13. nov 2007 16:43
Joj, joj, pegasti in tinca - mar ne vesta, da se kečapu pravilno reče - pečak?? jasna
13. nov 2007 16:43
Joj, joj, pegasti in tinca - mar ne vesta, da se kečapu pravilno reče - pečak?? jasna
13. nov 2007 19:38
ali pa gorenjska - da je otrok "prstjen" (tečen, neubogljiv?) katka
13. nov 2007 19:52
Ko smo ravno pri zamenjavi določenih črk v besedah; kaj pravite na tole: BERITE HITRO Iz šutdije ki jo je nraedil nkei porfesor iz Cambirdiga izahja, da slpoh ni vžano v kaškenm vsrtnem rdeu so čkre v nkei bsedi vžano je smao, da sta pvra in zdanja čkra na praevm msetu. Na pvri pgoled igzleda zleo knofuzno vdnear je mžono kjlub tmeu barti. Rzalog je v tem, da mžogani ne brejejo vaske čkre psoebej apmak bsedo kot cleoto. Znaimivo, mar ne! blažkaa
13. nov 2007 20:32
ja vau, drži blažkaa sprobano krokodilček
13. nov 2007 20:34
Moj otrok pa je namesto "tu bom stal" govoril "tu bom stojal". No, da ne bojo samo deca kritizirana, en moj bivši šefe je znal vsako zadevo stručno agromentirati, teta pa večkrat pove, da je energična na čebelji pik. tumpika
13. nov 2007 20:46
Tumpika, energične pa tudi jaz poznam... pa take, ki pozimi, da jim je toplo, zakurijo centralo............
LP, V.
13. nov 2007 20:53
Kadar pa mojega kolega zebe, si prižge pa kalifer petkica
13. nov 2007 21:07
Mojemu sineku pa so všeč pinčančki (piščančki). jade
13. nov 2007 22:21
Naša profesorica je pa enkrat hotela EPILEPTIČNO nekaj poskusiti (namesto organoleptično) Atina
14. nov 2007 19:21
Najbolj me moti, da si najstnice med seboj govorijo "ej stari moj" (in celo mislijo, da to izpade trendovsko)... V slovenskem jeziku poznamo tri spole: moški, srednji in ženski!!! Če že, naj bo potem vsaj "stara moja" :) mala zelenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira