7. nov 2007 14:08
Juri bi v vsakem primeru izbral Vinkota, to je tudi povedal, tako da mu je zgodba o otipavanju prišla še kako prav...
In glede tega otipavanja se v ceoti strinjam s frino. Upam, da bosta dekleti priznali izmišljotino in se mu javno opravičili. Vsi znaki so kazali na laž. Najbolj pa me je motilo, da so se sploh izpostavljali tej nevarnosti (otipavanje) in so se vlegli skupaj (čeprav z izgovorom, da je bilo mrzlo); če se prav spomnim sta Simon in Marta spala ločeno; pravtako Špela in Klemen, pa Špela in Matija... Nikoli se ne bi vlegla na ležišče skupaj s tujcem, raje spim na tleh. In še tole: tisti večer, ko so si postiljali, je pogovor tekel nekako takole: Vinko: "upam, da ne kadi katera od vaju, se lahko še kaj vžge, ko je sama slama..." Ljubimka: "jaz ne kadim, edino včasih ponoči, ko grem spat..." Za kakšno kajenje gre, mislim da nam je vsem jasno. In način na kakršnega je to povedala je prav oduren (in to gre rečt popolnemu nezanancu - HALO!!). Potem je sledilo hihitanje in hecanje glede stiskanja... Potem, ko sem videla ta del do konca, me sploh ni presenetilo, da sta Ljubimka in Nina skupaj napletli zgodbico o otipavanju. Po mojem, sta pač delali na tem, da ga vržejo (50.000 EUR!!! - to je vzrok, da se ni izbiralo sredstev za izločitev iz igre!). Naslednja je šla Nina in zdaj, kolikor mi je jasno, bo letela pa še Ljubimka... Biljana je vse bolj glasna, da bo morala Ljubimka iti.
Glede Biljane pa tole: res je vihrava, svojeglava in zelo slabo razgledana. Ampak napredek, ki ga je punca naredila od začetka do danes je pravzaprav osupljiv! Karakter ji je ostal isti, to bi se dalo "popraviti" šele čez nekaj časa... Delat pa se je vsekakor "naučila".
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 07. nov 2007 14:09:29