovoljna z izidom volite. buča
12. nov 2007 10:08
helenag je napisal/a: |
Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag |
12. nov 2007 10:20
helang, če boš ti neki naštudirala in počela enako, boš končala v arestu. To je rezervirano le za nekatere.
veverica, a si ti po župi priplavala. Od kdaj obstaja država ( kot institucija ), zmeraj so bili ljudje, ki so zraven korita in so to fajn izkoristili. Ni jo države na svetu, da se to ne dogaja, zakaj bi pa naša bila boljša od drugih.
Drugač, niti ne vem ali je to pri Turku res ( neki že mora bit, on je zmeraj bil zraven korita, pa naj si bo YU ali SLO, sicer tako kot veliko drugih ).
Kakorkoli že, saj je tudi moj predsednik: čestitke
Pa rekel bi ( una prej za hec, jaz mislim zares ): izbrali ste nam ( jaz ne hodim na volitve ) verjetno, manjše zlo.
ežoj
12. nov 2007 10:29
Kdorkoli, ki je napisal še kaj več od svoje diplomske naloge, v simslu, da piše strokovne članke, knjige itd, ta se je vedno v svojih delih skliceval tudi na tekste, ki jih je že napisal in to seveda tudi navedel v seznamu virov. Kdorkoli je vsaj malo študiral in sicer tako, da je iskal knjige v knjižnici od različnih avtorjev (skratka, da se ni do diplome prišlepal s kratkimi obnovami iz skrpita) in je te knjige tudi prebral, je videl, da avtorji navajajo tudi svoja dosedanja dela. Kdor iz dejstva, da je nekaj stavkov ali pa da se način izvedbe določene misli v dveh delih ponavaljata, dela kraval, zgolj kaže na to, da mu je nivo, forma in omika univerzitetnega dela rahlo do pretežno tuja. In s tem, ko presoja o stvareh, o katerih nima dovolj znanj in izkušenj, zgolj in samo kaže na svoje pomankljivosti. Se mi zdi, da je pri nas včasih preveč k(K)opitarjev in premalo čevljev... Vendelina jr.
12. nov 2007 10:50
Ne morem verjet!
Odkar spremljam kulinariko so se politične teme zelo hitro zaključile, ker je bil marsikdo sit politike, marsikoga ni zanimala itd.. Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.
12. nov 2007 10:55
Mic je napisal/a: |
< Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.
|
12. nov 2007 11:11
helenag je napisal/a: |
Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Curry riž s tofujem