28. okt 2007 11:56
lovebeyba je napisal/a: |
da ne bom odpirala nove teme...bom kar tukaj postavila uprašanje...a mogoče kdo ve če kdaj naj bi bila na sporedu zamenjava žena če sploh bo??? lp lovebeyba |
28. okt 2007 11:56
lovebeyba je napisal/a: |
da ne bom odpirala nove teme...bom kar tukaj postavila uprašanje...a mogoče kdo ve če kdaj naj bi bila na sporedu zamenjava žena če sploh bo??? lp lovebeyba |
28. okt 2007 12:23
Kristina ja kartico imam :).In v videu je Michael prebral pismo in na koncu povedal: "Določiti moram tudi novo glavo družine.Mogoče bo ta oseba jezna name ampak si zagotovo zasluži še en teden:Jurij" Žal :( Roncolino
28. okt 2007 13:18
Roncolino je napisal/a: |
Kristina ja kartico imam :).In v videu je Michael prebral pismo in na koncu povedal: "Določiti moram tudi novo glavo družine.Mogoče bo ta oseba jezna name ampak si zagotovo zasluži še en teden:Jurij" Žal :( Roncolino |
28. okt 2007 13:19
Evo še ena izjava bivšega vojaka..."Zmago je prepustil Klemenu,ker si je želel domov" Japajade Roncolino
3. nov 2007 13:51
A še gledate KMETIJO? Kaj menite ali bo Adrijana odletela iz kmetije.Mislim da ji je že zadnji čas. Lp ANŽAneznan uporabnik
3. nov 2007 13:56
men se zdi da bo kar kmalu letela...tale adriana ven... lovebeyba
3. nov 2007 14:12
Kaj pa menite glede obtožbe Nine in Ljubinke proti Vinkotu??Moje prvo mnenje je, da si kaj takega niti pod razno nebi smel dovoliti, ne dam pa prav drugim članom družine in predvsem Juriju, ker mu sploh niso dali možnosti, da se zagovarja. Jaz, čisto osebno zase pa zagotovo vem, da bi skočila pokonci še isti trenutek, ko bi se me dotaknil in zahtevala od njega, da takoj preneha, oziroma stekla v hišo in zbudila magari vse po vrsti! Vsekakor se nebi šele drugi dan spomnila kako "grozno" je bilo ponoči. Kristina
3. nov 2007 14:24
Se strinjam s tabo Kristina! Če jima je bilo res tako hudo, bi ga odrinile, mu kaj rekle, šle spat 3 metre stran, kaj jaz vem. Ne pa da sta štorijo povedale čisto po naključju in še tisto so morali izvlečt iz njiju.....no ampak ljudje smo si različni! Če bi mene kdo tako šlatal bi gotovo nardila cel kažin saš spagonneznan uporabnik
3. nov 2007 14:42
moje mnenje glede tega je podobno kot vajino spagon in kristina...jaz bi tudi tak halo nardila...mi je pa čudno da ti dve se nista ponoči nič zbunli...bog ve če je sploh kaj res na tem...mislim sej a bi sploh katera pustila moškemu starmu 47 da jo šlata...vsaka bi se po mojem mnenju zbunla...pa še to ko sta naslednji dan pripovedovali sta pripovedovali zelo čudno...lahko pa da ej bila use to taktika...ker so ti trije mogli tako ali tako enga od a novih ven vržit...je pa tudi nekaj kar me je zmotilo to da ko so prišli ti trije na kmetijo da sta se usedle temu vinkotu na kolena... lovebeyba
3. nov 2007 15:45
Natančno sem spremeljala nočni dogodek. In imam nekatere pomisleke. Dogodek je nedokazljiv, zanesti se samo na izjavo,premalo.
Komu ta zgodba koristi ? Le dekletoma.
Kakšen motiv je imel Vinko ? Toliko užitka mu nobeno otipavanje ne bi dalo, da bi se izpostavljal pred nekaj desettisoč gledalci. Težave bo imel še potem. Ali je domneval, da se ne bi ravedelo ? Saj ni neumen, da ne bi pričakoval, da bi dve dekleti o spolnem napadu molčali, ker jih z ničimer ni "ustrahoval", niso bile odvisne od njega.
Kakšen motiv bi lahko imeli dekleti? Na enostaven način se bi iznebili enega kandidata, ki ju je glede na očitne izkušnje ogrožal. Dokazovanje, da se je to res zgodilo, ni prišlo v poštev. Kot žrtvi bi uživali posebni status in pomilovanje.
Kaj me moti v zgodbi ? Ne gre za dve plahi dekleti, gre za dekleti, ki sta svojo drznost pokazali že s samo prijavo. Bili sta dve in ne samo ena. Če sta lahko to povedali naslednjega dne , očitno nista bili pod pritiskom dejanja. Čudim se, da nista že takoj naredili hrupa. Bile sta dve, v bližini je bila družina, pa ekipa najbrž tudi. Pravita, da sta se bali. Koga in zakaj ? Nekaj ur kasneje se niste bali nikogar, ko sta povedali. Vinko ju ni ustrahoval z nobeno premočjo kpt npr. šef, partner, ekonomska odvisnost.
Ženski, ki sta željni kamere in pozornosti, nista hoteli pozornosti v trenutku nadlegovanja ?
Pa še dodatek: ob prihodu sta se obe prostovoljno usedli Vinku na kolena. Z njima, ali vsaj z eno od njiju, je imel težave tudi Klemen, ker sta bili preveč osebni. Torej ni razlog sramežljivost, da nista reagirali takoj.
Resnice ne bomo izvedeli nikoli. Ob posnetkih sem se skušala spomniti na govorico telesa. Ker nimam posnetkov, nisem videla, kam so ob govorjenju gledali dekleti. Levo ali desno ?
Zdaj so vsi osumljeni, da lažejo. In vsem bo to škodovalo.
Dejstvo pa je, da vsi storilci vedno zanikajo dejanje. Na drugi strani pa je tudi veliko lažnih prijav spolnega nasilja.
Če ste žrtev spolnega nasilja doma ali v službi, odreagirajte takoj. Že zato, da odvrnete vsak dvom. Česar nočete, vam ni treba trpeti.
Sama sem se postavlila na eno stran, resnice pa ne bom nikoli izvedela.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Kremni rezanci s tartufi