Kmetija

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

29. nov 2011 14:05

Ja morda pa je še naša sreča, da si ob gledanju razno raznih kmetij, oz. "štal" malo sprostimo zapore in živčke.

Ker tam je tako krasno, ker imaš bele in pa ta črne. Vmesnih ni. Medtem pa, ko gledaš resnični svet, pa iščeš kdo je pravzaprav kdo in ko misliš da si skapiral, ti nasujejo drugo dozo in začneš od začetka.

Ma briga me konec koncev kdo bo zmagal in kdo ne. Vprašanje je tudi ali bo resnično zmagovalec dobil to, kar mu obljubljajo ali pa sledijo še kakšne pongruntavščine režije POP TV.

Mi, kaskaderji vsakdana itak ne vemo kaj nam pripravlja bodoča vlada, pa Evropa, pa ...ali bo še glavni moto za javnost " Wold peace". OK malo bluzim, sem pač že utrujena in nevaličana od vse te navlake. Bo najbolje zvečer ugasniti TV in si odpreti kakšno knjigo. Se bo tudi spalo lepše.

kara

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

29. nov 2011 17:16

Naj mi bo oproščeno, meni se Esada sploh ni zdela neumna gos. Glede na večino ostalih, ji je beseda kar gladko tekla, hitro se je znašla, je pa res nemogoča v dokazovanju svojega prav.  Pravica in resnica sta nažalost lahko precej raztegljiva pojma. Najbolj všeč pri Esadi mi je pa bilo, da se je tako hitro navadila kmečkih opravil. Kot mestna punca se je naučila dojenja krav, kidanja gnoja, košnje, žaganja in še kaj bi se našlo.  Verjetno to za udeležence, ki so bili teh del navajeni ni bil noben problem, vendar zanjo verjetno ne. Zato o kakšni lenobi ne bi govorila v zvezi z njo. Sicer so imeli zares dovolj časa, da so naloge opravili ,kljub popoldanskemu počitku in priganjanje res ni bilo potrebno. 

Zato menim, da smo vsi skupaj do nje precej krivični.

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

29. nov 2011 18:19

Dojenja krav? Prav fajn je gledat kmetijo, brez kakrsnihkoli razpredanj pa primerjanj s t.i. pametnim programom....

Razlike karakterjev so pac razlike, ki jih srecujemo vsak dan....v sluzbi, druzbi, doma.... Tako,da tukaj ne more biti dragce. Mene je pr Esadi zmotilo to, da je ze njena vizija bila ena velika laz. Lasten moz jo je negiral, ces....Jaz ze nebi zivel na kmetiji...za vikend mogoce. Ona pa sanja o nekih gostilnah pa ne vem se kaj. Vsak tu ima svoje pozitivne lastnosti in negativne.....saj so pa ja vsi, oziroma SMO vsi krvavi pod kozo.

Tarja83

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

29. nov 2011 18:24

Moram pritrditi Noli. Se strinjam, še kako strinjam. Tako razmišljam tudi jaz.  

naor

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

29. nov 2011 20:01

Pozabila sem napisati, da pa ima Esada kup lastnosti, ki mi sigurno niso bile všeč. Najmanj to, da je še včeraj morala Vesno do konca oblatiti. Prav hudobno dejanje, ki največ pove o njej sami.

kuhinja.slo  

član od: 26.6.2010

sporočila: 108

29. nov 2011 20:38

Pozdravljeni !

Pri Esadi je takole . Je ena napihnjena domišljava goska . Pa ne vem zakaj bi lahko bila domišljava . Niti ni pametna , niti lepa . Ima samo dolg in strupen jezik , ter copato za moža , v glavi pa veliko praznino .

Kar se pa tiče blestenja v zadnji oddaji pa takole : sama je dejala , da ni vse zlato kar se sveti . Hotela je zasvetit , pokazala pa je ravno nasprotno - popolna tema , kot da bi nekdo prižgal črno žarnico .

Brez zamere vsem , kateri mislite drugače , za mene sta Esada in Vlasta : tupa - glupa .

Pa lep pozdrav

kuhinja.slo

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

30. nov 2011 11:12

Zanima me nek podatek: pre časom, in tega ni tako dolgo, je nekdo pijan zahteval pijačo, vendar so mu jo zaradi pijanosti zavrnili. Besen je odšel domov, natočil v kantico bencin in iz maščevanja požgal lokal D&D v Cerkljah ob Krki.

Ali kdo ve, ali je postopek zoper požigalca že končan in če je vrnil škodo. In če upa napisati njegovo ime.

Sem rekla, da pijančka in nasilneža prepoznam že po blinkanju.

F r i n a

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

30. nov 2011 12:05

Meni je pa ob spremljanju vsega skupaj izredno zanimivo nekaj drugega.

Ljudje v imenitni anonimnosti virtualnega sveta in širjav svetovnega spleta se imajo za nekaj več, za vzvišene nad takim cirkusom (gledajo ga pa vseeno vsi in vsi vse vedo), zgražajo se nad sodelujočimi in delajo analize njihovih karakterjev, ne morejo verjet kakšni ljudje so to, kako so vse vrednote razvrednotene, koliko slabih človeških lastnosti je na kupu...

In se niti zavedajo ne, kako so s svojimi sodbami, obtoževanji, kritiziranjem in pljuvanju podobni ljudem, po katerih pljuvajo.

Issi

antonija7  

član od: 11.5.2011

sporočila: 219

30. nov 2011 15:45

Draga Frina za to nismo slišali in kdo naj bi to bil,pa ja ne boš rekla,da je eden izmed udelžencev kmetije.

antonija7

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

30. nov 2011 16:19

Mislim, da je popolnoma jasno na koga Frina ciljakdo pa blinka?

kara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti