Mygrace
sporočila: 6506
10. dec 2011 10:48
tole o vlastinih solzah bi še kupila mogoče...če ne bi imela (pokojne) tetice, ki je v končni fazi tudi s solzami dosegla nemogoče (večkrat doživela jaz kot spremljevalka..me je vlekla sabo zaradi sentimenta..namesto psa..saj vemo, kaj ljudi očara)..ta moja tetica se je znala zjokat, če se je kozarc razbil..al pa če si rekel 3 - 4!
Pa tudi če si skoz freh, kot je Vlasta bila...in potem na koncu pokažeš mal človeške šibkosti in jo priznaš in se še kao mal zasekiraš zato...
Saj poznamo tisto priliko o izgubljenem sinu, a ne?
Se ljudje fajn počutimo (počutijo, počutite...blablabla....), če lahko o nečem odločamo in delimo odpustke...jaz sem to na lastni koži izkusila recimo....vedno se je pričakovalo od nekoga da bo na mimgrede nekaj naredil stoprocentno super (ker je tega zmožen) in se ga je kaznovalo za malenkosti, ki so to njegovo popolnost rahlo skazile...kao..(če je nekdo boljši od mene, vrtam toliko časa, da najdem nekaj slabega v njem...se prec boljš počutim)
po drugi strani so bili nagrajeni bebci in nesramneži, ki so pokazali mejčkeno pozitivega na koncu..in se ta minimalc od pozitivizma fajn obrestuje..(itak je stvar identifikacije ali pa seksualne privlačnosti v igri na koncu koncev, no..)
Tko, nekaj utrinkov na to temo...(ehh, sej bi bla lohka tih..pa ne bom)
Kar se pa laboratorija tiče, Ežoj, to je to v resnici!
Kar je meni fajn tlele, je to, da sem preko komentarjev spoznala (vsaj delno) karakterje komentatorjev..
eni so naivni, drugi fovšljivi, tretji zagrenjeni, četrti analitični...nema da nema...in če mene kdo vpraša, ta laboratorijskoreferendumski način itak ne pelje nikamor...prav tako kot kapitalizem ne...ena prosvetljena diktatura itak in nič drugega...
(ne more snažilka odločat o naložbah podjetja...z vsem respektom do snažilk!)
oj lunca, lunca, lunca rumena....
mal sem pomešala vse skup ampak itak tut na kmetiji je bilo pomešano vse skup...vsi vemo da se da iz moke in vode narest od palačink do vaseršpoclnov....
Mygrace