7. nov 2007 17:38
Mene bi pekla vest do konc življenja,da naredim enemu človeku tako krivico pred vso Slovenijo-žalostno.......Lep šov za vzgojo otrok ni kaj. maritiva
7. nov 2007 17:38
Mene bi pekla vest do konc življenja,da naredim enemu človeku tako krivico pred vso Slovenijo-žalostno.......Lep šov za vzgojo otrok ni kaj. maritiva
7. nov 2007 17:42
No saj je bil res en "kekec"-tak smešen dečko, ampak pač ma tak nastop kaj čemo. Tako sceno naredit človeku pa ga niti vprašat če je blo res pa mu prikrajšat obrok. To je pa nezaslišano! ZAČETNICA
7. nov 2007 21:29
Kaj mislite vi, kdo bo zmagal? *veki*
8. nov 2007 10:18
zmagala bo Špela-pošteno maritiva
8. nov 2007 10:38
Marivita a to ugibaš a že veš? leni1
8. nov 2007 11:50
maritiva je napisal/a: |
Mene bi pekla vest do konc življenja,da naredim enemu človeku tako krivico pred vso Slovenijo-žalostno.......Lep šov za vzgojo otrok ni kaj. maritiva |
8. nov 2007 15:53
Tudi jaz ne privoščim nobenemu, da bi se ga drug dotikal proti njegovi volji! Ampak tole v oddaji je bilo vse skupaj tako zaigrano, da človek res, ampak res težko verjame, da je to res.
9. nov 2007 14:48
Izgleda, da bojo kmalu res imeli koline. Me zanima kako bodo zaklali žival, če pomislimo, da imajo samo nože...
9. nov 2007 15:29
Ja saj bi to opravil mesar, ne bodo sami klali. jade
9. nov 2007 15:40
Hvala bogu!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Zvezdice alla Alfredo