Kmetija

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

3. nov 2007 17:55

Režiser gledalcem prikaže prizore in izjave, ki jih izbere v skladu z določenim namenom. Zato je nekatere stvari težko presojati, ker so dokazi izbrani.

Psihologi, ki so izbirali igralce, so že ugotovili, za kake osebnosti gre in združili nezružljivo, zato so konflikte pričakovali. Brez zadostnega znanja psihologije mi je samo na podlagi prejetih informacij jasno, kaj gre komu na živce.

Scenarija, kaj naj kdo reče, ni. Sploh bolj sočnih stvari, ki bi jih najraje vsi pozabili, Neumnosti res ni potrebno režirati.

Nočni dogodek ni režiran iz enega samega razloga. Koliko vam bi bilo potrebno plačati, da bi se Sloveniji predstaviti kot šlatalec ( kar okolica nikoli ne bo pozabila), po moje ga bodo v okolju označili še za kakega potencijalnega posiljevalca.

Koliko denarja bi v vlogi omenjenih deklet morali prejeti, da bi pred gledalci povedali zgodbo, ki ne drži vode. In za vselej ostali vsaj malo osumljeni goljufije ?

Še moja mama, ki ji že peša spomin, je danes ustrelila, kake mere morajo imeti zajčniki, le Jurij si tega ni bil sposben zapomniti, zato morajo popravljati.

Zgradili so skorpucalo, samo zato, ker so "močne ženske", mislim Dašo in Biljano, zahtevale enokpravnost. Ni enkopravnost v tem, da si izmišljuješ, kje jo boš dokazal, enakopravnost je v tem, da zahtevno delo ( gradnja zajčnika to je), opravijo tisti, ki so najbolj usposobljeni.

Zakaj Daša in Biljana nista enkpravni takrat, ko se zležavata oz. lenarita, Špela in Adrijana pa gospodnjita. Še nisem videla, da bi se Špela in Adrijana zležavali, sedita samo, če je skupaj cela družina. Eto, to se meni zdi poštena delitev dela.

Sem pa opazila, da se Biljana spozna na čisto vse, čeprav je prvič v življenju videla domače živali, pri tem pa žali Klemna da pametuje. Klemen je namreč doma s kmetov. Pa tudi po posnetkih je videti, da je vajen dela, sam je oskrbel živali, ko družina med popivanjem ni hotela na nekaj njegovih opozoril oskrbeti krav in pomolsti mleka. Meni je bil zadostni razlog, da se kaznuje glavo družine, ker ni poskrbel za živali. Drugič pa je celo držal Lučko, ko se jezdeci basali nanjo. Nobene kazni, ki sem jo pričakovala.

Tudi spor med Klemnom in Biljano, ki se je kasneje zdrla tudi na Simona, bi moral Jurij prekiniti. Se je pa le bebavo smehljal.

F r i n a

neznan uporabnik

3. nov 2007 18:02

sam a ni butast naziv resničnostni šov, če je pa use zrežirano...tale kmetija se je meni kar malce zamerila... lovebeyba

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

3. nov 2007 18:10

Frina kaj pa pomeni, če nekdo gleda levo ali desno?

frina  

3. nov 2007 18:40

Možno je ugotoviti, kdaj kdo laže. Če se nekdo pri govorjenju dotika predela okrog ust, naj bi to dokazovalo, da laže.

Otroci si ob laži zakrijejo usta.

Če med govorjenjem pogledamo v levo oz. desno stran, naj bi pomenilo, da uporabimo tisti del možganov. En del je odgovoren za domišljijo ( torej laž), drugi del pa za spomin. Če sem si seveda pravilno zapomnila. Kam se pogleda in kateri del možganov je za kaj, se pa ne spomnim. Je pa čisto resna raziskava, ki pomaga pri oceni in sem jo že večkrat prebrala. Zapisala pa nikoli,

Meni se zdi vprašanje poštenosti tako pomembno,da bi si zapisala in potem ob priliki, preverila. Obe naj bi ravnali enako, za začetek. Bodo še pa ta posnetek večkrat predvajali.

Samo ne me zdaj držat za jezik ...

Bi si morala res zapisati, ker mi kar precej lažejo .

F r i n a

neznan uporabnik

3. nov 2007 19:48

o zanimivo tole glede obračanja glave...to si je pa vredno zapomnit...a se mi še upa kdo zlagat... lovebeyba

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

3. nov 2007 20:44

No, me je presenetil izid nagradne igre, objavljen v današnjem "vikendu", kjer so bralci/gledalci glasovali kdo bi po njihovem naj zmagal.Nagrade so dobili tisti, ki so glasovali za Špelo.To potemtakem najbrž pomeni, da je zmagovalka ona? Mislim, da so za raznorazne vice o blondinkah glavni "krivci" ženske kot je Biljana.Ne samo, da je neumna, pač nismo vsi pametni, ampak je nadvse nevzgojena, vulgarna, razvajena.Ni mi jasno, zakaj se fant, kot je Klemen sploh spušča v dialoge z njo!Pravzaprav z njo tako ali tako ni mogoče načeti kakršnegakoli dialoga.Vse kar zine je neumno.Daša pa ji sledi.Škoda.Mislim, da pravzaprav ni tako slaba punca, škoda da tako zavzeto igra, ji nikakor ne uspeva. Kristina

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

3. nov 2007 20:52

Sem pa gledala priljubljenost na 24ur.com pa ima daleč največjo priljubljenost Klemen,tam je brez konkurence. leni1

neznan uporabnik

3. nov 2007 22:03

zdajle sem gledala kmetijo, ta dvoboj med adriano in nino...kaka smotana uprašanja sta dobili... lovebeyba

frina  

4. nov 2007 17:13

In zmagala je Adrijana z - neznanjem. F r i n a

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

4. nov 2007 18:54

frina je napisal/a:

Režiser gledalcem prikaže prizore in izjave, ki jih izbere v skladu z določenim namenom. Zato je nekatere stvari težko presojati, ker so dokazi izbrani. .. ...Zakaj Daša in Biljana nista enkpravni takrat, ko se zležavata oz. lenarita, Špela in Adrijana pa gospodnjita. Še nisem videla, da bi se Špela in Adrijana zležavali, sedita samo, če je skupaj cela družina. Eto, to se meni zdi poštena delitev dela. F r i n a

Če spravijo 24 ur v polurno oddajo (z reklamami vred) in če režiser zrežira oddajo, da doseže nek namen, potem jaz nebi bila tako prepričana o tisti drugi trditvi. Ker si omenila psihologe, ki so znali izbirati, ali misliš, da niso izbrali Biljane prav zaradi barve las, meščanskega značaja in kmečkega neznanja in se bodo trudili (z režiranjem ali brez) to še napihniti. Mislim, da take oddaje niso za preveč razmišljat zraven... matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti