1. dec 2010 6:50
Punce, manj posestniškega razmišljanja, pa bo lepše. Nihče se nikomur ne "odpoveduje", če slučajno v družinski krog pride še kakšna oseba. Kvečjemu jih je več. Tudi ne razumem žensk, ki ob vsaki najmanjši odsotnosti partnerja umujejo o tem, kako da je navezan na mamo (to, kolikokrat one kontaktirajo mamo, to se ne šteje, da pa o tem, kako mu, kadar je prisoten, do nezavesti nabijajo, da "moj oči zna pa to bolje", raje ne bi). Če je res tako "navezan na mamo", to ni postal z dnevom, ko sta vidva postala poročen ali trajen par - tak je bil že prej. Če, kokoš blebetajoča, nisi hotela videti znakov, še ne pomeni, da jih ni bilo. Malo si kakšno pripiši tudi na svoj gepl in ne ravno kazati s prstom na napake vseh ostalih, samo ti si pa kao brezmadežna (belo perje tega še ne garantira). Pa še nekaj: imeti partnerja ne pomeni, da mora potem ta nesrečnik početi točno to, kar smo si me zamislile, če pa slučajno naredi kaj po svoje, je pa ziher kriva mama. Ker biti ljubosumna na taščo v bistvu pomeni to, da si besna nad dejstvom, da nad njim nimaš takega vpliva, kot si mislila, da ga boš imela. In kdor je šel v zvezo zaradi tega, da bo vplival in oblikoval svojega partnerja, ta je šel v zvezo z zelo napačno predpostavko. Will not happen. Has not yet and will not. Tudi ne razumem mučenic, ki se "odpovedujejo" otrokom, ker "veš, sem tiho, da ne bo kaj narobe, ta mladi imajo čisto drug red".... Oziroma, razumem. Ni štos v odpovedovanju in "biti tiho", štos je v stalnem komuniciranju svoje tihe bolečine. In bog ne daj, da se zgodi kaj, kar potem ne bi dalo povoda za "tiho bolečino, ker imajo ta mladi svoje življenje". Ker potem ne bi bilo razloga za večno jamranje in najedanje tistim, ki jih ta materija res ne zanima.....Pa dajte si, punce, kakšno drugo zanimancijo, ki jo bo tudi ostali svet rad sprejemal. Dajte no ukapirajte, da se niste rodile za to, da boste suportirale druge (najprej svoje starše, potem svojo familijo in potem še zanamce). In mučeništvo res ni seksi. Pa tudi, nihče ne more biti vsem všeč. Oziroma, tudi tistim, ki smo jim všeč, nismo všeč čisto ves čas. Velja tudi za vse vloge v drdužini. Vendelina jr.