Tašča - snaha

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

7. jun 2010 9:09

Mamamia

mamamia

bisagolf  

član od: 16.11.2008

sporočila: 135

7. jun 2010 9:26

Sem spremljala dogajanje in moram ti čestitati za to določitev.Bravo. To ti je bil pravi življenski korak. Samo ne popusti, da bi hodili po tebi. Želim ti vse najboljše v življenju. Vem, kako ti je, tudi sama imam probleme s taščo. Delam pa na tem, da jih "odpravim". lp bisagolf

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. jun 2010 10:00

Postrzjaca je napisal/a:
Bivši me je nenehno poniževal, tepel in samo izkoriščal. Postrzjaca
Če bi rekla, da nisem slutila, da se je kaj takega dogajalo, bi se zelo zlagala. Ti si z zapisom samo potrdila tisto, kar se je med vrsticami že dalo prebrati. Drago dekle, čestitke za prvi korak (selitev), sedaj pa se loti drugega in to je, pojdi po strokovno pomoč. Ti si doživljala zlorabe. Žrtveni vzorec pa še vedno prenašaš s sabo. In verjetnost, da ga boš sama odvrgla, je minimalna. Ti potrebuješ podporo ljudi, ki te imajo radi in ki te poznajo - medtem ko je potrebno za to, da spoznaš sebe in svojo intimo in da si ob tem popolnoma iskrena - za take stvari je pa bolje, da jih razložiš za terapijo ustrezno usposobljeni osebi, ki bo zmogla z ustrezno distanco oceniti, kaj se dogaja s tabo. Človek svoje največje težave raje razloži v okolju, kjer ga ne poznajo - predvidevam, da si ti zato izbrala ta forum. Ampak menim, da je delo naše skupnosti na tej točki končano in nam ne ostane drugega, kot da te vpodbudimo, da nadaljuješ pri profesionalcih. Vendelina jr.

neznan uporabnik

7. jun 2010 14:19

Ker si mlajša generacija (izmenjava študentov?), ti polagam na srce (kadar slišiš "polaganje na srce", vedi, da imaš opravka z izkušeno generacijo) : ne bodi neučakana. Spremembe ne pridejo čez noč, niti same od sebe ne. Ne bom te strašila, ampak vzemi v zakup, da bo rehabilitacija trajala približno 2 leti. In ne zavajaj same sebe, da si s tem prvim korakom (preselitev) že kar prehodila celotno pot. Predvsem zato, ker si mlada generacija in ker te večina življenja še čaka, se potrudi zase. Potem boš zasijala kot svetel planet, okoli katerega bodo krožili sateliti. Pa javi se kdaj pa kdaj? japaja

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

7. jun 2010 15:07

Postrzjaca je napisal/a:
Pozdravljene!Mislim da sem naredila velik korak. Nisem se javila tako dolgo saj sem imela veliko dela z selitvijo. Stvar je taka. Sedaj imam sobo pri zasebniku v ljubljani. Tja sem odnesla tudi veliko stvari. Postrzjaca

Evo, zdaj sem pa

Vanja

girica  

član od: 25.5.2009

sporočila: 614

7. jun 2010 15:32

Bravo, pogumno si se odločila in verjamem, da se ti bo obrestovalo ... tako v odnosih s tvojim fantom, kot samo s seboj in rasti tvoje osebnosti!

girica http://sladki-koraki.blogspot.com/

Sporočilo je spremenil(a) girica dne 07. 2010 15:32

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

7. jun 2010 16:07

Bravo. Ostani trdna in močna še naprej.

tulka

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

7. jun 2010 17:10

Dobro si naredila, ostalo pa, kot pravi tulka: "Bravo. Ostani trdna in močna še naprej." Jaz dodajam le še, spoštuj se in se imej rada, da te bodo lahko imeli tudi drugi. zeta

kleo  

član od: 21.10.2008

sporočila: 397

7. jun 2010 19:13

uh. Bi se reklo: Svaka ti čast! kleo

patka  

član od: 16.8.2008

sporočila: 372

7. jun 2010 20:09

Če si tu uspela premagati samo sebe, ni nobenega dvoma, da boš tudi v drugih težavh, ki ti jih bo prineslo življenje znala ubrati pravo pot, pa četudi z namigom, praktično neznanih ljudi. Želim ti vse dobro in še veliko pogumnih odločitev. Dokler ni otrok si ti edina, katere sreča te mora skrbeti. patka Sporočilo je spremenil(a) patka dne 07. 2010 20:10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti