11. nov 2007 18:06
Mijan je napisal/a: |
Clia - škovace so smeti, takvin je pa res denarnica! Mijan |
a so me, grdobe grde
Cila
11. nov 2007 18:06
Mijan je napisal/a: |
Clia - škovace so smeti, takvin je pa res denarnica! Mijan |
a so me, grdobe grde
Cila
11. nov 2007 19:54
Cila je napisal/a: | ||
a so me, grdobe grde Cila |
11. nov 2007 20:01
škovacjera je smetišnica
žlafadur pa je kangla za zalivanje.
11. nov 2007 20:09
Fleur, najbrž misliš UNRA pakete. UNRA je bila ameriška humanitarna organizacija, ki je po vojni oskrbovala s hrano in ostalimi potrebščinami od vojne opustošene države.
Dolgo časa sem debelo gledala, ko so v pogovorih omenjali holer, preden sem zakapirala, da je to španski bezeg.
Cila
11. nov 2007 20:11
pa še nekaj primorskih:
fičolić
bndante
kavule
rava
popjičk
puštrc (kušin)
kntrega (karega)
breješe
borjač
firtoh
kultrine
šulni
štrmac
11. nov 2007 21:04
" bom rekla" da so televizijci rasa zase- taka mglà,pa neko cudno zavijanje- " v bistvu" pogresam stare case z Nataso Dolenc... Ja pa tale cvetka: bom bla bolana- od kod izvira ? In ker je ze govor o primorskih- se ena s severne Primorske: ali veste kaj so" buote"? lucka
11. nov 2007 22:17
a ne pomeni recimo tri bote - trikrat? katka
11. nov 2007 22:18
aja pa napolitanke so politanke :)) katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 11. nov 2007 22:18:52
12. nov 2007 7:22
en bot je nemara res enkrat.,to bolj juzna Primorska, ampak BUOTE so pa reci in pisi SKORNJI ( pa koliko so se nam smejali na ta racun Ljubljancani pa se kdo, ampak buote so pa kar ostale) lucka
12. nov 2007 7:53
Krblača, labuška, robača, đek, gujdek, dugi pisker in še kaj....kako se še nam smejijo, ko nas nič ne razumejo. Večina pa razume bujta repa, gibanca, koline....idinjače, zlejvanka, pusulanka... KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem