12. nov 2007 14:16
jej, jej, jej... meni je bilo vendelinine odstavke čisto zanimivo brat, da ne govorim o zanimivosti postov za njo... se popolnoma strinjam s tem kar je napisala (čeprav se dostikrat tudi ne, pa kaj...) in nisem v njenih stavkih prebrala čisto nič takega, zaradi česar bi se počutila ogroženo... sej so čisto splošni... v bistvu sem ji malo "fauš", ker je imela super profesorico slovenščine, ker je bila moja bolj na literaturo kot pa na jezikoslovje mahnjena, pa še pri literaturi smo pisali eseje, ki smo se jih prej iz njenih skript na pamet naučili... ker je tako pač zahtevala... vsakdo je imel v celotnem šolskem letu eno knjigo za prebrat in jo razčlenit, oziroma bolj za obnovit, te fotokopije obnov smo potem razdelili sošolcem, profesorica pa je potem podala subjektivno interpretacijo določene knjige (romana, črtice. povesti...) in na osnovi te interpretacije smo potem pisali esej... vsakdo je torej načeloma v gimnazijski dobi prebral 4 knjige... jaz sem jih prebrala več, ker pač rada berem... in ker se mi zdi to del splošne izobrazbe... v knjižnjico se pa tudi ni tako težko včlanit, a ne... meni bolj koristi kakor škodi, če izvem ali se naučim kaj novega (razen kakih tračev,no)... sicer pa lahko to zase vsak sam presodi... pa lep dan...:))) hruškabanana