30. nov 2011 16:46
Če je vse res,tedaj si te kmetije definitivno ne zasluži groza.Morda bo vseeno dobil kmetijo,ampak ne te,temveč na D...
antonija7
30. nov 2011 16:46
Če je vse res,tedaj si te kmetije definitivno ne zasluži groza.Morda bo vseeno dobil kmetijo,ampak ne te,temveč na D...
antonija7neznan uporabnik
1. dec 2011 11:14
Issi je napisal/a: |
Meni je pa ob spremljanju vsega skupaj izredno zanimivo nekaj drugega. Ljudje v imenitni anonimnosti virtualnega sveta in širjav svetovnega spleta se imajo za nekaj več, za vzvišene nad takim cirkusom (gledajo ga pa vseeno vsi in vsi vse vedo), zgražajo se nad sodelujočimi in delajo analize njihovih karakterjev, ne morejo verjet kakšni ljudje so to, kako so vse vrednote razvrednotene, koliko slabih človeških lastnosti je na kupu...
In se niti zavedajo ne, kako so s svojimi sodbami, obtoževanji, kritiziranjem in pljuvanju podobni ljudem, po katerih pljuvajo.
|
Issi zelo lepo napisano.
kukii
2. dec 2011 16:45
Ne vem je to pljuvanje ali ne, vendar bom napisala. Kako si vi razlagate Valerijino pobudo, da bo ona prva dvobojevalka. Glede na to, da ima Vesna poškodovano roko in da se je zelo malo učila je skoraj nemogoče, da bi premagala Vale v bilo katerem dvoboju. Torej s tem izgubi vse šanse, da bi bila med dobitniki kmetije, ostali pa izgubijo zelo močnega nasprotnika. Se vam zdi pobuda Vale računica, s katero je izkoristila Vesnino dobroto ali res želja, da kmetijo dobi Darko?
Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 02.dec 2011 16:49
2. dec 2011 18:21
Moje mnenje je, da Valerija želi, da kmetijo dobi Darko. Sta zelo velika prijatelja.
Palma
3. dec 2011 9:59
Moje mnenje sicer je, da Valerija resnično želi pomagati Darku, ne gre pa mi iz glave nekaj drugega; v prejšnjih sezonah kmetije je dogovarjanje o dvobojih veljalo za hudo kršitev pravil...
Issi
4. dec 2011 19:44
Issi je napisal/a: |
Moje mnenje sicer je, da Valerija resnično želi pomagati Darku, ne gre pa mi iz glave nekaj drugega; v prejšnjih sezonah kmetije je dogovarjanje o dvobojih veljalo za hudo kršitev pravil...
|
Nisem zasledila na nobeni od prejšnih kmetij. Vedno so se dogovarjali. Sej to je point kmetije.
Suzi
5. dec 2011 16:39
Uf, uf,
ste kar nehali kmetijo gledat, jaz pa ne, kar gledam in se čudim " kaj dogaja". Sicer eno oddajo praktički nisem gledal, ker so me zadržale državn(išk)e obveznosti ( mogel sem gledat soočenje kandidatov ) včeraj sem tudi mal preskakoval. Kakorkoli se obrne, se ( po moje ) nekam čudno razpleta. Priznam, da so mi pravzaprav vsi tekmovalci ( razen Mateja ) všeč ( prej Valerije nisem ravno obrajtal ). Mal mi je čudno, da (po moje ) POP TV prav dela kampanjo, da se še naprej blatijo Esada in Vlasta, in vse v tem stilu se komentira ( no tule mi se Valerija mejčken zamerila ). Po moje, Kmetijo bo dobil tisti, komu jo je POP Tv namenil in morda v tej luči je treba gledat dobrohotnost in velikodušnost Valerije. A, ja, Darko mi je tudi malo manj všeč, ko sem videl da nosi uhan(e). *ebiga, dec pa tak.
ežoj
5. dec 2011 17:55
Ežoj, jaz sem skoraj prepričana, da če bi Valerija izračunala zase vsaj 60 % možnosti, da osvoji kmetijo, tega kar je, ne bi storila.
Ženska je vsekakor toliko pametna, da je računala na to, da kmetija sicer ne bo njena, lahko pa pridobi na popularnosti, tako da s tako velikodušno potezo gane publiko pred TV ekrani, pa tisto v studiu in komentatorje, kar ji je tudi uspelo. Saj, če pridobiš na ugledu, pa tudi ni zanemarljivo.
Sicer pa, meni je vseeno kdo izmed preostalih štirih bo moral takoj domov, kdo gre direktno v finale in katera dva si bosta morala finale izboriti. Prav nobene velike razlike ne opazim med njimi. Pozorno sem in še spremljam vse tekmovalce tekom predvajanja Kmetije in če se kaj na ljudi spoznam, potem velikih odstopanj med njimi ni, le izražajo svoja čustva in občutenja na precej različne načine.
Odstopa le Vlasta, ki ima premalo znanja, volje do dela in interesa, da bi razen kopalnice, postorila še kaj na kmetiji. Ona bi vsekakor v kolikor se ji nasmehne sreča, potrebovala hlapca in deklo.
zeta
5. dec 2011 18:16
Pa še tole: če bi bila na Darkovem mestu si ne bi želela osvojiti kmetije na ta način. Valerija je po srcu še vedno magister ekonomije in lahko se zgodi, da ga pride ceneje, če ostane brez kmetije in z leti počasi uresniči svoje sanje, saj je priden.
Človek se v drugačnem okolju, situaciji in razmerah lahko spremeni za odtenek ali dva, tako velik preobrat, kot se je zgodil pri Valeriji pa ni mogoč. Zato ena mera previdnosti ni odveč. Kako že pravijo? Volk dlako menja, nravi pa ne. Ali nekaj zelo podobnega.
zeta
5. dec 2011 19:44
neverjetno je kako ne moremo verjeti, da je lahko kdo tako nesebičen kot se je na kmetiji pokazala Valerija.Torej so med nami še nesebični ljudje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Svaljki z žajbljem